Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Welk type heks ben jij op basis van je sterrenbeeld?
0
Hekserij Sterrenbeeld

Welk type heks ben jij op basis van je sterrenbeeld?

Welk type heks ben jij op basis van je sterrenbeeld?

In iedereen schuilt een heks. Wat voor type heks ben jij? In dit artikel vertellen we je wat voor type heks jij bent, op basis van je sterrenbeeld.

Dit artikel is natuurlijk ter entertainment. We kunnen niet écht inschatten wat voor heks jij bent op basis van je sterrenbeeld. Wél kunnen we inschatten wat voor soort heks-zijn bij jou past, op basis van de kenmerken van je sterrenbeeld. Het teken waar je zon in staat. Ben je benieuwd? Sctoll dan vooral verder naar jouw sterrenbeeld!

Ram (21 maart – 19 april) ♈

Heks van de Storm

Als Ram ben je de Heks van de Storm. Je hebt de intense en overweldigende kracht van het weer, dat door elke vezel van je lijf heen stroomt. Door bliksem, donder, wind en regen te beïnvloeden kun je alles overwinnen.

Stier (20 april – 20 mei) ♉

Heks van de Dieren

Stier is de Heks van de Dieren. Je bent diep in harmonie met het dierenrijk en je kunt een beroep doen op álle aardse wezens om je te helpen. Zelfs de meest meedogenloze (roof)dieren vertrouwen op je energie en je hebt ongetwijfeld meerdere dierenvrienden tot je beschikking.

Tweelingen (21 mei – 20 juni) ♊

Heks van de Feeën

Tweelingen is de Heks van de Feeën. Jij hebt het vertrouwen van de elfenwereld gewonnen. Je kunt erheen reizen wanneer je maar wilt en communiceren met magische wezens wanneer je hun hulp nodig hebt. En wat je ontvangt, dat deel je ook weer. Je kunt een spoor van elfenstof achterlaten.

Kreeft (21 juni – 22 juli) ♋

Heks van Huis en Haard

Het huis en de haard is waar je heksenhart woont, lieve Kreeft. Door je huis te verblinden met magische, beschermende energie en helende drankjes te maken uit je eigen persoonlijke ketel, ben je een heks in de meest traditionele zin.

Leeuw (23 juli – 22 augustus) ♌

Heks van de Goden

Als Leeuw heb je een open portaal van communicatie met elke godheid – welke communicatie je ook maar wenst. Een beroep doen op de wijsheid en de hulp van een god(in) is wat jou kracht geeft. Je bent dan ook niet voor niets de Heks van de Goden.

Maagd (23 augustus – 22 september) ♍

Groene Heks

Maagd is de Groene Heks. Je hebt de kracht van de natuurlijke wereld binnen handbereik. Door te communiceren met Moeder Natuur, magische kruiden te verzamelen en de elementen ten volste te gebruiken, ben je één met alle energie om je heen.

Weegschaal (23 september – 22 oktober) ♎

Heks van de Liefde

Weegschaal is de Heks van de Liefde. Jij bent de heks naar wie verloren geliefden gaan voor hulp. Je kunt de meest verleidelijke liefdesdrank brouwen, het perfecte paar verbinden en iedereen verleiden met je aantrekkingskrachr. Een liefdesheks zijn is krachtiger dan je zelf realiseert…

Schorpioen (23 oktober – 21 november) ♏

Heks van de Geesten

Schorpioen is de Heks van Geesten. Jij bent de heks die kan communiceren met het hiernamaals. Of het nu gaat om overleden dierbaren, beschermengelen, zielen of mysterieuze entiteiten; je kunt ze altijd om hulp en begeleiding vragen.

Boogschutter (22 november – 21 december) ♐

Reizigersheks

Als Boogschutter ben je van nature een reiziger. Jij bent een Reizigersheks. Je kracht ligt in het kunnen ‘wegvliegen’ naar verre landen en door de grenzen gaan die de diverse rijken scheiden. Of je nu op een bezemsteel vliegt of astraal projecteert, je gaat altijd ergens heen.

Steenbok (22 december – 19 januari) ♑

Heks van de Kristallen & Edelstenen

Je bent betoverd door de rijkdommen die in de aarde te vinden zijn, lieve Steenbok. Of je nu met een kristal, een edelsteen, een talisman of een steen werkt; je kunt al hun kracht opnemen en gebruiken. Dat maakt jou de Heks van de Kristallen & Edelstenen. Jij bent trouwens ook de heks die volledig verbonden is met haar toverstaf.

Waterman (20 januari – 18 februari) ♒

Chaotische Heks

Jij bent de heks die de regels overtreedt en in opstand komt tegen onrecht. Typisch Waterman. Zelfs je mede-heksen bewonderen je omdat je dapper genoeg bent om je mond open te trekken. Je runt diverse projecten en bent ontzettend ondernemend. Je kunt soms wel wat chaotisch zijn – vandaar de naam Chaotische heks. Jij bent de heks die zorgt voor doorontwikkeling.

Vissen (19 februari – 20 maart) ♓

Heks van de Zee

Je krachten zijn geworteld in de diepten van de zee, lieve Vissen. Jij bent de Heks van de Zee. Tussen de intensiteit van beukende golven, de magie van schelpen en de helende eigenschappen van (zout) water komt je kracht uit de oceaan. Jij werkt het liefste met water.

Lees meer over de herfst...

Er valt veel te vertellen over de herfst. Daarom hebben we een dossier gebouwd met de spirituele betekenis van diverse herfst-gerelateerde items. Bekijk de lijst hieronder en ontdek de boodschap voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨