Volle Maan Kalender
Je leest nu...
Trouwen op 22-02-2022 (bijzondere trouwdatum)
0
Liefde

Trouwen op 22-02-2022 (bijzondere trouwdatum)

Trouwen op 22-02-2022 (bijzondere trouwdatum)

Ga je trouwen en zoek je een bijzondere trouwdatum voor 2022? Ga dan voor dinsdag 22 februari 2022, oftewel: 22-02-2022. Dit is een palindroomdag.

Deze datum is wat ons betreft de mooiste trouwdatum van het jaar en het decennium. Ook is dit één van de mooiste trouwdata van de eeuw! Dit is een palindroomdag: een dag waarop de datum ook achterstevoren kan worden gelezen. Hoe je ‘m dan ook leest, van voor naar achter of van achter naar voor: het blijft altijd 22-02-2022.

De datum22-02-2022 valt op een dinsdag. Dinsdag is verbonden aan planeet Mars en de kleur rood: de kleur van liefde, warmte en passie. In sommige gemeenten kun je op dinsdag gratis trouwen. Je moet er natuurlijk wel snel bij zijn om deze datum vast te leggen: je hoeft geen waarzegger te zijn om te weten dat deze datum snel volgeboekt zal zijn.

Qua numerologie zit het getal 2 overduidelijk in de datum. Het getal twee staat in de numerologie voor relaties. Relaties op allerlei fronten: met vrienden, collega’s, je geliefde(n) en noem maar op. Het draait om samenzijn, gezelschap, romantiek en samenwerking. Ik zie getal twee altijd als het getal van de vrede. Het getal dat bindt en verbindt. De numerologische betekenis van 22-02-2022 is dus op en top romantisch: een perfecte dag om te trouwen!

Oh, en… ik ga op die dag trouwen! 😉

Volg VolleMaanKalender via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan. Ook kun je gezellig meepraten over spirituele onderwerpen en delen we onderling tips & tricks! Aanmelden voor de incidentele nieuwsbrief kan natuurlijk ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Shop astro-items ✨