Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Veertje gevonden? Spirituele betekenis veren
25
Engelentekens

Veertje gevonden? Spirituele betekenis veren

Veertje gevonden? Spirituele betekenis veren

Heb je op straat een veertje gevonden? Dat is iets moois! Het vinden van een veer wordt gezien als een bericht van de engelen. Het heeft een spirituele betekenis. Iedere kleur veer heeft een andere betekenis. Ik leg ‘t je uit!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Wat is de spirituele betekenis van een veer?

Veertjes kunnen op magische wijze op je pad verschijnen, zelfs als de vogel niet eens in de buurt is. Kun je ‘t veertje meenemen? Ja, zeker! Het is een goed idee om het gevonden veertje op te rapen en mee te nemen. Als jij ‘m ziet, is ‘ie voor jou! Het veertje kan negatieve energie voor je wegnemen en meer positiviteit in je leven brengen, afhankelijk van de spirituele betekenis en kleur.

‘Feathers appear when the angels are near’

Vrij vertaald vanuit het Engels: veren verschijnen wanneer engelen in je buurt zijn. Wat betekent het als je steeds veren vindt? Je engelen staan je bij en geven je een seintje!

Hoewel onze engelen altijd bij ons in de buurt zijn om over ons te waken en ons te beschermen, merken we eigenlijk nooit dat ze er zijn. Om die reden sturen onze engelen ons soms kleine tekens en signalen. Subtiele hints, om ons te laten weten dat ze dichtbij zijn en dat ze ons steunen. Of gewoon om ons even alert te maken.

Signalen van je engelen

Zo’n signaal kan vanalles zijn: van een regenboog op een sombere dag, het zien van dubbele getallen of een onverwachts warm en liefdevol gevoel in je. Veertjes – en het vinden van veertjes – zijn ook zulke tekenen van je engelen. En iedere kleur veer heeft dus een andere betekenis. Scroll naar beneden om te lezen wat de betekenis per kleur veer is!

Spirituele betekenis veren per kleur

Op alfabetische volgorde.

Heb je een blauwe veer gevonden? Dit is de betekenis van het vinden van een blauw veertje! 💙

Blauw staat voor communicatie, dus als je een blauw veertje vindt kan dat staan voor jouw engel die aangeeft dat je moet luisteren. Luisteren naar iemand anders of luisteren naar je innerlijke stem en gevoel. Het vinden van een blauwe veer is ook een teken van bescherming. Daarnaast mag je vertrouwen op je spirituele kracht.

Heb je een bruine veer gevonden? Dit is de betekenis van het vinden van een bruin veertje! 🤎

Het vinden van een bruin veertje staat voor een positief thuisleven. Bruin symboliseert namelijk je (t)huis en aarding. Vertrouw op je gezondheid en voed sereniteit (rust) in je leven.

Heb je een bruin met witte veer gevonden? Dit is de betekenis van het vinden van een bruin met wit veertje! 🤎🤍

Een bruin met witte veer staat voor geloven in je innerlijk geluk én extern geluk. Jij bepaalt zelf hoe je je voelt en hoe jij reageert op de wereld om je heen. Het geluk ligt voor het oprapen; vind het in de kleinste dingen. Er komt meer op jouw pad.

Heb je een gele veer gevonden? Dit is de betekenis van het vinden van een geel veertje! 💛

Als je een geel veertje vindt, vergeet dan niet te lachen. Het leven draait om het maken van plezier en om te genieten van wat je hebt. Sta eens stil in het moment – wees je bewust van wat je hebt. De andere spirituele betekenis van een gele veer is dat je mag vertrouwen op de gebeurtenissen die komen.

Heb je een grijze veer gevonden? Dit is de betekenis van het vinden van een grijs veertje!

Een grijs veertje symboliseert vrede, maar ook de middenweg en neutraliteit. Als je een grijze veer vindt, dan kunnen je engelen je erop wijzen dat het antwoord op een bepaalde situatie niet zo eenvoudig is als een ja of nee. Tussen zwart en wit zit een heel scala aan grijstinten, en zo werkt ‘t ook met de antwoorden die je zoekt. Daarnaast betekent een grijze veer dat je vertrouwen mag hebben. Innerlijke en externe vrede zijn onderweg. Lees hier meer over de spirituele betekenis van een grijze veer.

Heb je een groene veer gevonden? Dit is de betekenis van het vinden van een groen veertje! 💚

Groene veren vertegenwoordigen welvaart en groei, dus als je een groen veertje vindt heb je geluk! Let op synchroniciteiten; die zullen positief voor je zijn.

Heb je een oranje veer gevonden? Dit is de betekenis van het vinden van een oranje veertje! 🧡

Oranje veren brengen aantrekkingskracht en succes! Dit is een signaal van je engelen dat nieuwe ideeën worden goedgekeurd en er mooie kansen komen. Een oranje veer heeft nóg een spirituele betekenis. Je mag contact maken met jezelf (luister naar je onderbuik) en heb vertrouwen in je eigen scheppende (creërende) kracht.

Heb je een paarse veer gevonden? Dit is de betekenis van het vinden van een paars veertje! 💜

Paars is dé kleur die spiritualiteit vertegenwoordigt. Het vinden van een paars veertje geeft aan dat je engelen je vragen om je open te stellen voor ‘meer’. Voor meer ontvankelijkheid en toegankelijkheid voor alles rondom je ‘hogere zelf’ en je ‘hogere gedachten’. Met andere woorden: vertrouw op je intuïtie en sluit je niet af voor je gevoel.

Heb je een rode veer gevonden? Dit is de betekenis van het vinden van een rood veertje! ❤️

Het vinden van een rood veertje staat voor moed, kracht, stabiliteit en geluk. Als je de afgelopen periode een moeilijke tijd hebt meegemaakt, sturen je engelen troost. Je bent sterker dan je denkt! Daarnaast is de spirituele betekenis van een rode veer dat je op je eigen charme en verleidingskracht mag vertrouwen. Lees hier meer over de spirituele betekenis van een rode veer.

Heb je een rood met groene veer gevonden? Dit is de betekenis van het vinden van een rood met groen veertje! ❤️💚

Een rood met groen veertje is een bijzondere combinatie. Als je deze veer ziet, heeft dit een krachtige spirituele betekenis, vooral als je wat ‘kopzorgen’ hebt (bijvoorbeeld rondom geld). Je mag namelijk vertrouwen hebben in je materiële en financiële leven. Er komt iets op je pad. Het is een voorspoedige boodschap.

Heb je een roze veer gevonden? Dit is de betekenis van het vinden van een roze veertje! 💖

Een roze veertje vinden is een signaal van liefde van je engelen. Ze laten je weten dat hun liefde voor jou onvoorwaardelijk is en dat ze jou hier altijd mee zullen omringen. Daarnaast betekent het zien van een roze veer dat je meer vertrouwen mag hebben in je persoonlijke leven en dat je van jezelf mag – nee móet – houden. Lees hier meer over de spirituele betekenis van een roze veer.

Heb je een witte veer gevonden? Dit is de betekenis van het vinden van een wit veertje! 🤍

Wit is de meestvoorkomende kleur veer die wordt gevonden. Het vinden van een wit veertje wordt beschouwd als een signaal van hoop, liefde en bescherming. Je kan erop vertrouwen dat je het juiste pad volgt, als je het zelf maar gelooft. Daarnaast kan het ook aangeven dat jouw engel bij je is, en dat je overleden geliefden veilig en wel zijn. Een gids staat naast je. Lees hier meer over de spirituele betekenis van een witte veer.

Heb je een zwarte veer gevonden? Dit is de betekenis van het vinden van een zwart veertje! 🖤

Een zwarte veertje is een signaal dat je engelen je beschermen. Ze zijn hier om je te bewaken en om negatieve energie af te weren. Daarnaast willen de gidsen jou laten weten dat je mag vertrouwen op je huidige situatie. Lees hier meer over de spirituele betekenis van een zwarte veer.

Heb je een zwart met witte veer gevonden? Dit is de betekenis van het vinden van een zwart met wit veertje! 🖤🤍

Een zwart met wit veertje staat voor een belangrijke boodschap. Je mag de hoop niet verliezen. Je zult gauw evenwicht vinden. Houd je hoofd omhoog en wees trots. Houd het dicht bij jezelf. Het komt goed.

Lees ook:

(1) Comment

  1. Hallo. 3 maanden geleden is mijn vriendin overleden. Na een paar weken meende ik haar nog in een flits te “zien”. Ze keek geschrokken, alsof ze iets zag wat haar helemaal niet aan stond, of wat ze niet kon geloven. Ik heb geen idee wat het was.

    Een paar dagen geleden vond ik een klein grijs duivenveertje (misschien is het dons?) onder mijn schoen. Ik heb het net in de droomvanger gedaan die ze mij ooit cadeau heeft gedaan.
    Mijn vraag: waar zou die uitdrukking van schrik of ongeloof vogens u vandaan kunnen komen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨