Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Waarom jij de Inner Compass Love Cards wil hebben
1
Liefde Orakel Shop

Waarom jij de Inner Compass Love Cards wil hebben

Waarom jij de Inner Compass Love Cards wil hebben

Inner Compass Love Cards is een prachtige set van 49 inspirerende kaarten, met als hoofdthema liefde. Een ideaal deck om jouw geliefde of jezelf cadeau te doen tijdens Valentijnsdag. Dit is waarom jij deze kaartenset wil hebben!

Liefde voor een ander is belangrijk. Een gezonde relatie met een ander ook. Niet alleen romantisch, maar ook vriendschappelijk. En vergeet jezelf ook niet. Liefde voor jezelf en een gezonde relatie met jezelf zijn beiden net zo hard nodig. Je vindt deze thema’s terug in dit deck van Neel van Lierop. In het begin van het bijbehorende boekje vind je een prachtige quote van haar, die ik graag met jullie deel.

It’s not about finding love. It’s about finding and stripping away all the protection you have built around it. You are love. – Neel van Lierop

De 49 Inner Compass Love Cards helpen je jouw inner compass (innerlijke kompas) te vinden op het gebied van liefde. Dit kan je helpen om inzicht te verkrijgen in je eigen doen en laten, zodat je gezonde verbindingen en relaties aan kunt gaan.

Reguliere liefdesdecks zijn gericht op soulmates, tweelingzielen en karmische relaties. Dit deck gaat vooral over jouzelf. Het is een deck dat je bij uitstek kunt inzetten om jezelf te ontdekken en duiding te vinden over hoe jíj in de liefde staat.

Hoe gebruik je de Inner Compass Love Cards?

Er zijn meerdere manieren om dit deck te gebruiken. Ik zal er twee uitleggen.

Je kunt er traditionele leggingen mee doen, zoals ‘Verleden – Heden – Toekomst’. Hierbij schud je de kaarten en pak je op gevoel drie kaarten. Je kunt de kaarten ook tijdens het schudden uit het deck laten ‘vallen’. De drie kaarten die je hebt verkregen staan symbool staan voor je verleden, je heden en je toekomst.

Een andere manier is om dagelijks een kaartje te trekken en om die te gebruiken voor je daily journal, dankbaarheidsdagboek of voor de algemene energie voor die dag. Stel jezelf bijvoorbeeld een van de volgende vragen, schud het deck en trek een kaart.

 • Waar ben ik vandaag dankbaar voor?
 • Hoe heb ik vandaag de verbinding met mijzelf gevonden?
 • Welke actie mag ik vandaag ondernemen?
 • Ben ik op het juiste pad?

Hoe lees je de getrokken orakelkaarten uit? De kaarten geven je nieuwe inzichten en bieden je zelfreflectie. Hoe? Op iedere kaart vind je kleuren, symbolen en universele wijsheden. Laat je intuïtie spreken en voel wat er omhoog mag komen. Doen de kleuren iets met je? Herken je symbolen? Zie je patronen?

Uiteraard zit er een boekje bij het deck, zodat je per kaart de betekenis kunt opzoeken. Ook vind je er een ‘Mystiek model’, dat uitleg geeft over kleuren en symbolen. Wil je de kaarten ‘eigen’ maken en ze beter leren kennen, dan is het het fijnste is als je er zelf een betekenis aan meegeeft. Dat doe je door vooraf eerst zelf na te denken en te reflecteren, voordat je de duiding van de kaarten in het boekje leest. Dit is echter ieder voor zich, er is geen goed of fout. Doe wat past bij jou!

Je wil dit deck omdat…

 • het een moderne set kaarten is;
 • de kaarten intuïtief werken;
 • je je creativiteit mag laten werken;
 • de kaarten uniek zijn in vormgeving én betekenis;
 • dit deck gaat over zelfliefde, verbindingen en innerlijke wijsheid;
 • de kaartenset in een prachtige keepsake box komen, inclusief boekje met uitleg.

Inner Compass Love Cards impressie

 • Inner Compass Love Cards
 • Inner Compass Love Cards
 • Inner Compass Love Cards
 • Inner Compass Love Cards
 • Inner Compass Love Cards
 • Inner Compass Love Cards
 • Inner Compass Love Cards

Het Inner Compass Love Cards deck springt vanwege de prachtige vormgeving, warme kleuren en minimalistische stijl in het oog. Een opvallende en moderne verschijning. De kaarten zijn stuk voor stuk met veel liefde en zorg ontworpen en er is veel te vinden in de symboliek en het kleurgebruik. Mijn gevoel gaat meteen ‘aan’ bij het zien van de kaarten.

Bekijk vooral ook de impressie hierboven. Je gaat deze kaarten regelmatig terugzien in onze Instagram Stories en lezingen!

Inner Compass Love Cards kopen? Je shopt ze via InnerCompassCards.com of via Bol.com. Tip: deze kaarten zijn een prachtig Valentijnsdag 2022 cadeau voor je partner (en voor jezelf ;-)). En bekijk ook eens de reguliere Inner Compass Cards!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨