Jaarhoroscoop 2023 per sterrenbeeld

Wat is de energie van 2023? 2023 is het jaar van motivatie, vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Bekijk hier je uitgebreide jaarhoroscoop per teken en ontdek wat de sterren voor jou in petto hebben voor 2023!

Sterrenbeeld Jaarhoroscoop 2023

RamLees verder in de Jaarhoroscoop 2023 Ram.
StierLees verder in de Jaarhoroscoop 2023 Stier.
TweelingenLees verder in de Jaarhoroscoop 2023 Tweelingen.
KreeftLees verder in de Jaarhoroscoop 2023 Kreeft.
LeeuwLees verder in de Jaarhoroscoop 2023 Leeuw.
MaagdLees verder in de Jaarhoroscoop 2023 Maagd.
WeegschaalLees verder in de Jaarhoroscoop 2023 Weegschaal.
SchorpioenLees verder in de Jaarhoroscoop 2023 Schorpioen.
BoogschutterLees verder in de Jaarhoroscoop 2023 Boogschutter.
SteenbokLees verder in de Jaarhoroscoop 2023 Steenbok.
WatermanLees verder in de Jaarhoroscoop 2023 Waterman.
VissenLees verder in de Jaarhoroscoop 2023 Vissen.

Jouw 2023 horoscoop gebaseerd op je element

De twaalf tekens van de dierenriem, de sterrenbeelden, zijn in te delen in elementen vuur, water, lucht en aarde. In dit artikel vind je jouw voorspellingen voor 2023, gebaseerd op je element.

Vuurtekens Ram, Leeuw en BoogschutterJouw boodschap voor 2023? Vertrouw op je talenten, maar vergeet niet dat ‘doen’ de sleutel is tot succes. Tot half mei zul je harder moeten werken voor minder resultaat. Daarna wordt het beter en pluk je de vruchten van je inzet.
Aardetekens Stier, Maagd en SteenbokSpreid je vleugels dit jaar en gá! Succes ligt in 2023 binnen handbereik, maar je moet wel de stap wagen.
Luchttekens Tweelingen, Weegschaal en WatermanBlijf gefocust. Ook al begin je 2023 goed, zonder zelf moeite te doen bereik je niets. Blijf werken aan je doelen en dromen. Pas op voor financiële instabiliteit en neem geen onnodige risico’s.
Watertekens Kreeft, Schorpioen en VissenJe hebt al in je wat er nodig is. Spreek meer naar anderen uit wat je dromen, doelen en wensen zijn. Zo krijg je het balletje aan het rollen. Hoe meer er weten van je dromen, hoe groter de kans is dat er iemand opstaat om jou te helpen in 2023.

Astrologische jaarhoroscoop 2023: een jaar van dromen en spirituele ontwikkeling

Wat voor jaar wordt 2023? Om dit te kunnen beantwoorden kijken we in eerste instantie naar de numerologie. 2023 is in numerologie een 7-jaar (als je alle getallen bij elkaar optelt). Het getal 7 staat voor spiritualiteit, wijsheid en een zoektocht naar begrip. Daarnaast is getal 7 gekoppeld aan Neptunus, de planeet die wordt geassocieerd met creativiteit, spiritualiteit en onbaatzuchtigheid. Neptunus is in astrologie de ‘dromerige’ planeet die intuïtie, verbeeldingskracht en het vermogen om verbinding te maken met hun hogere zelf of met een hogere macht beïnvloedt. Het is de planeet van verlichting en eenheid.

Dat maakt dat 2023 een jaar wordt van dromen en spirituele ontwikkeling.

Veel mensen zullen in 2023 spiritueel ontwaken en (voor het eerst, misschien wel) het spirituele pad bewandelen.