Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Nieuwe maan in Weegschaal & herfst-equinox 2022 voor tweelingzielen
1
Tweelingzielen

Nieuwe maan in Weegschaal & herfst-equinox 2022 voor tweelingzielen

Nieuwe maan in Weegschaal & herfst-equinox 2022 voor tweelingzielen

Twinflame expert Natasja van Twinflame Rollercoaster Life praat je in dit artikel graag bij over de heftige energie van de herfst-equinox 2022 en de nieuwe maan in Weegschaal, speciaal voor tweelingzielen en zielsconnecties.

De week voor de herfst-equinox (waar we nu middenin zitten) is weer een rollercoaster aan energie en updates. Dit komt met name door de hoge resonantie (trillingen) van zonnevlammen, die de aarde nu al enige tijd overspoelen. We zitten in een BIG shift… met de komende herfstequinox van vrijdag 23 september 2022 en de nieuwe maan in Tweelingen als overgangsfase. Voel jij het ook?

Je kunt veel last hebben van vermoeidheid en andere ascentiesymptomen. Er zijn momenteel ook veel retrogrades en het weer is écht herfstig. Dat maakt dat je deze week het liefst naar binnen wil keren en even helemaal niks moet doen. Misschien wil je zelfs geen contact met je tweelingziel. Je richt je deze week het liefst helemaal op jezelf…

Maar dit kan erg lastig zijn, omdat tweelingzielen en lichtwerkers júist rondom de herfst-equinox en nieuwe maan (en alles wat er nu speelt) een grote rol hebben. Door de energetische frequenties worden tweelingzielen en lichtwerkers energetisch geüpdatet. Dit zal jullie in de toekomst van pas komen voor je spirituele ontwikkeling en zielsmissie. Dus ondanks dat je op de bank wil cocoonen met een dekentje en een kop thee, worden juist tweelingzielen deze week weer als een magneet naar elkaar toegetrokken.

Tip voor de herfstequinox en nieuwe maan?

Ga naar het bos of de zee. Ga de natuur in waar dit naast je dagelijkse bezigheden kan. Om de lichtfrequenties en alles wat er verder gebeurd te aarden, te integreren en om overtollig energie af te voeren.

Herfst-equinox 2022: wat mag jij als tweelingziel horen?

Vrijdag 23 september 2022 is de herfstequinox (Mabon). Ook maakt de zon een conjunctie met Mercurius retrograde in Weegschaal. Door deze conjunctie kan het zijn dat er nieuwe informatie naar je toe komt of vrij komt. Informatie voor jezelf (over je zielsmissie) of informatie over je tweelingziel (of tweelingzielenproces). Dit kan best heftige informatie zijn. Met Weegschaal weet je het niet, het kan twee kanten op gaan…

Het is echt een keerpunt / kantelpunt voor jullie.

Met de herfst-equinox (Mabon) kunnen veel tweelingzielen de bijzondere magische energie ervaren vanuit vorige levens, die rondom deze dag hangt. Vooral omdat veel tweelingzielen in een vorig leven heks zijn geweest en Mabon vooral bij de Kelten groots gevierd werd, kunnen jij en je tweelingziel juist in de energie speciale ervaringen of een sterke verbinding voelen.

De herfst-equinox van vrijdag 23 september 2022 mag je dan ook zien als doorgang naar het najaar. ‘Alsof er de afgelopen maanden al niet genoeg veranderingen, keerpunten en leerprocessen zijn geweest’, hoor ik jullie denken terwijl je dit leest…

Tweelingzielen en de nieuwe maan in Weegschaal 2022

Zondag 25 september om 23:54 uur staat de nieuwe maan in het teken van Weegschaal. Dit kan voor veel tweelingzielen een nieuw begin zijn en dankzij de herfst-equinox is deze nieuwe-maanenergie bijzonder krachtig en mag jij je voorbereiden op het eclips-seizoen.

Weegschaal kan er veel moeite mee hebben om knopen door te hakken, omdat ze vaak iedereen tevreden willen houden (harmonie willen). Door de lopende retrogrades kan hier nog meer vertraging en twijfel op zitten voor als één van jullie (over waar het dan ook over mag gaan) een belangrijke beslissing moet maken.

Voor tweelingzielen en zielsconnecties die nog veel losse eindjes hebben komt er meer duidelijkheid.

Dankbaarheid

Tijdens de dagen rondom de herfst-equinox en de nieuwe maan staat dankbaarheid centraal. Dit is een hele mooie intentie om neer te zetten en je dankbaarheid uit te spreken. Van 23 september tot en met 26 september zijn de mooiste – en meest krachtigste dagen – om in de energie naar je tweelingziel je dankbaarheid uit te spreken. Of hier over te denken. Om vanuit onvoorwaardelijke liefde jullie processen, verbinding en ervaringen (met alle up en downs) te evalueren en dankbaar te zijn voor wat je geleerd hebt tot nu toe. Daarmee transformeer je automatisch (ook voor je tweelingziel) in je proces en krijg je inzicht in stukken die eerder onbegrijpelijk of onzichtbaar waren. Je kunt je dankbaarheid ook bekrachtigen met een ritueel.

Balans

Het zijn een beetje de laatste loodjes van het jaar 2022. De dagen worden korten en de nachten worden langer. We keren meer en meer naar binnen.

Doordat op de herfst-equinox de dag en de dag nacht even lang zijn en deze in Weegschaal staat is het thema balans en de balans opmaken voor jezelf en je tweelingzielenproces.

Er wordt je informatie aangediend, je maakt de balans op en mag de beslissing vrij snel maken. De uitnodiging nu is hier niet te over te twijfelen, maar echt te luisteren naar je gevoel en vanuit je eigen kracht te beslissen.

Jij en je tweelingziel hebben altijd een keuze, maar jullie zielsafspraken (blauwdrukken) zullen moeten worden ‘nageleefd’. Het universum kent in principe geen tijd, maar voor velen is er in deze periode wel een bepaalde afronding nodig om dus verder te kunnen ontwikkelen en mee te kunnen in alle energie updates.

Zoals ik al zei… het eclips-seizoen komt eraan, wat er (nu) blijft liggen, zal weer terug komen in oktober/november in het eclips-seizoen. De herfst-equinox en de nieuwe maan zijn een bijzondere aantal dagen, waarin jij en je zielsconnectie toch wel weer hele grote en bijzondere stappen zullen zetten in het laatste deel van 2022. En dus de balans mag gaan opmaken of jullie verbinding meer in balans mag gaan komen.

Tweelingzielen in een karmische relatie

Voor tweelingzielen die nog vanwege bepaalde zielsafspraken in een karmische relatie zitten en nog een en ander uit te werken hebben (of vanwege financiële verplichtingen naar hun partner en het gezin daar nog in blijven) zullen zich (vaak nog onbewust) tijdens de equinox en nieuwe maan onrustiger voelen.

Ze zullen de balans voor zichzelf willen opmaken of dit wel werkelijk is wat ze willen en zich afvragen of ze wel gelukkig zijn. Dat maakt dat ze nog meer drang voelen dan ooit tevoren om knopen te moeten doorhakken.

Kortom… de balans opmaken en dankbaarheid uiten staan rondom de herfst-equinox en de nieuwe maan centraal voor jou en je tweelingziel (of zielsconnectie).

Wil je een persoonlijke reading over jouw tweelingzielenproces? Boek dan bijvoorbeeld een Twinflame Love reading of Twinflame Akasha reading! Bekijk hier het gehele aanbod twinflame readingen.

Leestips rondom tweelingzielen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨