Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Hoe kom je meer in verbinding met je Divine Feminine?
5
Health & happiness

Hoe kom je meer in verbinding met je Divine Feminine?

Hoe kom je meer in verbinding met je Divine Feminine?

Divine Feminine expert Nadyura Navarro vertelt jou in dit artikel over hoe je meer in verbinding komt met jouw Divine Feminine. Inclusief ritueel en affirmaties!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

‘Hoe kom ik meer in verbinding met mijn Divine Feminine?’ Deze vraag krijg ik vaak en ik moet zeggen dat het bij mij begon uit pure nieuwsgierigheid. En zoals ik vaak lachend aangeef, ben ik blij dat het gezegde ‘curiosity killed the cat’ niet klopt. In tegenstelling, ik voel mij levendiger dan ooit! De connectie met mijn Divine Feminine heeft mij veel opgeleverd en ik heb een kracht in mezelf ontdekt die ik niet voor ogen had.

Maar laten we beginnen met de vraag wat eigenlijk Divine Feminine is en hoe een disconnectie zich kan uiten.

Nadyura

Wat is de Divine Feminine?

De Divine Feminine is de energie van de Great Goddess. De Great Goddess is de spirituele moeder en de levenscreator. Ze is liefdevol, verzorgend, helend, wijs en intuïtief. Maar ze is ook een krachtige strijder die haar ‘kinderen’ beschermt. Ze flowt en is flexibel bij veranderende omstandigheden.

De Divine Feminine is het tegenovergestelde van de Divine Masculine, die rationeel en een doener is. In balans vormen ze een mooie eenheid: de Yin en Yang, de Shiva en Shakti.

Hoe kom je in verbinding met je Divine Feminine?

Door de patriarchale samenleving zijn de meeste vrouwen echter niet meer in verbinding met de Divine Feminine en niet meer in verbinding met de gevoelens en verlangens van het hart. Ons lichaam is overigens de perfecte graadmeter om te meten in hoeverre we in verbinding staan met onze Divine Feminine. Negatieve gedachten en gevoelens over ons lichaam zijn een blokkade voor de Divine Feminine. De negatieve gedachten en gevoelens worden namelijk ‘opgesloten’ in ons lichaam. Daarom is het van belang voor de connectie met de Divine Feminine, onze Inner Goddess, om negatieve emoties over ons lichaam los te laten en te laten helen.

Rituelen kunnen jou hierbij helpen. Jouw Divine Feminine soul ontwaakt namelijk bij mooie sacred rituelen die intentioneel en met liefde zijn gecreëerd.

Divine Feminine bad ritueel

Voor dit ritueel heb je het volgende nodig…

*Mocht je geen bad hebben, dan kan je ook gewoon een kom gebruiken en het ritueel zo uitvoeren. Onder de douche giet je het water van de kom over jezelf heen en ga je verder met stap 8.

 1. Laat jouw bad vollopen met warm water, samen met de Himalaya zout.
 2. Doe de Rozenkwarts edelsteen in het water.
 3. Zet een sensueel muziekje op.
 4. Meng de etherische rozenolie met een plantaardige basisolie, (volle) melk of room en doe het in het water (etherische olie kan je namelijk niet direct mengen met water).
 5. Strooi de rozenblaadjes in het bad.
 6. Steek de kaarsen aan.
 7. Terwijl je in bad bent mediteer je voor 5-10 minuten.
 8. Meng de rozenolie met de massageolie en masseer jouw borsten. De borsten zijn de vleugels van het hart. Echter, er worden in de borsten veel emoties opgeslagen. Terwijl je jouw borsten masseert kan je de volgende Goddess affirmaties opzeggen:
  • I am loved
  • I am magnetic
  • I honor the Divine Feminine within me
  • I am a powerful creator
  • I am admired for my unique beauty
  • The sacred energy within me is flourishing and driving me forward
  • I am magical and intuitive
  • I am brave and I follow my unique path of truth
  • I am sexy and sensual
 9. Blaas de kaarsen uit als afsluiting van het ritueel.

Optioneel: maak een sensuele selfie van jezelf als een reminder van jouw commitment om te werken aan jouw Divine Feminine en zodat je kan zien hoe mooi en sensueel je bent. 🙂

Laat dit ritueel jou helpen herinneren dat je Divine Feminine bent en dat je als Divine Feminine de kracht hebt om alles wat het leven jou stuurt te transformeren in lessen. Wees moedig en durf risico’s te nemen richting wat je echt wilt in het leven. Als je jouw Inner Goddess jou laat begeleiden op jouw pad, zul je zien dat je door het leven kan gaan met kracht, elegantie en sierlijkheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨