Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Gouden Driehoek: dit zijn de edelstenen die erbij horen
0
Kristallen & stenen

Gouden Driehoek: dit zijn de edelstenen die erbij horen

Gouden Driehoek: dit zijn de edelstenen die erbij horen

Edelstenen hebben een unieke werking en energie. Ook kunnen edelstenen samenwerken, waarbij de energie nog krachtiger is. De Gouden Driehoek is zo’n samenwerking van edelstenen. Welke edelstenen horen bij de Gouden Driehoek? Je leest ‘t hier!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

De Gouden Driehoek bestaat uit de edelstenen Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts. Heb je ze alledrie samen in huis, dan geven de stenen een harmonische sfeer. Deze drie-eenheid verbindt ook je lichaam, geest en ziel, waardoor je lichaam beter in balans komt en je positiever in het leven staat.

Amethist

Amethist is een steen met een lila tot donkerpaarse kleur. Een amethist beschermt, kent een zuiverende werking en geeft rust. Met een amethist in je omgeving kun je goed in jezelf keren en tot zelfinzichten komen.

Bergkristal

Bergkristal is een sterke steen die doorgaans kleurloos is. Het geeft je positieve energie en helderheid. Ook neutraliseert de steen je omgeving en je geest (en met dat laatste bedoelen we; je krijgt er een heldere geest van). Handig voor als je voor bepaalde keuzes staat of je gevoel niet helemaal kunt duiden.

Rozenkwarts

Rozenkwarts is dé steen van de liefde en je hart. De kleur van de steen is (what’s in a name) roze. Een rozenkwarts draait om harmonie, zowel in liefdesrelaties als in vriendschappen. Ook bevordert ‘t eigenliefde en zelfacceptatie.

Hoe leg je een Gouden Driehoek het beste neer?

Hoe leg je een Gouden Driehoek het beste neer?

De Gouden Driehoek leg je, zoals de naam al doet vermoeden, in een driehoek neer in een ruimte. Ook is ‘t belangrijk dat je het leggen met volle aandacht en liefde doet én dat de stenen ongeveer dezelfde grootte zijn.

Gouden Driehoek op je lichaam dragen

Je kan de Gouden Driehoek ook op je lichaam dragen, bijvoorbeeld in de vorm van armbandjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨