Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Nieuwe maan augustus 2021 in Leeuw en Leeuwenpoort
20
Nieuwe maan

Nieuwe maan augustus 2021 in Leeuw en Leeuwenpoort

Nieuwe maan in Leeuw

Zondag 8 augustus staat de nieuwe maan in Leeuw. ♌ Dit is tegelijk met de Leeuwenpoort. Wat is de energie van de nieuwe maan augustus 2021? Lees hier meer over de nieuwe maan in Leeuw en wat je er van gaat merken!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Wat ik eerder had willen weten over angst, zelfliefde en acceptatie.

De nieuwe maan van 8 augustus 2021 staat om 15.50 uur in vuurteken Leeuw, net als de zon op dat moment. Ook de Leeuwenpoort is deze dag geopend. Een energie waar je flink wat van zult merken.Je ervaart een activatie van bijvoorbeeld emoties, wilskracht en intuïtie. Vooral lichtwerkers (check hier of je een lichtwerker bent) en mensen met verhoogde intuïtie voelen sterk de energie van de Leeuwenpoort 2021.

De maan gaat over emoties en gevoelens. Het is hoe jij reageert op de wereld om je heen. Je gevoel, je (innerlijke) reactie en wat je erbij merkt. De maan gaat diep, net als het gevoel dat daarbij hoort. De maan schijnt – tijdens de nieuwe maan is dat figuurlijk – op donkere gebieden en onthult geheimen.

Nieuwe maan in Leeuw 2021

Een Leeuw is in z’n element wanneer ‘ie indruk kan maken op anderen én daar lof en bewondering voor krijgt. En je voelt ‘m al aankomen: tijdens deze nieuwe maan is dat ook dé energie voor iedereen. Ga in de schijnwerpers, laat zien wie je bent en wees trots op wat je doet! Een leerpuntje? Ook die is voor Leeuwen heel herkenbaar, maar ook jij moet er nu aan geloven: kritiek is niet altijd leuk. Kritiek accepteren is moeilijk. Maar het is beter om ’t wel te doen, want je wordt er – veelal – alleen maar beter van!

Bekijk hier welke kristallen werken voor deze Leeuw-periode of check ‘Sterrenbeeld sieraden: een praktische gids voor ieder sterrenbeeld‘ en ontdek welk sieraad bij jou past!

Nieuwe maan in Leeuw 2021 en de invloed op jou: check je geboortehoroscoop

In welke mate de nieuwe maan van augustus 2021 van invloed is op jou, ligt aan je geboortehoroscoop. Heb jij bijvoorbeeld Leeuw in je geboortehoroscoop, met name in Zon of Maan, dan wordt de energie op die vlakken wat intenser. Met de maan in sterrenbeeld Leeuw ben je ‘speels’ en vrij. Je hebt sterke, maar stabiele emoties en je bent trouw. Soms neig je tot egocentrisme of bazigheid. Je reageert slecht op het verlies van waardigheid.

Heb je dus je maan in Leeuw, dan versterkt dat alle punten van deze nieuwe maan. Heb je dat niet, ook dan zul je natuurlijk de energie voelen – maar dan in mindere mate. Weet je niet of je jouw maan in Leeuw hebt? Lees hier hoe je gratis een geboortehoroscoop kunt maken en hoe je ‘m uit kunt lezen!

📱 Tip: je kunt ook gratis apps downloaden die jouw geboortehoroscoop voor jou berekenen. Handig daarbij is dat je dagelijks tips krijgt om met de energie van dat moment om te gaan. Lees hier onze top 3 gratis astrologie apps.

Manifesteer met de nieuwe maan van 8 augustus 2021

Een nieuwe maan is ook wel de start van een nieuwe maanfase. Dit staat vrijwel altijd voor het einde van het één, en het begin van het ander. Gebruik deze kracht van de nieuwe maan dan ook in je voordeel: laat los wat niet meer bij je past en start iets nieuws. Je vindt hier wat tips voor nieuwe maan rituelen.

Het thema van je intenties voor deze periode? Die zijn gelinkt aan de energie van Leeuw. ♌ Dus zet je intenties rondom creativiteit, zelfvertrouwen en charisma. Zo verbeter je je skills optimaal en kom je dichter bij jezelf. Leeuw staat ook voor moed. Dus twijfel je of je iets wel kunt of durft: go for it

💡 Tip: je vindt hier simpele stappen om de Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht) te gebruiken om je droomleven te manifesteren.

Wil je weten wanneer de volgende nieuwe maan is? 🌙 Bekijk dan de nieuwe maan kalender 2021.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨