Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Dit is volgens je sterrenbeeld de beste online side hustle voor jou
0
Sterrenbeeld

Dit is volgens je sterrenbeeld de beste online side hustle voor jou

Dit is volgens je sterrenbeeld de beste online side hustle voor jou

Tegenwoordig is het heel normaal om naast je baan nog een online side hustle te hebben. Influencers, streamers en freelance copywriters… Er zijn veel bijbanen te bedenken! En het worden er ieder jaar maar meer en meer, omdat er nieuwe mogelijkheden bijkomen. In dit overzicht vind je, met een knipoog, de beste online side hustle voor jou – per sterrenbeeld.

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Wat is een side hustle? Een side hustle is een bijbaan waarmee je extra geld verdient, bovenop je reguliere inkomen. In het overzicht hieronder vind je per sterrenbeeld de beste side hustle.

Lees ook: Geld verdienen met bloggen: hoe doe je dat? (2023)

Ram (21 maart – 19 april) ♈

YouTuber/streamer

Ram is in voor élke side hustle, als het maar avontuurlijk is. Een Ram is een natuurlijke leider, dus zal goed gaan op het maken van eigen online content. Wat het thema ook is; hun speelse karakter zal ongetwijfeld vanaf het begin duizenden kijkers/streamers aantrekken.

Stier (20 april – 20 mei) ♉

Online investeringen

Stier is een teken dat gaat over materie, luxe en geld. Stier is geduldig en speelt graag een lang spel. Ze reageren niet vanuit emotie en zijn aards genoeg om te snappen waar ze mee bezig zijn. Daarom is online investeren iets voor hen.

Tweelingen (21 mei – 20 juni) ♊

Livestreamen van virtuele events en games

Tweelingen is de sociale vlinder van de dierenriem. Wat is een goede manier om in contact te blijven met je vrienden en miljoenen anderen én hiermee (extra) geld te verdienen? Het livestreamen en hosten van virtuele games en evenementen natuurlijk!

Kreeft (21 juni – 22 juli) ♋

Online (bijles) docent

Een Kreeft helpt graag anderen. Als een warme, zachte deken slaan ze hun virtuele armen om iedereen heen die hulp nodig heeft. Dat maakt Kreeft ideaal als online (bijles) docent. Dat verdient best goed!

Leeuw (23 juli – 22 augustus) ♌

TikTok/social media influencer

Leeuw is natuurlijk de showpony van de dierenriem, dus een influencer zijn is he-le-maal hun ding. TikTok video’s, Reels, YouTube Shorts, BeReal… waar zijn ze niet te vinden? Extra geld verdienen én in het middelpunt van belangstelling staan; een gouden combinatie voor Leeuw.

Maagd (23 augustus – 22 september) ♍

Virtual Assistent

Maagd is het teken van orde en structuur. Ze zijn perfectionistisch aangelegd en zien alle kleine details. Daarom is een side hustle als Virtual Assistant ideaal voor hen. Maagd werkt hard én communiceert goed. Wat wil je nog meer? Maak hier dan ook je (extra) inkomstenbron van.

Weegschaal (23 september – 22 oktober) ♎

Leer anderen een taal

Weegschaal is een intellectueel teken. Het onderwijzen van een taal is iets intellectueels en daarom past dit bij Weegschaal. Een andere side hustle is het verkopen van liefdesbrieven of gedichten; taal is jouw ding en dat maakt een perfecte side hustle voor jou.

Schorpioen (23 oktober – 21 november) ♏

Schrijf e-books

Schorpioen is een interessant sterrenbeeld… Ze zijn mysterieus en je kunt nooit helemaal van het een Schorpioen af lezen wat de intentie is. Daarom zou het schrijven van e-books wat voor Schorpioen zijn. Deel je diepste verlangens, mysteries en (duistere) verhalen met de buitenwereld. Een perfecte side hustle!

Boogschutter (22 november – 21 december) ♐

Maak podcasts

Boogschutters hebben in hun leven al heel wat avonturen beleefd en hebben daarom altijd heel veel verhalen te vertellen. Als jij, lieve Boogschutter, je aangesproken voelt, dan is een podcast wat voor jou! Verdien wat extra geld met het vertellen van je avonturen.

Steenbok (22 december – 19 januari) ♑

Leer anderen coderen en websites bouwen

De sterke en focuste Steenbok kan alles overwinnen wat hem wordt voorgehouden. Als ware workaholics kunnen ze zichzelf binnen no time de kennis van het coderen en bouwen van websites meester maken. En daar kun je een goed zakcentje mee verdienen als online side hustle. Er is altijd vraag naar!

Waterman (20 januari – 18 februari) ♒

Freelance copywriter

Schrijvers die een verhaal vertellen op een eigen, unieke manier: dat is Waterman. Ze zijn perfect voor het werk van freelance blogger, journalist, copywriter of ghostwriter. Ze zijn rebels, vrijgevochten, excentriek en revolutionair. Dat maakt hen ook trouwens goede programmeurs (vanuit de rationele en logische gedachtegang die ze hebben), dus ook daar zit een side hustle in voor Waterman.

Vissen (19 februari – 20 maart) ♓

Grafisch ontwerper

Vissen zijn dromerig, intuïtief en creatief. Daarom zullen ze het dan ook heerlijk vinden om geld te kunnen verdienen aan een creatieve side hustle. Hun liefde om aan de realiteit te ontsnappen door middel van kunst en design kan zich vertalen in een carrière als freelance grafisch ontwerper. Dit zal niet alleen aan de creatieve behoeften van Vissen voldoen; het zal hen ook ontspannen én geld opleveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨