Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Waarom deze tweede week van april 2022 zo bijzonder is qua astrologie…
0
Nieuws

Waarom deze tweede week van april 2022 zo bijzonder is qua astrologie…

Waarom deze tweede week van april 2022 zo bijzonder is qua astrologie...

Wauw. Ik wil jullie graag iets vertellen over de planeetstanden en transities van de komende week, want die zijn zeer bijzonder! En ik merk aan alles dat de bewegingen al gaande zijn… Merk jij het ook?

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Sinds gisteren, zondag 10 april 2022, staat Mercurius in Stier. Wanneer de communicatieplaneet in een stabiel aardeteken staat, zorgt ‘t ervoor dat je na kunt denken over wat je op de lange termijn wil.

Daarnaast is Stier het teken van normen en waarden, en met Mercurius in Stier mag je herzien of er nog volgens jouw normen en waarden wordt geleefd. Zijn er mensen in je omgeving die zich daar niet aan houden? Nu is de kans om er (opnieuw) het gesprek over aan te gaan.

Ook wil je met Mercurius in Stier nadenken over de toekomst. Wat gun jij jezelf en je familie? Ervaar je nog de veiligheid en geborgenheid die je wil voelen?

Once in a lifetime

Sinds vorige week staan geluksplaneet Jupiter en droomplaneet Neptunus samen in Vissen. Conjunct, heet zo’n samenkomst. Dat klinkt misschien niet heel spectaculair, maar dat is het wel. En het hoogtepunt hiervan is deze week: dinsdag 12 april 2022. Je gaat dit maar één keer in je leven meemaken. En ook dat is uniek, want zelfs je ouders en grootouders hebben dit nog niet meegemaakt!

Ik leg ‘t je graag uit.

Waar de planeten Jupiter en Neptunus elkaar in principe elke twaalf à dertien jaar ontmoeten in eenzelfde teken, is de laatste keer dat ze elkaar in Vissen als teken hebben ontmoet zo’n 166 jaar geleden. En Vissen is voor beide planeten een homecoming: een thuiskomst. Dat betekent dat beide planeten volledig in hun kracht staan. En daar pluk jij de vruchten van!

Destijds (in 1865) had deze unieke samenkomst een grote impact op de sociaaleconomische status van mensen. Iets wat tot dan toe alleen voor de rijken was weggelegd, werd ineens breed toegankelijk (dit werd trouwens per toeval uitgevonden).

En dat maakt me heel nieuwsgierig naar de mogelijkheden anno 2022. Wat staat ons te gebeuren en wat kunnen we verwachten?

Met astrologie kun je de toekomst niet voorspellen; wel kun je een ritme vinden in gebeurtenissen in combinatie met bepaalde planeetstanden. En met Jupiter en Neptunus samen in Vissen, staan alle deuren open.

De mogelijkheden zijn eindeloos! Let goed op tekens van het universum en luister naar je intuïtie. Tekens ontvang je bijvoorbeeld via…

 • Gesprekken van anderen (je vangt iets op);
 • Toevallige gesprekken (is dat wel toeval?);
 • Versprekingen (je onderbewustzijn kan je iets vertellen);
 • Uitdrukkingen;
 • Gedachten;
 • Emoties;
 • Oordelen;
 • Dromen;
 • Ziekten en kwalen;
 • Spirit Animals;
 • Zintuigen (bijvoorbeeld helderziendheid);
 • Synchroniciteit (bijvoorbeeld het zien van dubbele getallen).

Jupiter en Neptunus staan nog tot zondag 17 april samen in Vissen, dus zorg ervoor dat jij deze week aan de slag gaat met je dromen, doelen en wensen. Dit is dé tijd om te manifesteren wat jij wil!

Mars in Vissen

Donderdag 14 april gaat actieplaneet Mars in Vissen. De dromen die je hebt, dat wat jij voor je ziet… met Mars in Vissen heb je de drive en energie om aan de slag te gaan! En omdat Vissen een heel intuïtief teken is, zul je feilloos aanvoelen wát je kunt doen om je dromen werkelijkheid te maken. Dat lijkt nu misschien wat vaag, maar vanaf donderdag wordt dit duidelijk voor je.

Roze maan in Weegschaal

Daarnaast is het deze zaterdag (16 april 2022) volle maan in Weegschaal. Dit is de volle roze maan; dit komt eenmaal per jaar voor, vernoemd naar een bepaalde bloem die in deze periode gaat bloeien. De volle maan staat in de maancyclus voor de alles-of-niets-fase.

Volle maan in Weegschaal draait om balans, relaties en identiteit. Dit is, mede dankzij de datum, een krachtige maan met een sterke uitwerking!

Zoals je leest doet deze tweede week van april behoorlijk wat qua astrologie. Alles komt samen om voor jou aan de slag te gaan. Pak deze kans dan ook! Gebruik de energie en volg daadwerkelijk dat wat je wil. Geen excuses meer. Pak de regie op je leven.

Wil je daar hulp bij? Kijk eens bij alle informatie die wij aanbieden. Misschien wil je iets leren over…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨