Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spirituele en inspirerende agenda’s voor 2022
0
Shop

Spirituele en inspirerende agenda’s voor 2022

Spirituele en inspirerende agenda's voor 2022

Ben je op zoek naar een leuke, spirituele agenda voor het nieuwe jaar? Bekijk dan dit lijstje met spirituele en inspirerende agenda’s voor 2022!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Maan Agenda 2022

In deze Maan Agenda 2022 staat hoe je van dag tot dag kunt leven in harmonie met de maan. Volg dagelijks de cyclus van de maan en ervaar welke activiteiten die dag gunstig of juist minder gunstig zijn. Met symbooltjes wordt elke dag aangegeven welke activiteiten gunstig zijn om die dag uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het juiste moment om de administratie te doen, naar de kapper te gaan of te ontspannen.

Heksenagenda 2022

Het thema van de Heksenagenda 2022 is Krachtige aarde. Want ondanks alle rumoer van ‘ons mensen’ zal Moeder Aarde altijd krachtig blijven. In deze editie van de Heksenagenda vind je de maanstanden, (magische) feestdagen, informatie over het leven van een heks en meer.

Inspirerend Leven Agenda 2022

De nieuwe Inspirerend Leven Agenda 2022 staat geheel in het teken van leven in het ritme van de seizoenen, maancyclus en de vijf elementen. Een agenda vol praktische tips voor meer rust en verbinding met jezelf. Met deze agenda leer je onder andere hoe je de energie van de maan goed kunt inzetten en hoe je kunt leven in het ritme van de seizoenen. Er is genoeg ruimte voor je gedachten, notities, dromen en wensen. Heel handig voor journalling dus! Ook vind je in deze agenda bijzondere quotes van inspirerende auteurs, magische beelden en warme kleuren.

Flow Agenda 2022

De Flow Agenda 2022 heeft z’n oude vertrouwde vorm waar je per week – naast je afspraken – ook je to do-lijstjes en notities in kwijt kunt. Met extra veel paper goodies, zoals stickers, enveloppen en een boekenlegger. Het thema van de 2022 agenda is: Make every day (a little) different.

Engelenagenda 2022

De Engelenagenda 2022 heeft als thema ‘Met liefdevolle hoop naar de toekomst’. In deze agenda vind je elke week een vraag die je aan de engel van de maand kan stellen, leer je hoe je in contact kan komen met de engelen en wat je moet doen zodat ze voor jou aan de slag gaan. Ook lees je hoe je vragen stelt en op welke wijze je antwoord kunt verwachten.

Astrologische Agenda 2022

Scoor nu de Astrologische Agenda 2022! Het thema voor 2022 is: Evolutionaire Astrologie. Er staan artikelen in van evolutionaire astrologen Mark Jones, Geraldine Pontenagel en Rose Marcus. Per dag vind je in de agenda planeetstanden, aspecten, retrogrades, tekenwisselingen en meer. De Astrologische Agenda heeft een handzaam formaat en is in full colour.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨