Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Orakelkaarten decks voor Tweelingzielen
0
Liefde Orakel Shop Tweelingzielen

Orakelkaarten decks voor Tweelingzielen

Orakelkaarten decks voor Tweelingzielen

Zoek jij een orakelkaarten deck dat voornamelijk gericht is op tweelingzielen? Wij geven je hier een aantal suggesties. Shop orakelkaarten decks voor tweelingzielen bij VolleMaanKalender.nl!

1) The Romance Angels Oracle Cards

The Romance Angels Oracle Cards
The Romance Angels Oracle Cards

Dit klassieke deck van Doreen Virtue is hét deck dat je wil hebben. Helaas is ‘t deck al een tijdje uitverkocht, waar je ook zoekt… Dit deck is enorm in populariteit toegenomen sinds Doreen Virtue had besloten om een heel ander carrièrepad te volgen en al haar uitgebrachte werken terug te trekken. Waaronder deze classic. Heb je een origineel deck weten te bemachtigen, dan mag je jezelf gelukkig prijzen! Koester ‘t goed.

2) Tweelingzielen orakelkaarten

De Tweelingzielen Orakelkaarten helpen je het tweelingzielenproces beter te begrijpen. Want een tweelingziel ontmoeten, dat is een bijzondere en heftige gebeurtenis… In deze kaartenset vind je boodschappen en ingevingen vanuit het onderbewustzijn, zodat je in staat bent om een dieper inzicht te verwerven in je ziel, diens betekenis én de zoektocht naar universele liefde. Dit kaartsysteem laat je op een speelse wijze kennismaken met het thema tweelingzielen en het wonderlijke proces dat erachter schuilgaat.

3) Orakelkaarten de helende kracht van universele liefde

Veel van wat er in ons leven gebeurt, wordt niet bewust door ons geregistreerd. We streven naar geluk en voldoening, maar verliezen tijdens al dat zoeken soms uit het oog wie we werkelijk zijn en wat er echt toe doet. Herken je dit? Dan zijn Orakelkaarten de helende kracht van universele liefde voor jou! Hoe werkt dit deck? Pak de kaarten, kies een legging die aansluit bij jouw vragen en ontdek in het bijbehorende boekje de betekenis van de kaarten. Zo kun je ze interpreteren en gebruiken om in contact te komen met de helende kracht van Universele Liefde.

4) Inner Compass Love Cards

De Inner Compass Love Cards zijn iets anders dan de gebruikelijke tweelingzielen orakelkaarten. Deze kaarten draaien meer om jou. Hoe sta jij in de liefde? Hoe reageer jij? Wat mag jij leren? Zie de kaarten en een legging als momentje van zelfreflectie. Dit kan ontzettend helpen als je middenin een tweelingzielenproces zit en even niet meer het juiste contact met jezelf hebt.

Leestips rondom tweelingzielen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨