Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Geboortesteen maart: Aquamarijn
0
Kristallen & stenen

Geboortesteen maart: Aquamarijn

Geboortesteen Maart Aquamarijn Betekenis

Ben jij geboren in maart, dan heb je een eigen geboortesteen. Dit is een edelsteen die past bij je geboortemaand. De geboortesteen van maart is Aquamarijn. Lees hier alles over Aquamarijn als geboortesteen voor maart!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Een geboortesteen is een edelsteen die bij je geboortemaand hoort. Het bij je dragen of het hebben van een geboortesteen brengt een positieve energie met zich mee. Het is daarom ook populair om geboortestenen in sieraden te verwerken, zoals een geboortesteen ketting, ring of set oorbellen.

Geboren in maart? Deze steen hoort bij jou!

Aquamarijn is jouw geboortesteen! Deze steen heeft een kalmerende en rustgevende energie. Het bevordert je gevoel van rust en vrede. Draag je Aquamarijn bij je, dan kan het je helpen om stress en angst te verminderen, zodat je beter in je energie zit. Ook zorgt Aquamarijn voor een gezonde dosis moed en lef. Daarnaast zorgt Aquamarijn voor een veilige en voorspoedige reis en kan het je mentale en spirituele welzijn verbeteren.

Qua chakra hoort Aquamarijn bij je Keelchakra. Deze blauwe beauty draagt namelijk bij aan goede communicatie en zelfexpressie. Denk hierbij aan het uitspreken van je gedachten, gevoelens en van de waarheid. Is je Keelchakra uit balans, dan kun je bijvoorbeeld een Aquamarijn hangertje aan een ketting dragen.

Geboortesteen maart kopen

Welke steen hoort bij welke maand? Een overzicht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.