Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Is de letter van jouw soulmate in je linkerduim te zien? Doe de test!
2
Nieuws

Is de letter van jouw soulmate in je linkerduim te zien? Doe de test!

Is de letter van jouw soulmate in je linkerduim te zien? Doe de test!

Op TikTok en Instagram gaat er een trend rond. Met een speciaal filter in de apps kun je via de camera van je telefoon inzoomen op je linkerduim om op zoek te gaan naar een letter. Deze letter is de letter van jouw zielsconnectie (tweelingziel of soulmate).

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Deze social media trend bestaat al een tijdje, maar zo af en toe komt ‘ie weer omhoog en gaat ‘ie weer viral. Met name op TikTok, maar gek genoeg is ‘t effect ooit ontstaan op Instagram. Wil je ‘m uitproberen, ga dan naar het profiel van de maker: @leaxandra, klik op het effecten-tabblad en scroll naar het effect met de naam Detective. Wel even je flits of zaklamp gebruiken.

Je kunt ‘t trouwens ook doen zonder Instagram of filter. Maak simpelweg een close-up foto van je duim (met flits, bij voorkeur) en kijk naar de lijnen. Zie de foto hieronder. Daar ‘knallen’ de letters Y en T uit.

Is de letter van jouw soulmate in je linkerduim te zien? Maak een foto!

Is het wetenschappelijk bewezen dat de letter van je soulmate op je linkerduim staat? Natuurlijk niet. Is het leuk om te ontdekken? Ja, dat absoluut!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨