Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Kristal sterrenbeeld: deze steen hoort bij jouw teken
0
Kristallen & stenen Sterrenbeeld

Kristal sterrenbeeld: deze steen hoort bij jouw teken

Kristal sterrenbeeld: deze steen hoort bij jouw teken

Kristallen en edelstenen hebben helende eigenschappen. Je kunt ze gebruiken om de energie van je lichaam en geest in evenwicht te brengen. Elk sterrenbeeld wordt geassocieerd met bepaalde kenmerken en eigenschappen en daar hoort per teken weer een steen bij. In dit overzicht vind je welke kristal bij jouw sterrenbeeld past!

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Ram (21 maart – 19 april) ♈

Ram is een vuurteken dat wordt geassocieerd met energie, passie en actie. Carneool is een goed kristal voor Ram, omdat Carneool je energie en motivatie stimuleert en je helpt actie te ondernemen om je doelen te bereiken.

Stier (20 april – 20 mei) ♉

Stier is een aardeteken dat wordt geassocieerd met stabiliteit, veiligheid en de praktische insteek. Rozenkwarts is een goed kristal voor jou, lieve Stier. Rozenkwarts bevordert liefde en mededogen en helpt je innerlijke rust en stabiliteit te vinden.

Tweelingen (21 mei – 20 juni) ♊

Tweelingen is een luchtteken dat wordt geassocieerd met communicatie, intelligentie en aanpassingsvermogen. Citrien is een goed kristal voor jou, Tweelingen. Citrien vergroot je mentale helderheid en helpt je om je gedachten en ideeën effectief te communiceren.

Kreeft (21 juni – 22 juli) ♋

Kreeft is een waterteken dat wordt geassocieerd met emoties, intuïtie en zorgen. Maansteen is een goed kristal voor jou, lieve Kreeft. Maansteen verbetert je intuïtie en brengt je emotioneel in evenwicht.

Leeuw (23 juli – 22 augustus) ♌

Leeuw is een vuurteken dat wordt geassocieerd met leiderschap, creativiteit en vertrouwen. Zonnesteen is een goed kristal voor jou, lieve Leeuw. Zonnesteen vergroot je zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde. Ook helpt het je om nóg creatiever te zijn.

Maagd (23 augustus – 22 september) ♍

Maagd is een aardeteken dat wordt geassocieerd met perfectionisme, aanpakken en aandacht voor detail. Peridoot is een goed kristal voor jou, lieve Maagd. Dit helpt jou je perfectionisme wat los te laten en innerlijke rust te vinden.

Weegschaal (23 september – 22 oktober) ♎

Weegschaal is een luchtteken dat wordt geassocieerd met balans, harmonie en diplomatie. Lapis Lazuli is een goed kristal voor jou, lieve Weegschaal. Lapis Lazuli verbetert communicatie en brengt evenwicht en harmonie in relaties.

Schorpioen (23 oktober – 21 november) ♏

Schorpioen is een waterteken dat wordt geassocieerd met intensiteit, passie en transformatie. Obsidiaan is een goed kristal voor jou, lieve Schorpioen. Jij kunt wel zo’n ‘pittige’ steen gebruiken. Obsidiaan vergroot je innerlijke kracht en helpt je om negatieve emoties en ervaringen los te laten.

Boogschutter (22 november – 21 december) ♐

Boogschutter is een vuurteken dat wordt geassocieerd met avontuur, optimisme en filosofie. Turkoois is een goed kristal voor jou, lieve Boogschutter. Turkoois bevordert de communicatie en helpt je (innerlijke) rust en balans te vinden.

Steenbok (22 december – 19 januari) ♑

Steenbok is een aardeteken dat wordt geassocieerd met ambitie, praktisch zijn en verantwoordelijkheid. Onyx is een goed kristal voor jou, lieve Steenbok. Onyx werkt goed voor je focus en vastberadenheid. Ook helpt het je geaard te blijven en je doelen te behalen.

Waterman (20 januari – 18 februari) ♒

Waterman is een luchtteken dat wordt geassocieerd met innovatie, individualiteit en humanitarisme. Amethist is een goed kristal voor jou, lieve Waterman. Jij bent vrij rationeel en Amethist kan de warme, emotionele kant van jou aanboren. Ook helpt dit spirituele groei te bevorderen en je emoties meer aan te kijken.

Vissen (19 februari – 20 maart) ♓

Vissen is een waterteken dat wordt geassocieerd met intuïtie, creativiteit en gevoeligheid. Aquamarijn is daarom een goed kristal voor jou, lieve Vissen. Aquamarijn verbetert je intuïtie verbetert en helpt je contact te maken met je innerlijke zelf en je emoties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨