Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Dit is hoe jouw Valentijnsdag 2021 eruitziet volgens je sterrenbeeld
7
Liefde Sterrenbeeld

Dit is hoe jouw Valentijnsdag 2021 eruitziet volgens je sterrenbeeld

Lees hier hoe jouw Valentijnsdag eruitziet volgens je sterrenbeeld

Hoe ziet jouw Valentijnsdag 2021 eruit volgens je sterrenbeeld? Of je nu zin hebt in een romantisch avondje uit met je partner of een leuke date met een nieuwe vlam: Valentijnsdag heeft voor iedereen wat in petto. Wij zochten ‘t voor je uit. Lees hier je astrologische voorspelling voor 14 februari 2021! 💖

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Valentijnsdag 2021 valt in de Waterman-periode, midden in Mercurius retrograde februari 2020. Mercurius draait onder andere om communicatie en technologie. Twee zaken die we – juist nu we allemaal op afstand van elkaar zijn – hard nodig hebben!

Tijdens een retrograde lijkt een planeet ‘terug te gaan in zijn baan’. Dat in het perspectief van Valentijnsdag kan er nog weleens een ex verschijnen. Of zie je ineens iets van een oude vlam voorbij komen (of hé, heeft je oude lover nou ineens jouw Instagram Stories bekeken?!). Ook miscommunicatie en misvattingen komen vaak voor in een retrograde periode, dus ga vooral geen oude koeien uit de sloot halen. 👀

Dan over naar de sterrenbeelden en de astrologische voorspelling voor Valentijnsdag 2021.

Ram (21 maart – 19 april) ♈

De Ram is ‘t eerste teken van de dierenriem. Ram heerst in astrologie over het eerste huis van je zelf. Je ego. Normaal gesproken kan een Ram dus ook best egocentrisch zijn, maar tijdens Valentijnsdag 2021 is de Ram wat meer ingespeeld op de (potentiële) partner. Maar – je bent een Ram of niet – je verwacht ook zeker wel wat terug ;-). Word alleen niet geïrriteerd als je ‘t niet meteen terugkrijgt, je partner snapt je behoefte ook wel en zal daar ruimschoots aan voldoen.

Stier (20 april – 20 mei) ♉

Stier, dit is jouw Valentijnsdag 2021. Je straalt, je ziet er goed uit en je voelt je ook erg fijn. En dat trekt de aandacht van andere mensen, bijvoorbeeld op straat of in de supermarkt, maar ook online. Heb je geen partner? Dit is een goede tijd om op dating-apps te verschijnen (of ze weer te activeren). Stieren die al een partner hebben gaan een mooi weekend tegemoet, waarbij ze juist hun telefoon en online leventje even wegleggen om bewust tijd te maken voor elkaar.

Tweelingen (21 mei – 20 juni) ♊

Tweelingen, jouw Valentijnsdag 2021 draait om connecties. Vriendschappelijk, liefdevol en zakelijk. Tweelingen die single zijn, doen er goed aan om hun eigen kring aan te spreken dit weekend. Je hoeft deze Valentijnsdag niet zo nodig te flirten – dat doe je de rest van ‘t jaar ook al wel ;-). Wat wel belangrijk is, is dat je terecht kunt bij vrienden en familie. Online, of wellicht 1-op-1 voor bijvoorbeeld een wandeling. Voor Tweelingen in een relatie geldt: geef je je partner wel genoeg aandacht? Schiet ‘t er niet bij in, door bijvoorbeeld de zorg over de kids? Maak van Valentijnsdag 2021 een feestje en ga samen uitgebreid koken. Of laat die net-wat-te-dure sushi gewoon een keertje bezorgen.

Kreeft (21 juni – 22 juli) ♋

Kreeft is ‘t teken van huis en familie. Van borging, verzorging en veiligheid. En diezelfde thema’s zul je van je naasten terugkrijgen. Of je nu ‘n partner hebt of single bent: je kring zal jou extra waarderen en belonen dit weekend. En zoals Kreeften alles intens beleven, zal dat ook gelden voor deze Valentijnsdag. Kom maar door met de cadeautjes, lieve woordjes en fijne attenties!

Leeuw (23 juli – 22 augustus) ♌

Als Leeuw verwacht je heel wat van Valentijnsdag. Je bent flirterig – ‘t gehele jaar door – en houdt wel van attente cadeautjes. Zowel om te geven, als – uiteraard – om te krijgen. Vrijgezelle Leeuwen flirten er lustig op los dit jaar. Trek Tinder, Happn en Bumble maar uit de kast! Of ga een paar extra rondjes door de supermarkt, je weet nooit wie je vanonder je mondkap ineens tegenkomt? Leeuwen in een relatie gaan los op de cadeautjes en waardering (denk aan samen uitgebreid koken met dat ene unieke ingrediënt) of een handgeschreven (en zelfbedacht) gedicht. Uiteraard verwacht je dit ook terug van je partner – duh.

Maagd (23 augustus – 22 september) ♍

Maagden stellen zich niet zo gauw open, en dat geldt ook voor Valentijnsdag 2021. Toch is ‘t goed om eens buiten je comfort zone te stappen en je meer open te stellen voor de mensen in je kring. Dat geldt dus niet alleen voor Maagden in een relatie, maar ook voor vrijgezelle Maagden en hun netwerk van familie/vrienden/etc. Want natuurlijk is ‘t spannend om je open te stellen en meer van jezelf te delen, maar dat is juist goed voor je connecties. Zo kom je nader tot elkaar. Je zult zien dat de ander zich ook openstelt!

Weegschaal (23 september – 22 oktober) ♎

Weegschaal is hét teken van de romantiek, en op Valentijnsdag 2021 verwachten ze veel – persoonlijke – aandacht van anderen. Ben je in een relatie, dan verwacht je dat van je partner. Denk aan mooie gedichten, attente cadeautjes of een fijne verrassing. Ben je single, dan verwacht je wat aandacht van vrienden of je crush. Maar kijk er ook niet van op als je ineens op straat of in de supermarkt wat aandacht ontvangt. Je bent als een magneet!

Schorpioen (23 oktober – 21 november) ♏

Schorpioenen zijn speels, maar kunnen ook flink druk uitoefenen op anderen. Bewaak deze Valentijnsdag dat je dat niet doet op je partner! Dan zul je zien dat je een rustiger weekend ingaat en dichter bij elkaar komt. Vrijgezelle Schorpioenen kunnen ‘t beste geen druk uitoefenen op zichzelf. Je partner komt wel – echt. Misschien heb je te hoge verwachtingen van wat je zoekt? Als je bijvoorbeeld al wat van je ‘eisenlijstje’ afhaalt, zul je zien dat er een wereld voor je opengaat.

Boogschutter (22 november – 21 december) ♐

Een Boogschutter is altijd in voor nieuwe avonturen, verrassingen en ervaringen. Dat is waar al hun kennis vandaan komt. Ze leren door te doen en ze gaan er ook voor. Filosofisch als ze zijn proberen ze te begrijpen waar verhalen vandaan komen. Boogschutter wil altijd meer leren, meer doen en meer ervaren. Dat, in combinatie met hun vlotte karakter, maakt ze een slim sterrenbeeld.

Boogschutters staan bekend om hun eerlijkheid. Ze zijn recht voor hun raap en nemen geen blad voor de mond. Of je nu single bent of in een relatie zit: met deze combinatie van eerlijkheid en de huidige Mercurius retrograde, kán ‘t zijn dat je iets zegt dat door de ander verkeerd wordt opgevat. Probeer dit weekend wat bewuster te zijn van je vurige woorden (en daden).

Steenbok (22 december – 19 januari) ♑

Als Steenbok ben je doorgaans heel stabiel. Zit je in een relatie, dan zal je partner je daar dit weekend voor belonen. Ze vinden ‘t fijn dat je hen structuur en zekerheid biedt. Geniet van de momenten samen, bijvoorbeeld met een fijne film en een warm avondje samen op de bank. Vrijgezelle Steenbokken doen er goed aan dit weekend wat aandacht aan zichzelf te besteden. Ontspan eens een keertje! Dat heb je wel verdient.

Waterman (20 januari – 18 februari) ♒

De single Waterman voelt zich deze Valentijnsdag (net als iedere andere dag van ‘t jaar, trouwens) heel onafhankelijk en zelfgericht. Watermannen settelen zich niet zo gauw en sluiten zich al snel af voor diepere connecties. En dat kan soms lastig zijn, want van nature zijn Watermannen erg charmant en trekken ze dus wel de aandacht. Zowel vrijgezelle Watermannen als Watermannen in een relatie doen er dit weekend goed aan om zich wat meer open te stellen. Stel elkaar bijvoorbeeld eens wat diepere vragen om elkaar nóg beter te leren kennen.

Vissen (19 februari – 20 maart) ♓

Als Vissen ben je dromerig en dat maakt je erg romantisch. Vissen brengen hun romantische gevoelens graag over via muziek, kunst of dicht, en dat is precies wat jij deze Valentijnsdag 2021 mag gaan doen. Of stuur je crush (of geliefde) via Instagram wat mooie quotes van je favoriete account – wedden dat de hint wel wordt begrepen? 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨