Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Jupiter in Stier 2023 – 2024
0
Jupiter

Jupiter in Stier 2023 – 2024

Jupiter in Stier 2023 - 2024

Dinsdag 16 mei 2023 gaat Jupiter in Stier. Het is een tijd om te vertragen en stil te staan en om te genieten van het moment zonder na te denken over ons einddoel. Lees hier alles over de energie van Jupiter in Stier 2023 én wat dit voor elk sterrenbeeld betekent!

Jupiter in Stier; wat betekent dat?

Jupiter, de planeet van groei, expansie en overvloed, beweegt zich door de dierenriem en beïnvloedt zo de energie van de verschillende tekens. Wanneer Jupiter in Stier komt (vanaf 16 mei 2023) wordt de energie van deze planeet gecombineerd met de eigenschappen van het teken Stier. Dit betekent – in het kort – dat je je mag voorbereiden op een tijd van vertraging en stilstand, waarin je leert te genieten van het moment zónder dat je na hoeft te denken over het (eventuele) einddoel.

In het drukke leven dat we allemaal hebben zijn we gewend om constant te bewegen en te streven naar ons volgende doel. Maar Jupiter in Stier nodigt je uit om te vertragen en stil te staan en te genieten van het moment. Stier is een teken dat graag in het hier en nu leeft en zich concentreert op wat er aanwezig is. Dit kan je helpen om je bewust te worden van de schoonheid en de overvloed om je heen en je te laten ontspannen in het moment.

‘Rijkdom zit in alles’

Stier houdt van luxe en weelde. Tijdens Jupiter in Stier kun je genieten van de rijkdom om je heen. Dit kan variëren van kleine dingen, zoals een lekker kopje koffie of thee, tot grotere dingen zoals een mooie vakantie of een nieuw huis. Het gaat erom dat je je bewust wordt van de kleine dingen in het leven die je gelukkig maken en je laten voelen alsof je rijkdom hebt.

Misschien heb je een mooie tuin waar je van kunt genieten, of een warme en fijne woning? Het kan ook zijn dat je een liefdevolle relatie hebt, goede vrienden of een fijne baan. Focus je op de kwaliteit van je leven in plaats van kwantiteit. Het gaat er niet om hoeveel je hebt, maar om hoe je je voelt bij wat je hebt.

– Onder de video lees je over de energie van Jupiter in Stier voor elk sterrenbeeld –

De energie van Jupiter in Stier voor alle sterrenbeelden

De transit van Jupiter in Stier 2023-2024 zal voor elk sterrenbeeld op verschillende manieren voelbaar zijn.

Ram (21 maart – 19 april) ♈

Lieve Ram, Jupiter in Stier zal een positieve invloed hebben op jouw financiën, carrière en materiële bezittingen. Dit is een goede tijd om te investeren in jezelf en je toekomstplannen en om je financiële stabiliteit te vergroten. Blijf echter alert op de verleiding om te veel op comfort en luxe te focussen, want dat kan leiden tot luiheid en gemiste kansen.

Stier (20 april – 20 mei) ♉

Jupiter in Stier betekent dat je een jaar van grote persoonlijke groei en zelfontplooiing tegemoet gaat, lieve Stier. Je hebt de kans om te groeien en te bloeien op zowel persoonlijk als professioneel gebied. En om je eigen waarde en kracht te ontdekken. Je hebt waarschijnlijk meer geluk en succes in het aantrekken van materiële rijkdom en overvloed, maar wees voorzichtig dat je niet te veel op je eigen genot en plezier gericht bent en vergeet om voor anderen te zorgen.

Tweelingen (21 mei – 20 juni) ♊

Voor jou, lieve Tweelingen, zal Jupiter in Stier een tijd zijn van innerlijke groei en reflectie. Je wordt uitgedaagd om jezelf beter te leren kennen en je eigen innerlijke kracht en waarden te ontdekken. Dit kan een transformerende tijd zijn voor je persoonlijke ontwikkeling.

Kreeft (21 juni – 22 juli) ♋

De periode van Jupiter in Stier is voor jou, lieve Kreeft, een tijd van nieuwe kansen en mogelijkheden. Je hebt de kans om nieuwe vrienden te maken en nieuwe netwerken op te bouwen en om je sociale leven en carrière te versterken.

Leeuw (23 juli – 22 augustus) ♌

Voor jou, lieve Leeuw, betekent Jupiter in Stier een periode van professionele groei en vooruitgang. Je kunt kansen krijgen om je carrière te verbeteren en je vaardigheden te ontwikkelen, als ook om je professionele netwerk uit te breiden. Wees echter voorzichtig dat je niet te veel op je werk gericht bent en vergeet om ook tijd te nemen voor ontspanning en plezier.

Maagd (23 augustus – 22 september) ♍

Jupiter in Stier brengt jou, lieve Maagd, een boost op het gebied van creatieve ontwikkeling en persoonlijke groei. Je hebt de kans om je artistieke en creatieve vaardigheden te ontwikkelen, evenals de kans om jezelf uit te drukken op manieren die je voldoening geven.

Weegschaal (23 september – 22 oktober) ♎

Voor jou, lieve Weegschaal, betekent Jupiter in Stier een jaar van persoonlijke en spirituele groei. Je wordt uitgedaagd om jezelf beter te leren kennen en om je eigen waarden en overtuigingen te ontdekken. Dit is absoluut een tijd van diepgaande innerlijke transformatie.

Schorpioen (23 oktober – 21 november) ♏

Jupiter in Stier is voor jou, lieve Schorpioen, een tijd van carrièregroei en vooruitgang op zakelijk vlak. Je hebt de kans om je carrièrepad te verbeteren en je professionele vaardigheden te ontwikkelen. Dit zal leiden tot meer financiële stabiliteit.

Boogschutter (22 november – 21 december) ♐

Voor jou, lieve Boogschutter, betekent Jupiter in Stier een tijd van persoonlijke en spirituele groei. Het is een jaar waarin je nieuwe interesses ontdekt en nieuwe kennis opdoet. Reizen of (opnieuw) studeren? Het gaat je goed af, als je daar dit jaar voor kiest.

Steenbok (22 december – 19 januari) ♑

Jupiter in Stier betekent voor jou, lieve Steenbok, focus op financiën en materiële zaken. Het is een gunstig jaar om te investeren of om nieuwe inkomstenbronnen aan te boren (let altijd op wát je doet en met wie je in zee gaat). Je hecht momenteel meer waarde aan materiële rijkdom en luxe dan voorheen, maar het is goed/beter om hierin een balans te vinden en niet te vergeten wat echt belangrijk is in het leven.

Waterman (20 januari – 18 februari) ♒

Tijdens Jupiter in Stier ben je meer gericht op relaties en samenwerkingen, lieve Waterman. Op zich niets nieuws voor jou. Het is een jaar waarin je nieuwe waardevolle connecties maakt en bestaande relaties versterkt. Ook sta je meer open voor samenwerkingen en gezamenlijke projecten. Het is belangrijk om hierin goed te communiceren en samenwerkingen zorgvuldig te kiezen.

Vissen (19 februari – 20 maart) ♓

Tijdens de transit van Jupiter in Stier zal je meer gericht zijn op je persoonlijke ontwikkeling en groei, lieve Vissen. Het is een gunstige periode om te werken aan innerlijke blokkades en beperkende overtuigingen. Ook mag je (nog) meer verbinding zoeken met je spiritualiteit en intuïtie. Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en tijd te nemen voor zelfreflectie.

Jupiter in Stier is van 16 mei 2023 tot en met 25 mei 2024.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨