Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Is de letter van jouw soulmate in je linkerduim te zien? Doe de test!
0
Liefde

Is de letter van jouw soulmate in je linkerduim te zien? Doe de test!

Is de letter van jouw soulmate in je linkerduim te zien? Doe de test!

Op TikTok en Instagram gaat er een trend rond. Met een speciaal filter in de apps kun je via de camera van je telefoon inzoomen op je linkerduim om op zoek te gaan naar een letter. Deze letter is de letter van jouw zielsconnectie (tweelingziel of soulmate).

Deze social media trend bestaat al een tijdje, maar zo af en toe komt ‘ie weer omhoog en gaat ‘ie weer viral. Met name op TikTok, maar gek genoeg is ‘t effect ooit ontstaan op Instagram. Wil je ‘m uitproberen, ga dan naar het profiel van de maker: @leaxandra, klik op het effecten-tabblad en scroll naar het effect met de naam Detective. Wel even je flits of zaklamp gebruiken.

Je kunt ‘t trouwens ook doen zonder Instagram of filter. Maak simpelweg een close-up foto van je duim (met flits, bij voorkeur) en kijk naar de lijnen. Zie de foto hieronder. Daar ‘knallen’ de letters Y en T uit.

Is de letter van jouw soulmate in je linkerduim te zien? Maak een foto!

Is het wetenschappelijk bewezen dat de letter van je soulmate op je linkerduim staat? Natuurlijk niet. Is het leuk om te ontdekken? Ja, dat absoluut!

Lees ook:

Shop de nieuwste spirituele items

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨