Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Astrologie kalender november 2021
0
Kalender

Astrologie kalender november 2021

Astrologie kalender november 2021

Wat staat ons in november 2021 te wachten op ’t gebied van maanstanden, planeten en astrologie? Dat lees je deze astrologie kalender vannovember 2021. 💖

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

In november staat ons weer veel te wachten op ‘t gebied van astrologie. De zon gaat uit waterteken Schorpioen en in vuurteken Boogschutter. Ook andere planeten verschuiven deze maand. Lees maar mee!

November 2021 in astrologie

Donderdag 4 november staat de nieuwe maan in Schorpioen. Deze nieuwe maan moedigt je aan om inner work te doen. Om diep te gaan en je schaduwzelf te verkennen. Het starten van dingen (projecten, gesprekken, relaties, etc.) kan moeilijk zijn, maar vertrouw op jezelf. Als je ‘t doet tijdens deze periode dan zal het leiden tot krachtige transformaties!

Vrijdag 5 november gaat liefdesplaneet Venus in Steenbok en gaat communicatieplaneet Mercurius in Schorpioen. En als Mercurius in Schorpioen staat, dan betekent het dat communicatie voor de komende weken intens en mysterieus zal zijn… Daarnaast kun je ietwat wantrouwig zijn en zul je in ieder gesprek naar de waarheid zoeken. Of je dit nu bewust doet of onbewust: let er op dat het niet een obsessie wordt! Ken je de serie You? Juist… dat wil je voorkomen.

Donderdag 11 november is een speciale dag, zowel spiritueel als qua numerologie. Lees hier over de spirituele betekenis van 11 november 2021 (11/11).

Vrijdag 19 november staat de volle maan in Stier. Dit gaat een heftige volle maan (tevens gedeeltelijke maansverduistering) worden! Verwacht afronding op ‘t gebied van relaties en financiële zaken. Je kunt met de gevonden antwoorden ein-de-lijk afsluiten waar je zo lang mee bezig was… Dit is ook de start van eclipsseizoen 2021.

Zondag 21 november gaat de zon over naar Boogschutter en woensdag 24 november gaat communicatieplaneet Mercurius ook over naar Boogschutter.

Bekijk ook de boodschap uit de orakelkaarten of de boodschap voor tweelingzielen voor deze maand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.