Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Valentijnsdag 2022: wat kun je verwachten?
1
Liefde

Valentijnsdag 2022: wat kun je verwachten?

Valentijnsdag 2022: wat kun je verwachten?

Valentijnsdag! De dag van de liefde is aangebroken. 💖 Natuurlijk is iedere dag perfect voor liefde, maar collectief (‘wij allen’, hallo Waterman-vibe) vinden we dit dé dag van de liefde. Alle energie is vandaag wereldwijd gebundeld rondom dit onderwerp en daarom vandaag als ode een stukje over Valentijnsdag 2022 en wat je kan verwachten.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Valentijnsdag valt ieder jaar op veertien februari, net als dit jaar: 14-02-2022. Oude zielen en zielsconnecties ontmoeten elkaar (opnieuw) deze Valentijnsdag. Je herkent jezelf in een ander en je spiegelt elkaar. Heb je de afgelopen periode moeite gehad met onderling contact? Verliep er iets stroef? Zonder duisternis geen licht.

De zon staat momenteel in Waterman en woensdag 16 februari staat de volle maan in Leeuw. Een krachtige maan, tegenover een krachtige positie van de zon in Waterman. Deze volle maan zal je aanmoedigen om creativiteitzelfexpressie en liefde in alle vormen te omarmen. Woensdag 16 februari 2022 is ook het moment waarop flirterige planeet Venus een conjunctie vormt met gepassioneerde planeet Mars. Dit geeft je een boost op ‘t gebied van liefde. Je voelt de drive om aan je relatie te werken. Single? Dan kan ‘t maar zo zijn dat je de juiste tegenkomt.

Tegenpolen

En die krachten, die komen terug op Valentijnsdag. Jullie zijn twee tegengestelde krachten. Tegenpolen die in alle aspecten van het leven terugkomen. Waar de één vanuit ‘t hoofd denkt, denkt de ander vanuit ‘t hart. Rationeel versus emotioneel. Vuur versus lucht. En tegenpolen, die trekken elkaar aan…

Er is wederzijds begrip voor (huidige) situaties. Ben je single? Dit jaar zijn er op Valentijnsdag 2022 weinig dates gepland. Dat komt omdat 2022 een belangrijk jaar is voor zielsconnecties. Oude zielen die elkaar terugvinden. Het universum is niet van de ‘eenmalige’ dates. Als jij niet met jouw ware hebt afgesproken, kan ‘t maar zo zijn dat er iets gebeurd waardoor de date niet meer door kan gaan.

Ascentiesymptomen

Je kunt Valentijnsdag 2022 last krijgen van ascentiesymptomen. Denk aan slapeloze nachten, hoofdpijn, grieperig, weinig energie, vermoeidheid, maar ook het naar binnen keren/in jezelf keren horen hierbij. Hoe dat kan? Er is veel gaande. Het is een proces van loslaten en ruimte maken voor nieuwe energie.

Sta jij open om jouw zielsconnectie tegen te komen?

Let vandaag dan op tekens van het universum. De engelen helpen je op weg! Denk aan…

  • Het vinden van veertjes;
  • Het horen van muziek (bepaalde nummers die emoties oproepen);
  • Dubbele getallen zien, bijvoorbeeld 11.11 uur op de klok;
  • Je hoort zijn of haar naam op de radio, televisie of om je heen;

Je kunt jezelf openstellen om je zielsconnectie tegen te komen door bijvoorbeeld…

  • Anderen in de ogen te kijken bij het passeren (in plaats van naar de grond staren, bijvoorbeeld met oversteken);
  • Luisteren naar je intuïtie over welke route je vandaag van/naar je werk of school neemt;
  • Geen oordopjes in of hoofdtelefoon op; zet je zintuigen op scherm door niets af te schermen.

Video reading Valentijnsdag 2022 voor tweelingzielen een zielsconnecties

Lees hier de boodschap voor tweelingzielen februari 2022 en lees hier waarom 2022 hét jaar is voor tweelingzielen.

Hoe weet je of je je tweelingziel hebt ontmoet en hoe herken je een tweelingziel-relatie? In dit artikel vind je 10 kenmerken van een tweelingziel-relatie.

Mercurius in Waterman 2022

Dit is natuurlijk de dag van de liefde, maar ook qua planeten speelt er het een en ander. Communicatieplaneet Mercurius verschuift in Waterman. Dit geeft je een gevoel van ‘het grotere plaatje zien’. Je snapt waarom sommige zaken gaan zoals ze gaan. Met communicatieplaneet Mercurius in een luchtteken, maakt ‘t jou wat rationeler in je gesprekken. Je bent deze periode communicatief vaardig, maar kunt wel kil overkomen. Deze kilte kan jou echter wel helpen om bepaalde gesprekken te voeren. Gesprekken die jij vooruit hebt geschoven (of zelfs onder het tapijt hebt weggestopt)… Wat durf jij niet aan? Zie dit als teken om het tóch te doen.

Leestips rondom tweelingzielen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨