Volle Maan Kalender
Je leest nu...
Veertje gevonden? Dit is wat het betekent!
19
Engelen Spiritualiteit

Veertje gevonden? Dit is wat het betekent!

Veertje gevonden? Dit is wat het betekent! - VolleMaanKalender.nl

Heb je op straat een veertje gevonden? Dat is iets moois! Het vinden van een veer wordt gezien als een bericht van de engelen. Iedere kleur veer heeft een andere betekenis. Ik leg ’t je uit!

‘Feathers appear when the angels are near’. ❤️ Vrij vertaald vanuit het Engels: veren verschijnen wanneer engelen in je buurt zijn. Hoewel onze engelen altijd bij ons in de buurt zijn om over ons te waken en ons te beschermen, merken we eigenlijk nooit dat ze er zijn. Om die reden sturen onze engelen ons soms kleine tekens en signalen. Subtiele hints, om ons te laten weten dat ze dichtbij zijn en dat ze ons steunen. Of gewoon om ons even alert te maken.

Signalen van je engelen

Zo’n signaal kan vanalles zijn: van een regenboog op een sombere dag, het zien van dubbele getallen of een onverwachts warm en liefdevol gevoel in je. Veertjes – en het vinden van – zijn ook zulke tekenen van je engelen. En iedere kleur veer heeft dus een andere betekenis. Scroll naar beneden om te lezen wat de betekenis per kleur veer is!

Heb je een witte veer gevonden? Dit is de betekenis van het vinden van een wit veertje!

Wit is de meestvoorkomende kleur veer die wordt gevonden. Het vinden van een wit veertje wordt beschouwd als een signaal van hoop, liefde en bescherming. Je kan erop vertrouwen dat je het juiste pad volgt, als je het zelf maar gelooft. Daarnaast kan het ook aangeven dat jouw engel bij je is, en dat je overleden geliefden veilig en wel zijn. Lees hier meer over de spirituele betekenis van een witte veer.

Heb je een grijze veer gevonden? Dit is de betekenis van het vinden van een grijs veertje!

Een grijs veertje symboliseert vrede, maar ook de middenweg en neutraliteit. Als je een grijze veer vindt, dan kunnen je engelen je erop wijzen dat het antwoord op een bepaalde situatie niet zo eenvoudig is als een ja of nee. Tussen zwart en wit zit een heel scala aan grijstinten, en zo werkt ’t ook met de antwoorden die je zoekt. Lees hier meer over de spirituele betekenis van een grijze veer.

Heb je een zwarte veer gevonden? Dit is de betekenis van het vinden van een zwart veertje! 🖤

Een zwarte veertje is een signaal dat je engelen je beschermen. Ze zijn hier om je te bewaken en om negatieve energie af te weren. Lees hier meer over de spirituele betekenis van een zwarte veer.

Heb je een roze veer gevonden? Dit is de betekenis van het vinden van een roze veertje! 💖

Een roze veertje vinden is een signaal van liefde van je engelen. Ze laten je weten dat hun liefde voor jou onvoorwaardelijk is en dat ze jou hier altijd mee zullen omringen.

Heb je een rode veer gevonden? Dit is de betekenis van het vinden van een rood veertje! ❤️

Het vinden van een rood veertje staat voor moed, kracht, stabiliteit en geluk. Als je de afgelopen periode een moeilijke tijd hebt meegemaakt, sturen je engelen troost. Je bent sterker dan je denkt!

Heb je een oranje veer gevonden? Dit is de betekenis van het vinden van een oranje veertje! 🧡

Oranje veren brengen aantrekkingskracht en succes! Dit is een signaal van je engelen dat nieuwe ideeën worden goedgekeurd en er mooie kansen komen.

Heb je een gele veer gevonden? Dit is de betekenis van het vinden van een geel veertje! 💛

Als je een geel veertje vindt, vergeet dan niet te lachen. Het leven draait om het maken van plezier en om te genieten van wat je hebt. Sta eens stil in het moment – wees je bewust van wat je hebt.

Heb je een bruine veer gevonden? Dit is de betekenis van het vinden van een bruin veertje!

Het vinden van een bruin veertje staat voor een positief thuisleven. Bruin symboliseert namelijk je (t)huis en aarding.

Heb je een groene veer gevonden? Dit is de betekenis van het vinden van een groen veertje! 💚

Groene veren vertegenwoordigen welvaart en groei, dus als je een groen veertje vindt heb je geluk!

Heb je een blauwe veer gevonden? Dit is de betekenis van het vinden van een blauw veertje! 💙

Blauw staat voor communicatie, dus als je een blauw veertje vindt kan dat staan voor jouw engel die aangeeft dat je moet luisteren. Luisteren naar iemand anders of luisteren naar je innerlijke stem en gevoel. Het vinden van een blauwe veer is ook een teken van bescherming.

Heb je een paarse veer gevonden? Dit is de betekenis van het vinden van een paars veertje! 💜

Paars is dé kleur die spiritualiteit vertegenwoordigt. Het vinden van een paars veertje geeft aan dat je engelen je vragen om je open te stellen voor ‘meer’. Voor meer ontvankelijkheid en toegankelijkheid voor alles rondom je ‘hogere zelf’ en je ‘hogere gedachten’. Met andere woorden: vertrouw op je intuïtie en sluit je niet af voor je gevoel.

Leestip: Engelen in mijn haar

Vond je dit nou een interessant artikel? Dan vind je het boek ‘Engelen in mijn haar‘ van Lorna Byrne vast een mooi boek. ❤️

Het verhaal draait om Lorna zelf. Lorna herinnert zich namelijk dat ze niet alleen de haar omringende wereld zag, maar ook (en net zo levendig) allerlei engelen. Jarenlang ging ze ervan uit dat iedereen hetzelfde zag.

Met een sterk gevoel voor sfeer beschrijft ze hoe ze opgroeit in armoede, werk vindt in Dublin en trouwt met de man van haar dromen. Een huwelijk dat al snel een tragische wending neemt…

Een ander boek van haar, en het vervolg op Engelen in mijn haar, is Engelen binnen handbereik. Hierin beschrijft ze hoe engelen en de zielen van onze geliefden ons op deze aarde helpen. 👼

Lees ook…

Volg VolleMaanKalender via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Nieuwsbrief: meld je nu aan voor astro-updates in je inbox!

Bezig…
Yay, gelukt! Je staat op de lijst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Shop astro-items ✨