Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Astrologie kalender maart 2021
0
Kalender

Astrologie kalender maart 2021

Astrologie kalender maart 2021

Wat staat ons in maart 2021 te wachten op ’t gebied van maanstanden, planeetstanden en astrologie? Dat lees je deze astrologie kalender van maart 2021. 💖

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

In maart staat ons veel te wachten. We gaan met name uit de Vissen-energie en in de vurige Ram-energie. Ook de lente is in aantocht, en ook die energie is voelbaar. Denk aan een grote voorjaarsschoonmaak en flinke wandelingen!

Maart 2021 in astrologie

Woensdag 3 maart gaat Venus naar Tweelingen. Tweelingen is een luchtteken dat gek is op communicatie, ontdekken en experimenteren. Zodra Tweelingen over planeet Venus heerst betekent dit dat je op liefdesgebied een boost krijgt.

Zaterdag 13 maart is de nieuwe maan in Vissen. Vissen staan bekend om intuïtie en dromen, maar ook om emotie. Met name als de maan in Vissen staat, ben je in een ‘dreamy state of mind‘. Je dromen zijn levendiger en je voelt je creatief gedreven om die dromen om te zetten naar je dag-dagelijkse projecten.

Maandag 15 maart is Mercurius in Vissen (vertrouw op je intuïtie) en zaterdag 20 maart gaat de zon over naar Ram. Ram is het eerste sterrenbeeld uit de dierenriem en astrologisch gezien is dit de start van een nieuwe cyclus, dus ontsteek jezelf en begin aan al dat nieuws!

Zondag 21 maart gaat liefdesplaneet Venus over naar Ram. Dit maakt je impulsief als ‘t gaat om financiële zaken gaat en moedig als ‘t gaat om liefde.

Tot slot staat de volle maan van maart op 28 maart in luchtteken Weegschaal. Wikken en wegen, it is… Weegschaal weegt altijd alle opties af. Sta je voor een keuze? Kies in dit geval voor de optie die voor JOU het beste uitpakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.