Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
De spirituele betekenis van 02-02-2022
3
Spiritualiteit

De spirituele betekenis van 02-02-2022

De spirituele betekenis van 02-02-2022

Twee, twee, tweeëntwintig. Woensdag 2 februari 2022 zit vol met tweeën en dubbele getallen. Je leest hier over de spirituele betekenis van deze dag én over de bijzondere Waterman poortdagen, die op deze dag beginnen.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Hoe is januari gegaan? Heb je een prettige maand gehad? Wat mocht jij leren, loslaten en ontdekken? De eerste maand van 2022 vloog voorbij. Althans, dat vond ik. Een keer knipperen met de ogen en het is alweer februari. Deze maand start al sterk met het Chinees Nieuwjaar en de nieuwe maan in Waterman.

Maar daar blijft het niet bij. Woensdag 02-02-2022 is een bijzondere dag.

Zo staat Neptunus vandaag op 22 graden in Vissen en is het een engelenpoortdag. All over dubbele getallen in de kosmos, dus! Neptunus is al zo’n 200 jaar niet meer op die plek geweest. Het is de planeet van je droomwereld en je verbeelding en als deze planeet in dromerig Vissen staat dan versterkt dit alles. Je intuïtie, je hooggevoeligheid, je emoties… Tijdens deze dag kunnen herinneringen van jouw zielsmissie of zielscontract naar boven komen. Je kunt je vorige levens herinneren en je tweelingziel tegen het lijf lopen.

En dat zo’n dag bijzonder kan zijn, dat bleek wel uit de vorige engelenpoortdag op dinsdag 11-01-2022. Toen ontvingen we een prachtige reactie op ons artikel, die we graag even delen. ‘Tijdens een wandeling, op 11-1-2022, bij het gebruikelijke blokje om, raakten we met elkaar in gesprek. Nooit eerder gezien, terwijl we maar een straat bij elkaar vandaan wonen. We keken elkaar in de ogen en alles viel op zijn plaats, ik was thuis. Misschien zullen we elkaar lang mis lopen en hebben we onze eigen levens, maar ik zal deze ontmoeting en deze datum, niet meer vergeten.

Engelenpoortdag 2 februari 2022

Deze dag is namelijk een engelenpoortdag. Specifiek een Waterman engelenpoortdag. Je las er al wat over in boodschap voor tweelingzielen februari 2022.

Tijdens een Engelenpoortdag is de kosmische energie op aarde goed te voelen. De sluier tussen ons ons en de kosmos is dan dun en dat voel je. Het maakt dat je intuïtie versterkt is, je kunt visioenen ontvangen en heldere, levendige dromen krijgen (die je ook nog eens beter kunt onthouden). Je kunt meer tekens van het universum ontvangen (let goed op!) en – als je daar gevoelig voor bent – beter in contact staan met je engelen.

Je kunt echter ook last krijgen van ascentiesymptomen. Denk aan slapeloze nachten, hoofdpijn, grieperig, weinig energie, vermoeidheid, maar ook het naar binnen keren/in jezelf keren horen hierbij.

Zit je in een tweelingzielenproces? Rondom Engelenpoortdagen kun je boodschappen ontvangen rondom je proces. Er kan energetische afstemming plaatsvinden tussen jou en je tweelingziel en de aantrekkingskracht is op dit soort dagen des te groter. Of misschien kom je elkaar wel ineens tegen… Lees hier meer over tweelingzielen.

De andere engelenpoortdagen deze maand zijn vrijdag 11-02-2022 en dinsdag 22-02-2022.

De numerologie van 02-02-2022 en Engelengetallen

De datum 02-02-2022 bestaat uit het getal 0 en het getal 2.

Ik begin allereerst met getal 0. Nul betekent namelijk ‘niets’, maar daardoor juist alles. Het staat voor een nieuw begin: een leeg canvas en een onbeschreven pagina. Het is het begin van alles. Creatie kan pas komen als je daar ruimte voor hebt en getal nul geeft je die ruimte. Na nul komen immers alle andere getallen. Ook staat getal 0 voor het Goddelijke, het divine. Het is een spiritueel getal. Omdat de nul visueel op een cirkel lijkt, staat ‘ie symbool voor eeuwigheid, evolutie en oneindigheid.

Getal 2 staat in de numerologie voor relaties, samenzijn en vrede. Een perfecte dag om te trouwen en de liefde te vieren! Dit getal zit vijf keer in deze datum. De energie wordt dan ook vijfmaal zo sterk.

Getal 22 is in numerologie een meestergetal. Het staat voor het samenbrengen van het spirituele en het materiële. Meestergetal 22 brengt diepgaande inzichten, is evenwichtig, gestructureerd en volhardend in het volbrengen van deze bijzondere taak.

Engelengetal 222 staat voor vertrouwen, hoop en samenkomst. Dat is ook waar 2022 voor staat. Haal immers de 0 uit het getal en je houdt 222 over. Daarnaast staat het hele jaar 2022 in het teken van liefde. Hoe dat kan? Nou, 2022 is in numerologie opgeteld het getal zes, en dat getal staat voor liefdesplaneet Venus.

Getal 2022 is een getal van je engelen en gidsen. Als je engelengetal 2022 ziet, dan willen ze dat je weet dat dit het perfecte moment is om je te concentreren op het verkrijgen van nieuwe energie. Engelengetal 2022 geeft ruimte voor (nieuwe) partnerschappen, wonderen en kansen. Lees hier waarom 2022 hét jaar is voor Tweelingzielen.

Let vooral op tekens en synchroniciteiten. Tekens leren herkennen? Lees dan het praktische handboek Tekens van het Universum!

Lees ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.