Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Kaarsenmagie: Kaarsen gebruiken om je intenties te zetten
0
Hekserij Manifesteren Spiritualiteit

Kaarsenmagie: Kaarsen gebruiken om je intenties te zetten

Kaarsen gebruiken om je intenties te zetten

Wil je kaarsen gebruiken om je intenties, dromen en doelen te zetten? Volg dan dit stappenplan voor kaarsenmagie. Pas het gerust aan naar hoe ‘t voor jou goed voelt!

Stappenplan kaarsenmagie: intenties zetten met kaarsen

  1. Bedenk wat jouw intentie, droom of doel is. Maak ‘t zo concreet mogelijk! Wees realistisch en houd ‘t dicht bij jezelf. Het moet gaan om iets dat jíj voor jezelf wil. Het werkt niet als je het gedrag van anderen wil beïnvloeden. Bedenk ook hoe je zou willen dat het uitkomt.
  2. Pak de kaars in beide handen en laat ‘m even in je handpalmen rusten. Voel de energie van je wens en breng het over op de kaars.
  3. De volgende stap is om de kaars aan te steken. Dit is het moment van transformatie. Het vuur staat symbool voor energie die je in je intentie stopt.
  4. Doe je ogen dicht en visualiseer nogmaals heel duidelijk wat je wil. Dat mag in gedachten, maar je mag het ook hardop prevelen. Of gebruik mantra’s? Doe wat goed voelt voor jou! Dit doe je net zolang als voor jou werkt.
  5. Het is aan jou: blaas je de kaars uit of laat je ‘m opbranden? Het universum doet de rest van het werk. Jij hebt jouw deel gedaan.
  6. Lees hier meer over manifesteren en de Law of Attraction (Wet van Aantrekkingskracht).

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨