Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Geboortesteen mei: Smaragd
0
Kristallen & stenen

Geboortesteen mei: Smaragd

Geboortesteen mei: Smaragd

Ben jij geboren in mei, dan heb je een eigen geboortesteen. Dit is een edelsteen die past bij je geboortemaand. De geboortesteen van mei is Smaragd. Lees hier alles over Smaragd als geboortesteen voor mei!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Een geboortesteen is een edelsteen die bij je geboortemaand hoort. Het bij je dragen of het hebben van een geboortesteen brengt een positieve energie met zich mee. Het is daarom ook populair om geboortestenen in sieraden te verwerken, zoals een geboortesteen ketting, ring of set oorbellen.

Geboren in mei? Deze steen hoort bij jou!

Smaragd is de geboortesteen van de maand mei. Deze bijzondere en prachtige groene steen wordt al duizenden jaren gewaardeerd om z’n schoonheid. Sterker nog; het was vaak een heilig voorwerp (in vele verhalen). De oude Egyptenaren geloofden bijvoorbeeld dat Smaragd de kracht had om je gezichtsvermogen te verbeteren. Cleopatra maakte veel gebruik van Smaragd, waarschijnlijk om haar rijkdom en weelde te tonen.

Smaragd zorgt voor balans en (huiselijke) harmonie. Smaragd brengt een rustgevende energie die je emoties in balans brengt. Het is ook de steen van intuïtie. Het verscherpt je geest en zintuigen en verhoogt eventuele paranormale vermogens. Je kunt Smaragd gebruiken om helderheid te krijgen (van je dromen) en hoe je je wil uiten (zelfexpressie). Het is een luxe steen, die ook weer overvloed aantrekt.

Smaragd hoort bij het Hartchakra, het Chakra dat staat voor liefde, compassie, mededogen en welzijn. Als je een ketting met Smaragd draagt, dichtbij je hart, dan kan dit je Hartchakra in balans brengen (en openen).

Geboortesteen mei kopen

Welke steen hoort bij welke maand? Een overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨