Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Geboortesteen februari: Amethist
0
Kristallen & stenen

Geboortesteen februari: Amethist

Geboortesteen februari: Amethist

Ben jij geboren in februari, dan heb je een eigen geboortesteen. Dit is een edelsteen die past bij je geboortemaand. De geboortesteen van februari is Amethist. Lees hier alles over Amethist als geboortesteen voor februari!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Een geboortesteen is een edelsteen die bij je geboortemaand hoort. Het bij je dragen of het hebben van een geboortesteen brengt een positieve energie met zich mee. Het is daarom ook populair om geboortestenen in sieraden te verwerken, zoals een geboortesteen ketting, ring of set oorbellen.

Geboren in februari? Deze steen hoort bij jou!

Amethist is een krachtige en beschermende steen. Hij vergroot je spiritualiteit en wijsheid en wordt daarom vaak gebruikt bij meditaties. Het is een steen die rust meebrengt. Het dragen van Amethist, bijvoorbeeld als sieraad, zorgt ervoor dat je kalm blijft in alle denkbare situaties. Het is een steen die zelfliefde bevordert en inzichten en helderheid geeft. Daarnaast helpt Amethist bij slaapproblemen en kan deze geboortesteen je helpen om verslavingen en dwangmatig gedrag te overwinnen.

Deze steen is gekoppeld aan je Derde Oog-chakra en Kruinchakra. Deze chakra’s zijn verbonden met je hogere bewustzijn en het gebruik van Amethist kan ervoor zorgen dat jij hier een betere verbinding mee maakt. Je kunt meer ‘zien’, heb je mediamieke gaves dan worden deze versterkt.

Geboortesteen februari kopen

Welke steen hoort bij welke maand? Een overzicht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.