Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Boogschutter-seizoen 2021: zingeving en uitdaging
0
Zon

Boogschutter-seizoen 2021: zingeving en uitdaging

Boogschutter-seizoen

De zon staat nu in Boogschutter! ♐︎ Elk jaar tussen ongeveer 22 november en 21 december staat de zon in dit vuurteken dat wordt geregeerd door planeet Jupiter. Je leest hier over de energie van Boogschutter-seizoen 2021!

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Boogschutters zijn avontuurlijk, filosofisch en ambitieus. Zoals ’t teken hiervan – de Centaur – al doet vermoeden, zijn Boogschutters dualistisch van aard. Enerzijds zijn zij menselijk en snappen ze hoe en wat er moet gebeuren, anderzijds zijn ze mythisch en kunnen ze verdrinken in avontuurlijke (en soms onrealistische) ideeën. Het zijn geboren filosofen die eindeloos gepassioneerd zijn over hun overtuigingen (en deze graag aan je vertellen ;-)). Wanneer de zon in dit teken staat, krijgt iedereen wat van de Boogschutter-energie mee.

Hoe kun je hiermee werken?

Blijf jezelf vooral uitdagen de komende weken. Die cursus die je al een tijdje wilde doen? Go for it! Dat boek dat je wil lezen? Now is the time! Zingeving is belangrijk!

Lees ook:

SymboolCentaur
Periode22 november – 21 december
HeerJupiter
ElementVuur
KleurPaars, donkerblauw
PolariteitPositief
LichaamsdelenHeupen, dijen, bekken en lever
KernwaardeZin geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨