Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Mars in Leeuw 2023: wat betekent dit voor jou?
0
Mars

Mars in Leeuw 2023: wat betekent dit voor jou?

Mars in Leeuw 2023: wat betekent dit voor jou?

Zaterdag 20 mei 2023 beweegt Mars zich in het teken Leeuw. Je voelt een toename van energie en daadkracht en waarschijnlijk heb je een verhoogd verlangen om in de schijnwerpers te staan (hallo, Leeuw energie). In dit artikel lees je wat de energie van Mars in Leeuw betekent voor elk sterrenbeeld en hoe je het meeste uit deze periode kunt halen!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Voor we ingaan op de individuele sterrenbeelden, laten we eerst kijken naar wat de energie van Mars in Leeuw betekent. Mars is de planeet van actie, passie en energie. Leeuw is het teken is van creativiteit, moed en zelfexpressie.

Als Mars in Leeuw staat, voel je een toename van energie en moed om jezelf uit te drukken en je passies te volgen. Het is de perfecte periode om nieuwe dingen te beginnen en risico’s te nemen en om jezelf in de schijnwerpers te zetten.

Nu je weet wat de algemene energie is van Mars in Leeuw 2023, check dan gauw wat het voor jouw sterrenbeeld betekent!

Ram (21 maart – 19 april) ♈

Voor jou, lieve Ram, betekent Mars in Leeuw dat je verlangen naar succes en erkenning nog sterker zal zijn dan normaal. Je voelt de behoefte om in de schijnwerpers te staan en je talenten te laten zien aan de wereld. Het is belangrijk om te onthouden dat je ook moet werken aan je zelfvertrouwen en de moed moet hebben om jezelf te uiten.

Stier (20 april – 20 mei) ♉

Voor jou, lieve Stier, zul je merken dat Mars in Leeuw je de energie geeft om nieuwe dingen te beginnen en risico’s te nemen. Je zult een verlangen hebben om jezelf uit te drukken en je creatieve kant te laten zien. Het is belangrijk om te onthouden dat je ook geduld moet hebben en de discipline om je doelen te bereiken.

Tweelingen (21 mei – 20 juni) ♊

Voor jou, lieve Tweelingen, betekent Mars in Leeuw 2023 dat je meer energie hebt om je doelen te bereiken en om je sociale netwerk uit te breiden. Je hebt de neiging om jezelf te willen uitdrukken en om nieuwe dingen te proberen, dus wees niet bang om uit je comfortzone te stappen.

Kreeft (21 juni – 22 juli) ♋

Lieve Kreeft, de komende tijd zul je merken dat Mars in Leeuw je de energie geeft om je thuis en familie situatie te verbeteren. Je hebt een verlangen om te zorgen voor degenen van wie je houdt en om jezelf uit te drukken op creatieve manieren. Het is belangrijk om te onthouden dat je ook tijd moet nemen voor jezelf en om te ontspannen.

Leeuw (23 juli – 22 augustus) ♌

Voor jou, lieve Leeuw, betekent Mars in je eigen zonneteken dat je jezelf volledig kunt uiten en je passies kunt volgen. Je hebt de energie om nieuwe projecten te starten en om risico’s te nemen. Het is belangrijk om te onthouden dat je ook moet werken aan je zelfvertrouwen en om bescheidenheid te tonen om het respect van anderen te behouden.

Maagd (23 augustus – 22 september) ♍

Lieve Maagd, jij zult de komende tijd merken dat Mars in Leeuw je de energie geeft om je carrière of professionele leven te verbeteren. Je hebt een verlangen om jezelf te verbeteren en om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Het is belangrijk om te onthouden dat je ook moet werken aan je communicatievaardigheden en om samen te werken met anderen.

Weegschaal (23 september – 22 oktober) ♎

Voor jou, lieve Weegschaal, betekent Mars in Leeuw 2023 dat je meer energie hebt om te reizen, nieuwe culturen te ontdekken en je geest te verruimen. Je hebt een verlangen om te leren en te groeien op persoonlijk vlak. Het is belangrijk om te onthouden dat je ook moet werken aan je zelfdiscipline en om jezelf te concentreren op je doelen.

Schorpioen (23 oktober – 21 november) ♏

Lieve Schorpioen, jij zult merken dat Mars in Leeuw je de energie geeft om je financiële situatie te verbeteren en om meer controle te hebben over je leven. Je hebt een verlangen om jezelf te beschermen en om jezelf te uiten op creatieve manieren. Het is belangrijk om te onthouden dat je ook moet werken aan je zelfvertrouwen en om samen te werken met anderen om je doelen te bereiken.

Boogschutter (22 november – 21 december) ♐

Voor jou, lieve Boogschutter, betekent Mars in Leeuw 2023 dat je meer energie hebt om je relaties te verbeteren en om meer verbinding te maken met anderen. Je hebt een verlangen om te leren en te groeien door middel van samenwerking en teamwork. Het is belangrijk om te onthouden dat je ook moet werken aan je diplomatieke vaardigheden en om anderen te respecteren en te waarderen.

Steenbok (22 december – 19 januari) ♑

Lieve Steenbok, je zult de komende tijd merken dat Mars in Leeuw je de energie geeft om je gezondheid en welzijn te verbeteren. Je hebt een verlangen om meer balans te creëren in je leven en om te groeien op persoonlijk vlak. Het is belangrijk om te onthouden dat je ook moet werken aan je communicatie en om open te staan voor nieuwe ideeën en perspectieven.

Waterman (20 januari – 18 februari) ♒

Voor jou, lieve Waterman, betekent Mars in Leeuw dat je meer energie hebt om je creativiteit en zelfexpressie te uiten. Je hebt een verlangen om jezelf te uiten op unieke en originele manieren en om nieuwe dingen te creëren. Het is belangrijk om te onthouden dat je ook moet werken aan je zelfvertrouwen en om anderen te respecteren en te waarderen.

Vissen (19 februari – 20 maart) ♓

Lieve Vissen, je zult merken dat Mars in Leeuw 2023 je de energie geeft om je thuis en familie situatie te verbeteren. Je hebt een verlangen om te zorgen voor degenen van wie je houdt en om jezelf uit te drukken op creatieve manieren. Het is belangrijk om te onthouden dat je ook moet werken aan je zelfzorg en om je grenzen te respecteren.

Mars staat van 20 mei 2023 tot en met 10 juli 2023 in Leeuw. Hierna gaat Mars in Maagd. Hierover later meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨