Volle Maan Kalender
Je leest nu...
Nieuwe maan november 2020 in Schorpioen
3
Maan Nieuwe maan

Nieuwe maan november 2020 in Schorpioen

Nieuwe maan november 2020 in Schorpioen

Zondag 15 november 2020 staat de nieuwe maan om 06:08 uur in Schorpioen. ๐ŸŒ‘ Schorpioen staat voor transformeren. Wat is de betekenis en energie van de nieuwe maan van november 2020 voor jou?

De nieuwe maan van november 2020 is een nieuwe supermaan. De maan staat dan namelijk dichter bij de aarde. In tegenstelling tot een volle supermaan zie je de nieuwe supermaan natuurlijk niet, maar de energie is wel meer aanwezig. Gebruik deze kracht van de nieuwe maan dan ook in je voordeel: laat los wat niet meer bij je past en start iets nieuws.

De energie van de nieuwe maan in Schorpioen โ™ โ€“ november 2020

Traditioneel gezien wordt de nieuwe maan in Schorpioen beschouwd als een krachtige nieuwe maan voor het loslaten, opschonen en veranderen van je leven. Dit komt omdat Schorpioen het sterrenbeeld is dat heerst over dood, wedergeboorte en (spirituele) transformatie. Verwacht dus veranderingen in je leven (of verwacht minstens de energie om ze in werking te zetten).

Daar tegenover staat dat je je geneigd kan voelen om alles zwart of wit te zien. Alles of niets: er is geen tussenweg. Ook kan je je snel ‘exposed’ voelen, terwijl er niets aan de hand hoeft te zijn. Nieuwe maan in Schorpioen schijnt licht op verborgen geheimen. Verwacht achter waarheden te komen en verwacht ‘zwakke’ punten in anderen te ontdekken.

Nieuwe maan november 2020 en de invloed op jou: check je geboortehoroscoop

In welke mate de nieuwe maan van november 2020 van invloed is op jou, ligt aan je geboortehoroscoop. Heb jij bijvoorbeeld Schorpioen in je geboortehoroscoop, met name in Zon of Maan, dan wordt de energie op die vlakken wat intenser. Dat versterkt alle punten van de nieuwe maan. Heb je dat niet, ook dan zul je natuurlijk de energie voelen โ€“ maar dan in mindere mate. Lees hier hoe je gratis een geboortehoroscoop kunt maken en hoe je โ€˜m uit kunt lezen!

๐Ÿ“ฑ Tip: je kunt ook gratis apps downloaden die jouw geboortehoroscoop voor jou berekenen. Handig daarbij is dat je dagelijks tips krijgt om met de energie van dat moment om te gaan. Lees hier onze top 3 gratis astrologie apps.

Manifesteer met de nieuwe maan van november 2020

Met de nieuwe maan in Schorpioen breekt een periode aan om intenties te zetten en nieuwe maan rituelen uit te voeren. Denk dus na over wat je de komende 6 maanden wil manifesteren.

Het thema van je intenties? Die zijn gelinkt aan de energie van waterteken Schorpioen. Dus zet je intenties rondom transformatie, wedergeboorte en je ontdekkingen. Lees ook goed bovenstaande energie door om te zien of je aanknopingspunten kan vinden met lessen die je zelf wil leren.

๐Ÿ’ก Tip: ik deel hier 5 simpele stappen om de Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht) te gebruiken om je droomleven te manifesteren.

Wil je meer lezen over de maancyclus en hoe deze op jou van invloed is en hoe je ’t kunt interpreteren? Lees dan het boek ‘Leven met de maan‘. Een absolute must-have voor iedereen die zichzelf – en de maancyclus – beter wil leren kennen!

Volg VolleMaanKalender via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Nieuwsbrief: meld je nu aan voor astro-updates in je inbox!

Bezig…
Yay, gelukt! Je staat op de lijst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Shop astro-items โœจ