Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Nieuwe maan in Stier energie (19 mei 2023)
0
Nieuwe maan

Nieuwe maan in Stier energie (19 mei 2023)

Nieuwe maan in Stier

Vrijdag 19 mei 2023 staat de nieuwe maan in Stier. Stier houdt van orde en structuur en met deze nieuwe maan in dit teken mag je je intenties zetten rondom orde in je leven. Privé of zakelijk, dat maakt niet uit. Wat mag jij beter op de rit krijgen? Plant de (figuurlijke) zaadjes, geef ze water/geef het aandacht en zie groeien wat jij wenst. In dit artikel lees je alles over de energie van de nieuwe maan in Stier én wat dit voor elk sterrenbeeld betekent!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

De energie van de nieuwe maan in Stier 2023

Stier staat bekend als een zeer praktisch en aards teken. Mensen die onder dit teken geboren zijn, hebben vaak een sterke behoefte aan stabiliteit en veiligheid in hun leven. Ze zijn graag omringd door materiële zaken die hen comfort bieden en houden ervan om hun leven zorgvuldig te plannen en te structureren.

Met de nieuwe maan in Stier wordt de energie van dit teken versterkt – ook als Stier niet jouw maanteken of zonneteken is. Dit biedt een perfect moment om jouw eigen behoefte aan stabiliteit en structuur in jouw leven te onderzoeken. Het is de tijd om je bewust te worden van welke gebieden in jouw leven meer structuur nodig hebben en waar je meer orde zou willen creëren.

Nieuwe maan mei 2023: een nieuw begin

De nieuwe maan staat symbool voor een nieuw begin. Het is het perfecte moment om nieuwe intenties te stellen en om te beginnen met het creëren van de veranderingen die je in je leven wilt zien. Als je eenmaal duidelijkheid hebt over welke gebieden van jouw leven meer orde en structuur nodig hebben, is het tijd om jouw zaadjes te planten. Dit kan betekenen dat je een to-do lijst maakt, een plan opstelt of simpelweg jouw intenties opschrijft. Het belangrijkste is dat je jouw doelen en verlangens concreet maakt. Als je jouw intenties opschrijft, kun je erop terugkijken en zien hoe ver je al bent gekomen.

De nieuwe maan in Stier is een krachtig moment om intenties te zetten en doelen te stellen rondom orde en structuur in jouw leven; thema’s die verbonden zijn aan sterrenbeeld Stier.

Wat betekent de nieuwe maan in Stier van 19 mei 2023 voor elk sterrenbeeld?

De energie van de nieuwe maan in Stier zal voor elk sterrenbeeld anders uitwerken. Wat betekent het voor jou? Dat lees je hieronder.

Ram (21 maart – 19 april) ♈

Voor jou, lieve Ram, staat deze nieuwe maan in het teken van financiën. Het is tijd om jouw financiën op orde te krijgen en om een plan te maken om jouw doelen op dit gebied te bereiken.

Stier (20 april – 20 mei) ♉

Deze nieuwe maan in jouw (zonne)teken zorgt ervoor dat je nog meer focus hebt op het creëren van stabiliteit en veiligheid in jouw leven. Het is tijd om duidelijkheid te creëren over jouw doelen, lieve Stier, en om actie te ondernemen om deze te bereiken.

Tweelingen (21 mei – 20 juni) ♊

Voor jou staat deze nieuwe maan in het teken van rust en reflectie. Het is tijd om even stil te staan bij wat je echt wilt en om te onderzoeken wat jouw ware verlangens zijn.

Kreeft (21 juni – 22 juli) ♋

Deze nieuwe maan zal voor jou een gevoel van gemeenschap en saamhorigheid brengen, lieve Kreeft. Het is een goed moment om te investeren in relaties en om jouw verbindingen met anderen te versterken.

Leeuw (23 juli – 22 augustus) ♌

Voor jou staat deze nieuwe maan in Stier 2023 in het teken van carrière en reputatie, lieve Leeuw. Het is tijd om te onderzoeken wat jouw ware roeping is en om te werken aan het creëren van een carrière die daarop aansluit.

Maagd (23 augustus – 22 september) ♍

Deze nieuwe maan staat voor jou in het teken van groei en ontwikkeling, lieve Maagd. Het is tijd om nieuwe kennis op te doen en om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Je verdient het!

Weegschaal (23 september – 22 oktober) ♎

De nieuwe maan van mei 2023 staat voor jou in het teken van diepe transformatie, lieve Weegschaal. Het is tijd om oude patronen en gewoonten los te laten en om ruimte te maken voor nieuwe groei.

Schorpioen (23 oktober – 21 november) ♏

Deze nieuwe maan van mei 2023 zal voor jou in het teken staan van relaties, lieve Schorpioen. Het is een goed moment om te werken aan het verbeteren van jouw verbindingen met anderen en om nieuwe relaties aan te gaan.

Boogschutter (22 november – 21 december) ♐

Voor jou staat de nieuwe maan van mei 2023 in het teken van gezondheid en welzijn, lieve Boogschutter. Het is de hoogste tijd om te werken aan een gezonde levensstijl en om aandacht te besteden aan zowel jouw fysieke als mentale welzijn. Je doet dit voor jezelf!

Steenbok (22 december – 19 januari) ♑

Deze nieuwe maan zal voor jou in het teken staan van creativiteit en expressie, lieve Steenbok. Het is de tijd om te werken aan projecten die jouw creativiteit stimuleren en om jouw unieke stem te laten horen.

Waterman (20 januari – 18 februari) ♒

Voor jou, lieve Waterman, staat deze nieuwe maan in het teken van thuis en familie. Het is dé periode om aandacht te besteden aan jouw woonomgeving en om te werken aan het creëren van een thuis dat jouw veiligheid en comfort biedt.

Vissen (19 februari – 20 maart) ♓

Deze nieuwe maan, lieve Vissen, staat voor jou in het teken staan van communicatie. Het is tijd om jouw boodschap duidelijk te communiceren en om te werken aan het versterken van je communicatieve vaardigheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨