Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spirituele betekenis dennenappel
0
Spiritualiteit

Spirituele betekenis dennenappel

Spirituele betekenis dennenappel

In de herfst kom je veel dennenappels tegen. Is dit een teken? Ben je benieuwd naar de spirituele betekenis van de dennenappel? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Er zijn tientallen – honderden – dennenappels te vinden in de herfst. En klopt, écht niet elke dennenappel heeft een spirituele betekenis. In dit artikel gaan we in op het regelmatig zien van dennenappels, al dan niet op een bijzondere plek. En onthoud: jij geeft er zelf betekenis aan, als jij voelt dat het voor jou is, dan is dat ook zo.

De spirituele betekenis van een dennenappel is volhardendheid en sterke overtuiging. Dennenappels kunnen erg lang aan de boom blijven hangen, voordat ze loslaten. Zie jij een dennenappel, weet dan dat jouw volhardendheid, jouw sterke overtuiging en je lange adem z’n vruchten zullen afwerpen op de lange termijn. Houd vol en laat je niet kennen!

  1. Er komt een kans, je kunt de vruchten plukken van je standvastigheid.
  2. Een dennenappel staat voor voorspoed; verwacht geluk op een onverwachts moment.
  3. Ben je bezig met jezelf, met je eigen ontwikkeling? Een dennenappel kan staan voor het omslagpunt, waarop jij transformeert naar een andere versie van jezelf.
  4. Je bent sterker dan je denkt (of eruit ziet). Een dennenappel is onwijs sterk, ondanks hun ‘lichte; uiterlijk. Anderen zien misschien niet de kracht die je in je draagt.
  5. Je wordt gezien en beschermd.

Wil je gebruik maken van de energie van een dennenappel? Houd de gevonden variant dan bij je of leg ‘m thuis neer op een zichtbare plek. Bedank de natuur voor dit cadeautje. Dit helpt je beschermen tegen negatieve energie en zorgt ervoor dat jij deze herfst optimaal kunt genieten van de natuur (en al haar moois).

Lees meer over de herfst...

Er valt veel te vertellen over de herfst. Daarom hebben we een dossier gebouwd met de spirituele betekenis van diverse herfst-gerelateerde items. Bekijk de lijst hieronder en ontdek de boodschap voor jou!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨