Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Maansteen werking, kracht en kenmerken
0
Kristallen & stenen

Maansteen werking, kracht en kenmerken

MAANSTEEN - Kristallen en Stenen

Maansteen is een bijzondere en magische steen, die te verkrijgen is in diverse kleurtinten. Een Maansteen is betoverend om te zien. Voel jij je aangetrokken tot deze steen? Lees hier over de kracht, kenmerken en werking van de Maansteen.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Intuïtie – Vruchtbaarheid – Vrouwelijkheid – Rust – Acceptatie – Spiritualiteit

Maansteen is zacht en komt in diverse kleurtinten: van perzik oranje tot wit met parelmoer glans. Omdat ‘t licht bij een aantal varianten wordt weerkaatst, net als bij de maan, heeft deze steen de naam Maansteen gekregen.

Maansteen hoort bij de sterrenbeelden Kreeft, Steenbok en Vissen. Als geboortesteen hoort ‘ie bij mensen die geboren zijn in de maand juni.

Werking van Maansteen

De werking van de Maansteen is sterk rondom vrouwelijke energie en is daarom bijzonder geschikt bij hormonale disbalans, menstruatie, menopauze, vruchtbaarheid en zwangerschap. Ook verhoogt een Maansteen je intuïtie en je spirituele energie. Verder zorgt Maansteen voor ontspanning en zorgt ze voor rust bij emotionele buien.

Je kan een Maansteen bij je dragen, maar je kunt ‘m ook in een ruimte leggen. Maansteen komt in een ruwe variant, maar ook in gepolijste variant. Er zijn prachtige Maansteen sieraden beschikbaar. Bijzonder om te dragen of om cadeau te geven.

Maansteen kopen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.