Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Wat is de werking van een zoutlamp?
0
Health & happiness

Wat is de werking van een zoutlamp?

Wat is de werking van een zoutlamp?

De zoutlamp nam het afgelopen jaar toe in populariteit. Je vindt ‘m terug bij bevallingen, in babykamers en overal op Instagram. Maar wat is eigenlijk de werking van een zoutlamp? En wat zijn de voordelen van een zoutlamp? Je leest ‘t hier!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Waar je ook bent: je bent omringd door energie. Alles is energie. Energie die bestaat uit positieve en negatieve geladen deeltjes. De positieve deeltjes komen van onze smartphones, je tv, stekkers en noem maar op. Je kunt ‘t zien als ‘elektronische luchtvervuiling’. Dat kan ertoe leiden dat je onrustig bent, slechter slaapt en noem maar op.

Een zoutlamp kan je mogelijk helpen. We leggen je graag uit waarom.

Voordelen zoutlamp

  • Zacht licht
  • Natuurlijke ionisatie
  • Verhoogt energieniveau
  • Geeft een ontspannen gevoel
  • Neutraliseert energie in de ruimte
  • Zorgt voor een goede vochtbalans in de ruimte

Werking zoutlamp

Over de zoutlamp wordt gezegd dat ze aan ‘natuurlijke ionisatie‘ doen, wat simpelweg betekent dat ze de elektrische lading in de lucht veranderen. De zoutlamp trekt de positieve deeltjes aan, die vervolgens verdampen door de warmte van de lamp. Het is dus belangrijk dat er geen LED-lampje in de zoutlamp zit, want zo’n lampje wordt niet warm genoeg. De positieve deeltjes worden door de warmte van de gloeilamp weer negatieve deeltjes. En in dit geval is negatief dus positief ;-).

Een heleboel ‘blabla’ hierboven, maar het komt er op neer dat een zoutlamp je dus daadwerkelijk een ontspannen gevoel geeft. En niet alleen door ‘t zachte licht dat ze uitstralen, maar ook door de reiniging van de ruimte. De werking van je zoutlamp heeft dus alleen maar voordelen! Je leest hier waarom vrouwen voor een zoutlamp kiezen bij hun bevalling.

Zoutlamp kopen?

Bekijk ons uitgebreide assortiment zoutlampen. Van zoutsteen waxinelichthouders en zoutsteen nachtlampjes tot een zoutlamp in de vorm van een maan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨