Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Volle maan maart 2023 in Maagd: een fijne, zachte energie
0
Volle maan

Volle maan maart 2023 in Maagd: een fijne, zachte energie

Volle maan in Maagd - VolleMaanKalender.nl-min

De volle maan van dinsdag 7 maart 2023 staat om 13:40 uur in Maagd. Lees hier over de energie van de volle maan maart 2023!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Maagd is het teken van orde, netheid en structuur. Wanneer de volle maan haar licht schijnt met de energie van dit teken, krijgen we allemaal wat meer overzicht in ons leven. Je ziet de wereld (en alles waar jij je mee bezig houdt) veel duidelijker). Superfijn, deze maan! Dit versterkt jouw gevoel van zekerheid, omdat je een duidelijk pad ziet. 

Tegenover de maan in Maagd staat de zon in Vissen. Vissen is een dromerig teken, erg fantasierijk en vaak met z’n hoofd in een andere wereld. Daarnaast is Vissen een waterteken, dus emoties kunnen hoog oplopen. Maan in Maagd versus zon in Vissen nodigt jou uit te kijken naar jouw eigen realiteit, jouw werkelijkheid. Hoe is het met je mentale gezondheid? En hoe zit het met jouw spiritualiteit? Als je normaal een ‘aards’ persoon bent (Maagd is een aardeteken!), dan kan het maar zo zijn dat je tijdens deze volle maan een ‘spirituele ontwaking’ ervaart. Je ziet dat er méér is dan wat je dacht te kennen. 

Daarnaast zul je tijdens deze derde volle maan van 2023 flink de bezem overal doorheen halen. Het is tijd voor een voorjaarsschoonmaak. Je huis, je hoofd, je telefoon, je computer… wat eigenlijk niet? Opruimen maar. En dat gaat heel goed dankzij de energie van Maagd. Marie Kondo, iemand? 

De bijnaam van deze volle maan is de Volle Wormmaan. Deze naam is vernoemd naar de regenwormen die in de opwarmende lentegrond naar boven komen.

Volle Maan 2023

Wanneer is de Volle Maan in 2023? Hierbij het volledige overzicht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨