Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Nieuwe maan in Waterman (februari 2022)
2
Nieuwe maan

Nieuwe maan in Waterman (februari 2022)

Nieuwe maan in Waterman

Dinsdag 1 februari 2022 staat de nieuwe maan in Waterman. 🌑♒ Wat is de betekenis en energie van de nieuwe maan van februari voor jou? Je leest ‘t hier!

De eerste dag van februari staat de nieuwe maan om 06.49 uur in luchtteken Waterman, tegenover de zon in Waterman. Waterman is het elfde teken uit de dierenriem, dus we naderen het einde van de dierenriem-cyclus. Lees hier meer over sterrenbeeld Waterman. Deze nieuwe maan is tegelijk de start van het Chinees Nieuwjaar 2022: Jaar van de Tijger.

Februari 2022 nieuwe maan: dit is de energie

Voel je je wat onrustig, heb je hoofdpijn of slaap je slecht de laatste tijd? Dat is niet zo gek. Deze nieuwe maan draait om emotionele vrijheid, veranderingen en new beginnings en alle tekenen zijn nú al voelbaar. We willen losbreken uit sleur, ideeën uitwerken en groeien als persoon. Onthechten. En deze nieuwe maan helpt je daar bij! 🤗

Er zijn vier tekens die ‘t meeste van deze nieuwe maan gaan voelen. Dat zijn ♒️ Waterman (niet zo gek, het is immers in het teken Waterman), ♉️ Stier (op carrièregebied), ♌️ Leeuw (in de liefde) en ♍️ Schorpioen (algemene veranderingen).

Gebruik deze nieuwe maan van februari 2022 in Waterman dan ook om je dromen en doelen uit te laten komen. Maak de plannen, maar vooral: ga in de uitvoer-modus. Zet een tandje bij en geef vooral niet op: juist nu kun je het aan!

 • Heb je nieuwe kennis nodig? Duik in de boeken of zoek die online cursus op.
 • Twijfel je of je aan de slag wil als ZZP’er? Schrijf je in bij de KvK. Onderneem die stap!
 • Groei je maar niet met je business? Investeer in de juiste dingen. Wat heb je nodig? Tijd, geld, mensen? Denk er goed over na en maak die investering. Met de juiste intenties investeren geeft ook aan het universum een teken af dat je er helemaal voor gaat: de Wet van Aantrekkingskracht.
 • Maak je dromen en doelen concreet, en VOER ZE UIT. Ga niet stilzitten, maar onderneem actie.
 • Vergroot je netwerk: met zoveel Waterman-energie om ons heen is ‘t makkelijk om contacten te leggen, vooral op zakelijk gebied. Gebruik die energie dan ook in je voordeel.
 • Deel je kennis: laat de wereld zien wat jij kan. Dat trekt ook weer anderen aan die hen kennis dan met jou delen.

Waterman is het teken van verandering, maar ook van ondernemerschap en actie. Lees hier meer over deze ondernemerschaps-energie tijdens Waterman-periode 2022.

Nieuwe maan in Waterman 2022 en de invloed op jou

In welke mate de nieuwe maan van februari 2022 van invloed is op jou, ligt aan je geboortehoroscoop. Heb jij bijvoorbeeld Waterman in je geboortehoroscoop, met name in Zon, Maan of Venus, dan wordt de energie op die vlakken wat intenser. Dat versterkt alle punten van de nieuwe maan. Heb je dat niet, ook dan zul je natuurlijk de energie voelen – maar dan in mindere mate. Je kunt ook uitzoeken in welk astrologisch huis de nieuwe maan voor jou valt. 

Lees hier hoe je gratis een geboortehoroscoop kunt maken en hoe je ‘m uit kunt lezen!

📱 Tip: je kunt ook gratis apps downloaden die jouw geboortehoroscoop voor jou berekenen. Handig daarbij is dat je dagelijks tips krijgt om met de energie van dat moment om te gaan. Lees hier onze top 3 gratis astrologie apps.

Manifesteer met de nieuwe maan van februari 2022

Met de nieuwe maan in Waterman breekt een periode aan om intenties te zetten en nieuwe maan rituelen uit te voeren. Denk dus na over wat je de komende 6 maanden wil manifesteren.

Het thema van je intenties kun je linken aan de energie van luchtteken Waterman. Dus zet je intenties rondom ondernemerschap en innovatie.

Wil je een nieuw project, meer klanten of een andere baan? Ga je ondernemen, minder uren werken of juist genieten van volledige vrijheid? It’s your call!

Waterman mantra’s

 • Ik laat m’n vrolijke mood niet verpesten door andersdenkenden.
 • Anderen hoeven niet te snappen waarom ik iets doe.
 • Ik ben vrij. 
 • Ik doe mijn eigen ding.
 • Ik hoef aan niemand verantwoording af te leggen. 

💡 Tip: je vindt hier simpele stappen om de Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht) te gebruiken om je droomleven te manifesteren.

Wil je weten wanneer de volgende nieuwe maan is?  Bekijk dan de nieuwe maan kalender 2022.

Moon Calendar 2023 scheurkalender

Wil je weten hoe je in 2023 van dag tot dag kan leven in harmonie met de maan? Bestel dan nu de Moon Calendar 2023, een prachtige (en praktische!) scheurkalender vol weetjes en tips rondom iedere maanfase.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨