Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Wat is een Sacred Space? + tips
1
Spiritualiteit

Wat is een Sacred Space? + tips

Wat is een Sacred Space en hoe maak je die van jou?

Een Sacred Space (Heilige Plek/altaar) is een plek waar jij helemaal tot jezelf en tot rust kan komen. Dat kan je gehele huis zijn, maar je kunt er ook een kamertje of altaar voor inrichten. Lees hier hoe je jouw Sacred Space maakt!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Een plek om tot rust te komen, om de dag van je af te laten glijden. Waar je helemaal niets hoeft, behalve te zijn. Dat is toch heerlijk? Met alle verbindingen die we hebben (denk aan berichten en social media gedurende de hele dag) en het vele thuiswerken is een Sacred Space voor jezelf érg belangrijk.

Daarnaast is het hebben van een Sacred Space in huis een van de manieren om regelmatig aan de slag te gaan met bijvoorbeeld meditatie en spiritualiteit. Het zorgt voor verbinding met jezelf en het vergroot het gemak van je intenties en wensen richting het universum. Je kunt er in alle rust je kaartjes trekken, rituelen uitvoeren of journallen.

Een Sacred Space hoeft helemaal niet groot te zijn. Waar het bij de één misschien een volledige kamer is, is het bij een ander een prikbord of een bureau. Doe wat past bij jou. Alles is goed: er is geen fout!

Tips voor je Sacred Space

Items die je kunt gebruiken in je Sacred Space zijn bijvoorbeeld…

Lees ook…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨