Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Tips voor nieuwemaanwensen
0
Maan

Tips voor nieuwemaanwensen

Tips voor nieuwemaanwensen

Wil je manifesteren met de kracht van de nieuwe maan? Dit doe je volgens Yasmin Boland, auteur van Leven met de Maan, het beste met nieuwemaanwensen. In dit artikel vind je tips voor nieuwemaanwensen. Happy wishing!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Tijdens nieuwe maan is het goed om je dromen, wensen en doelen weer scherp te hebben. Dit doe je door ze op te schrijven, een vision board te maken of door ze te bespreken met anderen. Als je je dromen, wensen en doelen helder hebt, is het de bedoeling dat je er mee aan de slag gaat. Om ze te manifesteren; tot werkelijkheid te brengen. Manifesteren is enerzijds krachtig wensen en intenties zetten. Anderzijds moet je zelf aan de slag, stapje voor stapje, om je dromen tot leven te laten komen.

Yasmin Boland deelt in haar boek Leven met de Maan tips om krachtige nieuwemaanwensen te doen, zodat je er direct mee aan de slag kunt.

  • Doe alsof tot het je lukt. Fake it until you make it. Met andere woorden: doe alsof je dromen al werkelijkheid zijn geworden. Voel het gevoel van de vervulde wens. Ga in dat gevoel op.
  • Denk aan wat je wél wil. Denk niet aan wat je níet wil. Dit is een gouden regel. Houd je er aan.
  • Schrijf op of teken wat je wél wil. Vergeet wat je níet wil.
  • Wens alles wat je maar wilt. Zolang je er zelf in gelooft dat je het kunt verwerven, kun je het wensen.
  • Neem kleine stapjes. Je wensen mogen zo groots zijn als je zelf wil, maar het kan je helpen als je ze opdeelt in kleine stapjes. Zelf maak ik altijd jaarlijkse (en maandelijkse) doelen, die ik vervolgens opdeel in praktische en realistische subdoelen. Extra voordeel: je kunt snel meer afvinken op je lijstje. Daarmee blijf je meteen in de juiste flow.
  • Wens nooit een bepaald persoon. Iedereen heeft een vrije wil, dus je kunt niet iemand met een nieuwemaanwens in je leven krijgen. Wel kun je wensen dat je bijvoorbeeld meer aandacht of contact krijgt.
  • Wens niet dat iemand verandert. Nogmaals: iedereen heeft een vrije wil. Daarnaast kun je niet voor een ander wensen. Wél kun je wensen dat jij zelf anders reageert op een persoon. Of er anders mee om gaat.
  • Geloof dat jij je wensen waard bent.

Als je in harmonie met de nieuwemaan je wensen doet, activeer je volgens de new-agedocent Deepak Chopra de Wet van intentie en verlangen. Deze luidt: ‘De toekomst wordt gecreëerd in het heden’. Laat je inspireren door deze prachtige quote. Waar ga jij mee aan de slag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨