Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Tweelingzielen december 2021: sterke verlangens
1
Tweelingzielen

Tweelingzielen december 2021: sterke verlangens

Tweelingzielen december 2021: sterke verlangens

Wat gaat de december 2021 brengen voor Tweelingzielen en het Tweelingzielenproces? Twinflame expert Natasja legt ‘t je uit in dit artikel, inclusief pick your reading video!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Waar november echt de maand was van de grote (emotionele) schoonmaak (hallo Schorpioen-energie!), zal december de maand zijn waarin je al het nieuwe mag verwelkomen. En dat niet alleen: je mag ook de veranderingen die je door deze grote opruiming hebt mogen doorstaan omarmen. Je hebt in de november vooral mogen leren op eigen benen en in eigen kracht te staan en dat zul je in december meteen moeten toepassen.

December 2021 voor Tweelingzielen

Het eerste deel van december 2021 zal de energie van passievol vuurteken Boogschutter de boventoon voeren. En dat kan nog wel eens voor wat verrassingen zorgen in je Tweelingzielenproces!

Verder staat de laatste maand van het jaar in het teken van magie en het ontvangen van al het nieuwe. Je kunt dit zien als voorbereiding voor het grotere werk dat in 2022 (het jaar dat verbonden is aan liefdesplaneet Venus) plaats zal vinden. Maar achterover zitten en ‘wachten op het nieuwe jaar’ is er niet bij: het blijft voor lichtwerkers en tweelingzielen hard werken en het is allesbehalve rustig.

Het gemis en het verlangen tussen tweelingzielen (het daadwerkelijk samen willen zijn) is rondom de feestdagen extra intens omdat de energie en de aantrekkingskracht sterk is deze periode.

Einde Neptunus retrograde

Woensdag 1 december starten we met planeet Neptunus – de planeet van je droomwereld – die na een retrograde-periode weer direct gaat lopen. Ken je de term ‘brain fog’? Of anders gezegd: een wollig hoofd? Ja, dat is wat er tijdens de Neptunus retrograde kan gebeuren. Je kan je wat verloren voelen. Of in de war. En je weet niet precies waarom, want… dat is wat een wollig hoofd doet. Maar deze retrograde-periode is nu voorbij!

Voor tweelingzielen betekent dit dat ze hun dromen voor zichzelf kunnen gaan realiseren. En met het nieuwe jaar in zicht kan de eerste dag van december al aanvoelen als een (spirituele) nieuwe start. Door Neptunus retrograde 2021 kon je misschien niet altijd even goed uit elkaar houden welke emotie of gevoelens nou van jou waren of welke van je tweelingziel waren, maar dat is nu voorbij. De ‘brain fog‘ klaart op en je hoofd wordt weer helder.

Omdat Neptunus weer direct gaat lopen op de eerste dag van december, wordt de toon voor deze maand rondom de verbinding tussen tweelingzielen al goed gezet. Misschien ervaar jij een mooie en mystieke ervaringen met je tweelingziel?… Let vooral op signalen zoals dubbele getallen, een bepaalde geur of een muzieknummer.

Nieuwe maan en zonsverduistering

Zaterdag 4 december is er een nieuwe maan in Boogschutter ♐️, inclusief zonsverduistering. Lees vooral ook het artikel over eclipsseizoen 2021 en de impact op tweelingzielen dat ik eerder heb geschreven.

Voor tweelingzielen zal deze nieuwe maan met zonsverduistering voor drastische veranderingen gaan zorgen. Wat ik eerder al zei: december 2021 is een magische maand, maar met hoge pieken en diepe dalen. Achteroverleunen als je in het tweelingzielenproces zit, is er niet bij.

Engelenpoort 12/12

Zondag 12 december (12/12) is de laatste engelenpoortdag van het jaar. Rondom engelenpoortdagen kan jij van jouw engelen boodschappen ontvangen rondom het tweelingzielenproces. Met deze gebeurtenis sluiten we de laatste periode van 2021 af en zijn we (energetisch) afgestemd en voorbereid op het belangrijke jaar voor tweelingzielen: 2022.

Lees hier meer over de Engelenpoort 12/12 2021.

Dan hebben we ook nog de Winterzonnewende 21-12-2021 en 22-12-2021. Dit zijn beide speciale dagen voor tweelingzielen door de spiegel en de dubbele getallen.

Volle maan op 19 december

Zondag 19 december is de laatste volle maan van het jaar. Deze staat in communicatief luchtteken Tweelingen. Deze volle maan zal voor veel tweelingzielen zo vlak voor de feestdagen opnieuw inzichten geven (ja, nog meer). En dat kan heftig zijn…

Je wil met de feestdagen namelijk fysiek samen zijn. Je wil van de daken schreeuwen dat dít jouw geliefde is en dat jullie gevoelens voor elkaar overweldigend zijn. Dat je met deze persoon je leven wil delen en dat je samen wil zijn. Maar… zoals bij veel tweelingziel-relaties, is openbare liefde tussen jullie (nog) niet mogelijk. Misschien zit een van jullie nog in een (karmische) relatie, of is de liefde op een andere manier ‘verboden’. Zó lastig, en dat besef je deze periode des te meer. De aantrekkingskracht is enorm!

Deze volle maan van december is ook de afsluiting van de periode vanaf de nieuwe maan van juni 2021 (die stond ook in Tweelingen). Wat heb jij in de periode van juni 2021 – december 2021 geleerd? Welke gebeurtenissen hebben plaatsgevonden en hoe zijn jij en jouw twinflame gegroeid?

De volle maan versterkt het bekende ‘rollercoaster effect’ dat een tweelingzielproces kent.

Lees hier meer over de volle maan in Tweelingen.

Venus retrograde en Chiron direct

Zondag 19 december zal Venus retrograde gaan en is Chiron weer direct. Wat dat betekent, lees je in dit stukje.

Liefdesplaneet Venus gaat vlak voor het nieuwe jaar retrograde. Voor tweelingzielen is dit aan de ene kant ontzettend mooi. Jullie hebben namelijk de kans om tijdens deze retrograde nog een en ander recht te zetten, zodat jullie in 2022 met volle kracht vooruit kunnen. Het jaar 2022 is trouwens verbonden aan de planeet Venus. Daarover lees je in een later artikel meer! De keerzijde van Venus retrograde 2021 is dat exen, oud zeer en verboden liefdes naar boven komen. Het kan dus ook zijn dat jouw tweelingziel een ex ontmoet en daardoor in de war kan raken. Het kan ook zijn dat dit jou overkomt.

Chiron wordt ook wel ‘de gewonde genezer’ genoemd. Chiron retrograde 2021 heeft jou misschien nog dieper (kan dat nog?!) naar stukken laten kijken die je misschien had weggestopt. Wie ben je écht? Wat is van jou en wat is niet van jou? Met wat hulp van je tweelingziel heb je deze retrograde mogen leren en helen.

Tweelingzielen tijdens de feestdagen

It’s gonna be a cold, cold Christmas without you…. Zoals ik al zei: veel tweelingzielen zullen rondom de feestdagen erg veel aan elkaar kunnen denken. Vooral wanneer de ander nog in een (karmische) relatie zit, maar hier nog niet uit kan of durft te stappen. Jullie connectie is dan ook extra bijzonder en de energiekoorden tussen jullie stromen flink. Dit komt mede door de hoge energie van het Christusbewustzijn. Door de feestdagen (kerstdagen) is de energie van de engelen en Jezus Christus sterk voelbaar en dit zorgt bij lichtwerkers en tweelingzielen voor veel verbinding.

Dinsdag 21 december gaat de zon over naar het aardse en het gedisciplineerde teken Steenbok. Dit zal na de nieuwe maan, volle maan, feestdagen en Boogschutter-seizoen voor velen weer eventjes fijn zijn: tijd om te aarden en bij te komen. De energie van Steenbok zal je de kracht geven om zo aan het einde van de maand december definitief knopen door te hakken.

Hierdoor kun je in het nieuwe jaar met een schone lei beginnen en weet je van jezelf waar je staat!

Ik wens iedereen een ontzettend fijne en mooie december maand! Make it a december to remember….

Video: pick your reading

Leestips rondom tweelingzielen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨