Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Maansteen werking, kracht en kenmerken
0
Kristallen & stenen

Maansteen werking, kracht en kenmerken

De kracht van een Maansteen

Maansteen is een bijzondere en magische steen, die te verkrijgen is in diverse kleurtinten. Een Maansteen is betoverend om te zien. Voel jij je aangetrokken tot deze steen? Lees hier over de kracht, kenmerken en werking van de Maansteen.

Intuïtie – Vruchtbaarheid – Vrouwelijkheid – Rust – Acceptatie – Spiritualiteit

Maansteen is zacht en komt in diverse kleurtinten: van perzik oranje tot wit met parelmoer glans. Omdat ‘t licht bij een aantal varianten wordt weerkaatst, net als bij de maan, heeft deze steen de naam Maansteen gekregen.

Maansteen hoort bij de sterrenbeelden Kreeft, Steenbok en Vissen. Als geboortesteen hoort ‘ie bij mensen die geboren zijn in de maand juni.

Werking van Maansteen

De werking van de Maansteen is sterk rondom vrouwelijke energie en is daarom bijzonder geschikt bij hormonale disbalans, menstruatie, menopauze, vruchtbaarheid en zwangerschap. Ook verhoogt een Maansteen je intuïtie en je spirituele energie. Verder zorgt Maansteen voor ontspanning en zorgt ze voor rust bij emotionele buien.

Je kan een Maansteen bij je dragen, maar je kunt ‘m ook in een ruimte leggen. Maansteen komt in een ruwe variant, maar ook in gepolijste variant. Er zijn prachtige Maansteen sieraden beschikbaar. Bijzonder om te dragen of om cadeau te geven.

Maansteen kopen

Shop de nieuwste spirituele items

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨