Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
11-02-2022: Spirituele betekenis van deze bijzondere datum
0
Spiritualiteit

11-02-2022: Spirituele betekenis van deze bijzondere datum

11-02-2022: Spirituele betekenis van deze bijzondere datum

Februari zit vol prachtige data, waaronder 11-02-2022. Je leest hier over de spirituele betekenis en bijzondere energie van vrijdag 11 februari 2022: numerologie, maanfase en engelengetallen.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Dit is alweer de derde bijzondere datum van 2022. De dagen vliegen ons om de oren, niet waar? 😉 Het zijn vooral de maanden februari en november die het qua dubbele getallen goed doen, vandaar dat het nu ook zo regelmatig is dat we hier iets over posten.

In dit artikel vertel ik je graag over 11 februari 2022. Je vindt hier de maanstand van die dag, een stukje numerologie en wat over de dubbele getallen (engelengetallen) in de datum. En een mooi ritueel om oude zaken los te laten om ruimte te maken voor nieuwe energie.

Is een deel herhaling van de vorige artikelen? Ja, dit is zo. De getallen wijken namelijk niet zó af van de vorige artikelen. De energie loopt eigenlijk gewoon door. Lees je dit, dan moest ‘t zo zijn.

Wat vandaag wél anders maakt dan de voorgaande dagen, is dat vandaag dé dag is dat jij je mond open gaat doen. Loop je ergens tegen aan? Kopiëren anderen jouw werk en strijken zij met de eer? Niet okay! Als je het moeilijk vindt om hier wat van te zeggen, dan is vandaag de dag om dit wel te doen. Je engelen, voorouders en gidsen staan je bij en steunen jou met hun aanwezigheid. Ook de komende volle maan in Leeuw (16 februari) draagt bij aan deze energie… Lees vooral Volle maan in Leeuw februari 2022, als je dat nog niet hebt gedaan!

PS. let deze dag richting Valentijnsdag 2022 op of je misschien wel een nieuwe vlam tegen ‘t lijf loopt… Waarom dat zo is, lees je onder het stukje over de maanstand van vandaag.

Wassende Maan in Tweelingen 11-02-2022

Vrijdag 11 februari 2022 staat de wassende maan in Tweelingen. Het is deze periode belangrijk om koers te blijven houden. Je hebt je uithoudingsvermorgen nodig. Laat je ego, angst en meningen van anderen niet je plannen tegenhouden. Probeer ook niet ongeduldig te worden. We bouwen tijdens de wassende maanfase nog op naar de volle maan, dus je zit echt nog steeds in de fase van het ‘beginnen’.

Maan in Tweelingen uit zich door de (spontane) behoefte aan verandering en uitstapjes. Waar je normaal geen zin hebt om ‘s avonds nog de deur uit te gaan, wil je nu júist in beweging komen. Je voelt je sociaal, hebt zin in contacten en wil er op uit. De ideeën in je hoofd moeten eruit en je deelt je hersenspinsels ‘t liefst met anderen. Al wandelend gaat dit natuurlijk ‘t beste, dus hup – de wandelschoenen aan en gaan!

Misschien kom je ineens wel een zielsconnectie tegen… Alles kan gebeuren op deze dag!

Engelenpoortdagen februari 2022

Deze dag is een engelenpoortdag. Specifiek een Waterman engelenpoortdag. We zitten momenteel midden in een reeks! Je las er al wat over in boodschap voor tweelingzielen februari 2022.

Tijdens een Engelenpoortdag is de kosmische energie op aarde goed te voelen. De sluier tussen ons ons en de kosmos is dan dun en dat voel je. Het maakt dat je intuïtie versterkt is, je kunt visioenen ontvangen en heldere, levendige dromen krijgen (die je ook nog eens beter kunt onthouden). Je kunt meer tekens van het universum ontvangen (let goed op!) en – als je daar gevoelig voor bent – beter in contact staan met je engelen.

Je kunt echter ook last krijgen van ascentiesymptomen. Denk aan slapeloze nachten, hoofdpijn, grieperig, weinig energie, vermoeidheid, maar ook het naar binnen keren/in jezelf keren horen hierbij.

Zit je in een tweelingzielenproces? Rondom Engelenpoortdagen kun je boodschappen ontvangen rondom je proces. Er kan energetische afstemming plaatsvinden tussen jou en je tweelingziel en de aantrekkingskracht is op dit soort dagen des te groter. Of misschien kom je elkaar wel ineens tegen… Lees hier meer over tweelingzielen.

De laatste engelenpoortdag deze maand is dinsdag 22-02-2022, dan sluit deze engelenpoort zich.

De numerologie van 11-02-2022 en Engelengetallen

De datum 11-02-2022 bestaat uit het getal 0, het getal 1 en het getal 2.

Ik begin allereerst met getal 0. Nul betekent namelijk ‘niets’, maar daardoor juist alles. Het staat voor een nieuw begin: een leeg canvas en een onbeschreven pagina. Het is het begin van alles. Creatie kan pas komen als je daar ruimte voor hebt en getal nul geeft je die ruimte. Na nul komen immers alle andere getallen. Ook staat getal 0 voor het Goddelijke, het divine. Het is een spiritueel getal. Omdat de nul visueel op een cirkel lijkt, staat ‘ie symbool voor eeuwigheid, evolutie en oneindigheid.

In numerologie staat getal 1 voor een nieuw begin, een nieuwe start. Het staat voor onafhankelijkheid en het geloof in jezelf. Vandaag krijgen we een dubbele dosis van deze energie mee.

Getal 2 staat in de numerologie voor relaties, samenzijn en vrede. Een perfecte dag om te trouwen en de liefde te vieren! Dit getal zit vier keer in deze datum. De energie wordt dan ook viermaal zo sterk.

Getal 11 is in numerologie een meestergetal. Getal 11 staat voor intuïtie en instinct. Het staat symbool voor de poort tussen onze wereld en ‘wat er nog meer is’. Je kunt deze poort visualiseren om in contact te komen met je hogere zelf, bijvoorbeeld middels meditatie.

Engelengetal 222 staat voor vertrouwen, hoop en samenkomst. Dat is ook waar 2022 voor staat. Haal immers de 0 uit het getal en je houdt 222 over. Daarnaast staat het hele jaar 2022 in het teken van liefde. Hoe dat kan? Nou, 2022 is in numerologie opgeteld het getal zes, en dat getal staat voor liefdesplaneet Venus.

Getal 2022 is een getal van je engelen en gidsen. Als je engelengetal 2022 ziet, dan willen ze dat je weet dat dit het perfecte moment is om je te concentreren op het verkrijgen van nieuwe energie. Engelengetal 2022 geeft ruimte voor (nieuwe) partnerschappen, wonderen en kansen. Lees hier waarom 2022 hét jaar is voor Tweelingzielen.

Profiteer van de energie van 11-02-2022

Wil je ‘t meeste uit vandaag halen? Bekijk dan eens dit cleansing ritueel met kaarsout with the old energy! Let ook goed op tekens vandaag! Zie je dubbele getallen, bijvoorbeeld 11:11 uur op de klok, dan is dit een teken van het universum. Tekens ontvang je bijvoorbeeld via…

  • Gesprekken van anderen (je vangt iets op);
  • Toevallige gesprekken (is dat wel toeval?);
  • Versprekingen (je onderbewustzijn kan je iets vertellen);
  • Uitdrukkingen;
  • Gedachten;
  • Emoties;
  • Oordelen;
  • Dromen;
  • Ziekten en kwalen;
  • Synchroniciteit;

Tekens leren herkennen? Lees dan het praktische handboek Tekens van het Universum!

De volgende bijzondere datum is 22-02-2022. Je leest hier waarom 22-02-2022 zo’n bijzondere dag is om te trouwen. En dit is ook mijn huwelijksdag… ❤️

Lees ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.