Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Boodschap voor tweelingzielen februari 2022
0
Tweelingzielen

Boodschap voor tweelingzielen februari 2022

Boodschap voor tweelingzielen februari 2022

Lieve tweelingzielen: voor februari staat er weer een boodschap voor jullie klaar door twinflame expert Natasja. Februari begint druk, maar wordt langzaamaan rustiger. Lees gauw verder!

Nieuwe maan, Chinees nieuwjaar en Keltisch Imbolc

De eerste dag van februari wordt ingeluid door het Chinees Nieuwjaar. Dit jaar staat is het Jaar van de Water Tijger. Op dezelfde dag is er een nieuwe maan in Waterman. Bij de Kelten staat 1 februari 2022 voor Imbolc. Tijdens Imbolc is (dat tussen de midwinter en de lente-equinox in valt) is het goed om een voorjaarsschoonmaak te houden. Om op te ruimen, zodat er plaats is om nieuwe energie te verwelkomen.

Voor tweelingzielen, maar ook voor lichtwerkers, staat dinsdag 1 februari dan ook echt voor een heel krachtig nieuw begin. Alles wat je nog niet hebt losgelaten of hebt opgeruimd kan je op deze dag krachtig loslaten.

De start van februari is dus een heel mooi moment om uit een bepaalde cyclus of cirkel te stappen in de verbinding of relatie met je tweelingziel. Patronen doorbreken en stukken helen of loslaten. Een tijd van nieuwe zaadjes planten, zowel letterlijk, als ook figuurlijk. Imbolc is immers een zaai- en oogstfeest en de nieuwe maan is een krachtige periode om intenties te zetten voor het voorjaar.

Venus direct

Zaterdag 29 januari is liefdesplaneet Venus weer direct gaan lopen. Voor veel tweelingzielen is dit op het gebied van relaties (vooral karmische relaties) een periode van inzichten geweest. Wat ben jij te weten gekomen over jouw eigen karmische relatie of over de karmische relatie van jouw tweelingziel? Welk gevoel heeft jou dit gegeven? Zijn er ontkenningen geweest?

Je kan door Venus retrograde (die vorig jaar begon) ook veel inzichten hebben gekregen over jouw verbinding of relatie met je tweelingziel. Tweelingzielen hebben in deze periode (de winter) een heleboel informatie en gebeurtenissen op hun bordje gekregen rondom hun verbindingen en relaties.

Waterman poortdagen

Woensdag 02-02-2022 is de Waterman-poortdag. Wanneer een datum meestergetallen, spiegelgetallen of dubbele getallen bevat, wordt er een energetisch portaal gecreëerd. Dat noem je een poortdag.

Deze Waterman-poortdag is de eerste in een reeks van drie engelenpoortdagen die verband met elkaar houden. Niet vergeten: we zitten al sinds eind 2020 in het Watermantijdperk en ook de Zon staat nu in Waterman. De trilling van de aarde wordt nog steeds verhoogd en rondom deze dagen word je weer geüpdatet met nieuwe lichtfrequenties. Dit draagt bij aan jullie proces van ontwaking en verlichting.

De andere Waterman-poortdagen zijn vrijdag 11-02-2022 en dinsdag 22-02-2022.

Wees je op deze dagen bewust van jezelf en van wat jij uitzendt (als in: je trilling) in combinatie met je gedachtes/intenties naar je tweelingziel, maar ook naar de buitenwereld. Op deze dagen wordt de trilling (ja, alweer) verhoogd. Zorg op deze dagen goed voor jezelf. Drink voldoende water etc. Je kan namelijk veel ascentiesymptomen (hoofdpijn, vermoeidheid, verwarring) ervaren.

Op deze dagen kan je rondom je tweelingziel speciale boodschappen ontvangen in de energie, hele levendig dromen over elkaar hebben en elkaars energie haarfijn aanvoelen.

Mercurius direct

Mercurius gaat vrijdag 4 februari 2022 weer direct lopen na haar eerste retrograde-periode van het jaar. Communicatieplaneet Mercurius heeft in haar eerste ronde de afgelopen drie weken echt haar kracht wel laten zien. Op het gebied van communicatie met je tweelingziel kan het zo geweest zijn dat het ongelofelijk stroef verliep tussen jullie en dat bepaalde dingen naar elkaar anders werd geïnterpreteerd. Hieruit kan ‘t zijn dat jij en je twinflame even geen contact en communicatie hebben (gehad).

De levenslessen van deze Mercurius retrograde in Waterman en Steenbok zijn:

 • Werk aan je eigen balans
 • Luister met open houding
 • Schiet niet meteen in een mening
 • Ken niet meteen een goed of fout toe

Wat heb jij geleerd? En wat kan jij aan kennis en ervaring meenemen in de toekomst?

De nasleep van Mercurius retrograde is nog twee weken voelbaar. Dit heet ook wel een retrograde schaduwperiode. Deze retrograde was zeer krachtig, dus vergis je hier niet in! Let dus nog even op miscommunicatie, grote aankopen, reizen en contracten. Je vindt hier 10 tips om Mercurius retrograde te overleven.

Valentijnsdag 2022

Maandag 14 februari is het natuurlijk Valentijnsdag 2022. Valentijnsdag is eigenlijk een heel oud ‘feest’ en vernoemd naar de Heilige Valentius (Sint Valentijn) door Paus Gelasius in 496.

Het kan zijn dat jij en je tweelingziel in vorige levens Valentijnsdag al meerdere keren hebben meegemaakt met elkaar of juist zonder elkaar. Het stukje zonder elkaar kan op deze dag veel melancholie en verlangen naar elkaar met zich meebrengen.

De romantische engelen (ze zien er uit als Cupido Engelen): roep ze vandaag aan. Ze zijn er in grote getallen aanwezig om je te ondersteunen in je zielsconnectie. En wie weet brengen ze jou wel een bijzondere boodschap? Ze zullen er alles aan doen om de romantiek te doen herleven op deze dag!

Volle maan in Leeuw

De volle maan in Leeuw van woensdag 16 februari is energetisch gezien een voorbereiding op de Leeuwenpoort van 08-08-2022. Bekijk hier de bonusvideo voor de volle maan februari 2022 in Leeuw!

Tweelingzielen februari 2022

Al met al… februari is de kortste maand van het jaar en het lijkt erg rustig, maar op spiritueel en energetisch is er veel gaande. Vooral voor tweelingzielen, lichtwerkers en zielsconnecties. Je kan deze maand veel innerlijk werk verrichten. Alles dat je op wil ruimen voor de lente/zomer, wordt nu in gang gezet. Dit is ter voorbereiding op de rest van het jaar.

Wil je energiekoorden verbreken? Lees hier hoe je energiekoorden kunt verbreken, schoonmaken en opruimen.

Video: Pick Your Reading

Leestips rondom tweelingzielen

(2) Comments

 1. hallo Natasja,
  voor mij is je opaliet reading één grote pijnlijke herkenning. Ik heb sinds drie maanden geen fysiek contact meer met mijn tweelingziel (heel sporadisch ontvang ik een mailtje). Hij is sinds 30 jaar in een karmische relatie gebonden, waarin intimiteit ontbreekt. Het lijkt op een sympathieke broer-zus relatie. ik herken de vos daarin, dat ik een dubbele boodschap ontvang: een onvoorwaardelijke liefdesverklaring aan de ene kant, maar geen keuze van zijn kant voor een aardse relatie. Ik probeer door te gaan met mijn eigen leven, maar dat gaat met ups en downs. Ik ben onzeker, hoelang het nodig is om ruimte te blijven geven aan een toekomstdroom van een relatie, of is het een illusie ?

  1. Lieve Dieneke,

   Ik vond de opaliet reading zelf ook heel ‘heftig’. Ik herkende daar zelf ook heel veel in, dus ik snap je heel goed💜…
   Voor jezelf kiezen is echt enige antwoord wat ik je kan geven, dat jou in je eigen kracht gaat zetten.
   (De echte antwoorden zitten altijd in jezelf) 😘

   Liefs van Natasja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨