Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Geboortesteen augustus: Peridoot
0
Kristallen & stenen

Geboortesteen augustus: Peridoot

Geboortesteen augustus

Ben jij geboren in augustus, dan heb je een eigen geboortesteen. Dit is een edelsteen die past bij je geboortemaand. De geboortesteen van augustus is Peridoot. Lees hier alles over de geboortesteen voor augustus!

Een geboortesteen is een edelsteen die bij je geboortemaand hoort. Het bij je dragen of het hebben van een geboortesteen brengt een positieve energie met zich mee. Het is daarom ook populair om geboortestenen in sieraden te verwerken, zoals een geboortesteen ketting, ring of set oorbellen.

Geboren in augustus? Deze steen hoort bij jou!

Peridoot is de geboortesteen voor iedereen die geboren is in de maand augustus. Deze beauty wordt al duizenden jaren in sieraden gebruikt. In het oude Egypte werd het ‘de juweel van de zon’ genoemd. Men geloofde dat het de drager ervan beschermde tegen boze geesten. Ook de oude Romeinen gebruikten Peridoot al om diverse redenen in hun sieraden.

Het is een prachtige groene edelsteen met sterke eigenschappen. Peridoot staat voor rijkdom, overvloed en welvaart. Het bij je dragen van Peridoot brengt je geluk, nieuwe kansen en mogelijkheden. Deze steen verlicht negatieve emoties zoals woede, jaloezie en angst. Ook beschermt Peridoot jou tegen negatieve energie. Daarnaast bevordert hij juist gevoelens van liefde en compassie.

Peridoot is verbonden met je Hartchakra. Het dragen van Peridoot helpt je om dit Chakra te openen en in balans te brengen. Dat geeft gevoel voor (zelf)liefde. Daarom kan deze geboortesteen voor augustus de balans in liefde en emoties reguleren.

Geboortesteen augustus kopen

Welke steen hoort bij welke maand? Een overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨