Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Astrologie kalender februari 2022
0
Kalender

Astrologie kalender februari 2022

Astrologie kalender februari 2022

Wat staat jou in februari 2022 te wachten op ’t gebied van maanstanden, planeten en astrologie? Dat lees je deze astrologie kalender vanfebruari 2022. 💖

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

De zon staat in Waterman. De energie is ondernemend, innoverend en actief. Half februari schuift de zon door naar Vissen, het laatste teken uit de dierenriem. Een periode waarin we wat meer in onszelf mogen kijken. Dromen, voelen en (spiritueel) ontwaken. Ook andere hemellichamen verschuiven in februari. Mercurius gaat bijvoorbeeld weer direct lopen. Lees je mee?

Februari 2022 in astrologie

Februari 2022 begint met drie grote zaken op de eerste dag van de maand:

Woensdag 2 februari 2022 zit vol met tweeën en dubbele getallen. Je leest hier over de spirituele betekenis van deze dag én over de bijzondere Waterman poortdagen, die op deze dag beginnen. De andere Waterman-poortdagen zijn vrijdag 11-02-2022 en dinsdag 22-02-2022.

Vanaf vrijdag 4 februari gaat Mercurius weer direct na deze eerste retrograde-periode van dit jaar. Let wel: de schaduwperiode loopt nog zo’n twee weken door. De levenslessen van deze Mercurius retrograde in Waterman en Steenbok waren:

  • Werk aan je eigen balans
  • Luister met open houding
  • Schiet niet meteen in een mening
  • Ken niet meteen een goed of fout toe

Wat heb jij geleerd? En wat kan jij aan kennis en ervaring meenemen in de toekomst?

Maandag 14 februari is het Valentijnsdag 2022. Dit is natuurlijk de dag van de liefde, maar ook qua planeten speelt er het een en ander. Communicatieplaneet Mercurius verschuift in Waterman.

Woensdag 16 februari staat de volle maan in Leeuw. Leeuw is een uitbundig teken. Een teken dat graag in de spotlight staat. Wat komt er tijdens deze volle bij jou in de schijnwerpers staan? Ook is deze maan een voorbode van de Leeuwenpoort, die later dit jaar op maandag 8 augustus 2022 is.

De zon gaat op vrijdag 18 februari over naar Vissen, het laatste teken uit de dierenriem. De start van Vissen-seizoen 2022! De komende weken zul je je empathisch voelen, maar kunnen er ook emoties naar het oppervlakte komen. Loslaten is belangrijk!

Lees ook:

Shop jouw agenda, scheurkalender of planner voor 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨