Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Astrologie kalender december 2021
0
Kalender

Astrologie kalender december 2021

Astrologie kalender december 2021

Wat staat ons in december 2021 te wachten op ’t gebied van maanstanden, planeten en astrologie? Dat lees je deze astrologie kalender vandecember 2021. 💖

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

In december staat ons weer veel te wachten op ‘t gebied van astrologie. De zon gaat uit vuurteken Boogschutter en in aardeteken Steenbok. Ook andere planeten verschuiven deze maand, er is een lunar eclipse en natuurlijk oudjaarsdag. Lees maar mee!

December 2021 in astrologie

Woensdag 1 december eindigt Neptunus retrograde. Sinds vrijdag 25 juni stond deze ‘dromerige’ planeet retrograde en heb je mogelijk meer zitten dagdromen dan gebruikelijk. Heerlijk, toch? 😉 Je mag die dagdromen nu om gaan zetten naar de realiteit. Als dat is wat je wil, tenminste. Een goed voornemen voor 2022? Begin met het opschrijven van de stappen die je daarvoor moet nemen, maar laat de uitvoering nog even zitten. Want…

Zaterdag 4 december is er een nieuwe maan in Boogschutter, inclusief zonsverduistering. Hoewel deze lunar eclipse positief is, is het niet de tijd om iets nieuws te beginnen. Breng tijd door met vrienden en familie en kijk of je hen misschien ergens mee kan helpen.

Zondag 12 december 2021 is de laatste Engelenpoort (12/12) van dit jaar. Lees hier wat je kunt verwachten tijdens een Engelenpoortdag en hoe je met de energie om kunt gaan.

Maandag 13 december gaat Mars in Boogschutter. De komende zes weken zal de actieplaneet in dit vuurteken op zoek zijn naar actie en avontuur. Ook brengt deze plaatsing de waarheid naar boven… Dezelfde dag gaat communicatieplaneet Mercurius in Steenbok. Communicatie wordt wat zakelijker en serieuzer. Deze plaatsing is carrière-gericht: wat mag jij doen om je reputatie en imago te verbeteren?

Zondag 19 december is de laatste volle maan van 2021. Dit is een volle maan in Tweelingen. Dat maakt dit een goede tijd om kleine veranderingen aan te brengen om weer balans in je leven te krijgen. Ook is dit dé periode om te communiceren met broers en zussen.

Zondag 19 december gaat liefdesplaneet Venus retrograde. De komende veertig dagen worden relaties getest en kunnen exen terugkomen uit het verleden. Ook verboden liefdes kunnen (opnieuw) opduiken. Een tip om hiermee om te gaan: stel duidelijke grenzen.

Op diezelfde dag eindigt Chiron retrograde 2021. Tijdens de Chiron retrograde in Ram was het goed om aan je pijnpunten te werken en deze om te draaien naar jouw krachten. De focus lag sterk op je identiteit. Wie ben je écht? Wanneer houd je je mond in plaats van dat je je uitspreekt? Dit was een hele sterke retrograde, vooral in de tijd van nu…

Op de kortste dag van het jaar, 21 december 2021 (Winter Solstice/Winterzonnewende), mag je wederom je aandacht richten op je carrière en je publieke imago. De zon gaat nu over naar Steenbok.

Vrijdag 24 december 2021 beginnen de Twaalf Heilige Nachten 2021-2022. Een perfecte tijd om je dromen op te schrijven en te journallen (zodra je wakker wordt) en je intenties voor 2022 te zetten. Fijne feestdagen!

Vrijdag 31 december is oudjaarsdag. Een heel fijn 2022 gewenst!

Meer lezen? Bekijk ook de boodschap uit de orakelkaarten of de boodschap voor tweelingzielen voor december.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨