Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
5x de leukste boeken over de maan
0
Maan Shop

5x de leukste boeken over de maan

5x de leukste boeken over de maan - VolleMaanKalender.nl

Wil je meer leren over de maan en hoe je kunt leven met de cyclus van de maan? Wij hebben de 5 leukste boeken over de maan voor je op rij gezet! 📚🌕

Leven met de maan van Yasmin Boland

Astroloog Yasmin Boland maakt in het boek Leven met de maan inzichtelijk hoe maancycli werken en hoe je de energie van de maan in jouw leven kunt inzetten. Ze leert je hoe je je kunt verbinden met de maan, welke rituelen bij welke maanfase horen en hoe de maan jou met de kosmos verbindt. De absolute must-have voor liefhebbers van de maan en de energie van de maan!

In harmonie met de maan van Johanna Paungger en Thomas Poppe

De stand van de maan is van invloed op het leven op aarde, maar hoe gaat werkt dat en hoe kun je in het dagelijks leven gebruikmaken van deze energie? Auteur Johanna Paungger inventariseerde kennis over de effecten van de maanstand op het leven van alledag. In het boek In harmonie met de maan, dat zij samen met auteur Thomas Poppe schreef, geeft zij adviezen en tips op allerlei terreinen van het dagelijkse leven: van geneeskunde, gezondheid, voeding en huishouding tot tuin- en akkerbouw. Bonus: achterin het boek staat een overzichtelijke maankalender tot 2026 (!), waarin zelfs de maanstand in de dierenriem zijn opgenomen.

Moonology van Yasmin Boland

Het boek Moonology is de Engelstalige variant van het boek Leven met de maan. Een fijn boek, dat in het Engels net zo lekker wegleest als in het Nederlands. Het is maar net waar je voor kiest! De voorkant van het boek is een absoluut plaatje.

Het orakel van de maan (boek en kaartenset) door Yasmin Boland

Dit is niet helemaal een boek (er zit wel een begeleidingsboek bij). Dit zijn natuurlijk orakel kaarten, ook door Yasmin Boland. Ja, ik heb een favoriet ;-). Deze prachtige kaarten zijn in het Nederlands en in het Engels te verkrijgen (waarbij de Engelstalige set absoluut mooier is). De vormgeving is aansprekend en intuïtief. Een perfecte set als aanvulling op je bestaande orakel– of tarotkaarten set.

In het licht van de maan van Petra Stam en Marja de Zeeuw

In het boek In het licht van de maan laten Petra Stam en Marja de Zeeuw zien hoe je op je eigen manier kunt stilstaan bij de kracht van de Maan. Hoe je die kracht bewust in je leven kunt inpassen om dichter bij je gevoel, intuïtie en onderbewuste processen te komen en zo de doelen binnen je eigen cyclus te bekrachtigen en beïnvloeden. Om binnen de zonnecyclus de maancycli te kunnen betrekken, hebben ze dertien volle manen binnen het kalenderjaar geplaatst. Elke volle maan heeft een eigen hoofdstuk gekregen met onder meer aandacht voor thematiek, historie, astrologie, tarot, mythologie, symboliek, rituelen, jaarfeesten, bomen en de elementen. Verder bevat elk hoofdstuk vele praktische suggesties, de maankalender en recepten voor thee en wierook.

Shop bij VolleMaanKalender.nl

Dit zijn de 5 leukste boeken over de maan! Wil je meer shoppen? Check hier de shop van VolleMaanKalender.nl!

Shop de nieuwste spirituele items

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨