Volle Maan Kalender
Je leest nu...
Hoe herken je een tweelingziel-relatie: dit zijn de kenmerken
1
Liefde

Hoe herken je een tweelingziel-relatie: dit zijn de kenmerken

Hoe herken je een tweelingziel-relatie: dit zijn de kenmerken

Hoe weet je of je je tweelingziel hebt ontmoet en hoe herken je een tweelingziel-relatie? Wij hebben 10 kenmerken op een rij gezet waaraan jij je tweelingziel-relatie (twin flame connection) kunt herkennen.

Hier vind je 10 kenmerken waaraan je een tweelingziel-relatie (en dus je tweelingziel) kunt herkennen:

 1. Je herkent elkaar onmiddelijk, ook al heb je elkaar nog nooit ontmoet
  Wanneer je je tweelingziel voor het eerst tegenkomt, is er een intens gevoel van herkenning. Waar ken je elkaar toch van? Het voelt als thuiskomen bij de ander. Alsof je elkaar al veel langer kent dan vandaag, ook al heb je elkaar nog nooit gezien of gesproken. Een tweelingziel voelt vertrouwd aan.
 2. Je tweelingziel en jij lijken erg op elkaar
  Je kunt bijvoorbeeld fysiek op elkaar lijken, maar het kan ook zo zijn dat je veel met elkaar gemeen hebt voor wat betreft normen en waarden, ervaringen uit het verleden en hobby’s/interesses. Hier kom je al snel achter, vaak in het eerste contact.
 3. Je vult elkaar aan
  Een tweelingziel-relatie is vaak zoals yin en yang: op de punten die je niet met elkaar gemeen hebt vul je elkaar juist aan. Je leert van elkaar. En dat maakt een tweelingziel-relatie heel fijn, maar ook soms gecompliceerd en moeilijk.
 4. Je voelt twijfels en onzekerheden
  Ja, hoe raar het ook klinkt (want een tweelingziel is thuiskomen): je voelt twijfels en onzekerheden. Het doel van een tweelingziel-relatie is zodat je kunt groeien. Een betere versie van jezelf worden. Hierboven staat het al: je vult elkaar aan en je leert van elkaar. En die groei gaat samen met groeipijn in de vorm van twijfels en onzekerheden.
 5. Het voelt als een magneet
  Tweelingzielen werken als een magneet: ze trekken elkaar aan, maar stoten elkaar ook af. En toch weet je elkaar altijd weer te vinden.
 6. Het is geen makkelijke relatie
  In een tweelingziel-relatie zijn is alsof je constant door jezelf wordt geconfronteerd met de delen van jezelf die je misschien niet leuk vindt. En dat kan lastig zijn, maar zorgt wel voor groei. Geen makkelijke relatie dus, maar wel eentje die je nooit zou willen missen.
 7. Het is een intense relatie
  Er is een ontzettend grote (emotionele) connectie tussen jullie. Je relatie is intens en ontwikkelt zich snel. Heel snel. Dat komt omdat ’t voelt als thuiskomen. Je bent al verbonden op zielsniveau, je kent elkaar al.
 8. Je komt altijd terug bij elkaar
  Ook al ga je soms uit elkaar (omdat het even niet gaat, het is te confronterend of simpelweg omdat een karmische relatie ‘in de weg staat’): je vindt elkaar altijd terug. Er zijn diverse stadia in de tweelingziel-relatie, waaronder het wegrennen en achtervolgen van elkaar. Maar hoe dan ook: je komt altijd terug. Je komt elkaar weer tegen, écht. Ook al kan het soms jaren (of zelfs decennia) duren. En in je hart ben je altijd nog bij elkaar.
 9. Praten zonder woorden
  Een tweelingziel-connectie is zó sterk, dat je aan blikken genoeg hebt om elkaar te zeggen wat je wil zeggen. Je voelt elkaar – en de situatie – feilloos aan, ook al ben je niet samen. Je weet altijd hoe het met de ander is.
 10. Wees de beste versie van jezelf
  Een tweelingziel zal je altijd aansporen om de beste versie van jezelf te worden. Een tweelingziel is als een spiegel. Je leert een kant van jezelf kennen die je nog niet kende. Vanuit hier leer je lessen en word je een betere versie van jezelf.

Leestips rondom tweelingzielen:

Volg VolleMaanKalender via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Shop astro-items ✨