Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Astrologie kalender oktober 2021
0
Kalender

Astrologie kalender oktober 2021

Astrologie kalender oktober 2021

Wat staat ons in oktober 2021 te wachten op ’t gebied van maanstanden, planeten en astrologie? Dat lees je deze astrologie kalender vanoktober 2021. 💖

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

In oktober staat ons weer veel te wachten op ‘t gebied van astrologie. De zon gaat uit luchtteken Weegschaal in waterteken Schorpioen. Ook andere planeten verschuiven deze maand. Lees maar mee!

Oktober 2021 in astrologie

Woensdag 6 oktober staat de nieuwe maan in Weegschaal. Weegschaal draait om ’t vinden van balans, het zoeken naar de middenweg en om zaken van beide kanten bekijken. 

Donderdag 7 oktober gaat liefdesplaneet Venus in Boogschutter en maandag 11 oktober gaat Saturnus na een retrograde-periode weer direct lopen.

Nog tot en met maandag 18 oktober is Mercurius retrograde. Daarna voelen we nog twee weken iets van de schaduwperiode, dus de gehele maand oktober blijft deze retrograde-energie staan. Blijf dus opletten op ‘t gebied van communicatie, reizen en technologie. Je leest hier tips om Mercurius retrograde te overleven. Ook Jupiter retrograde is vanaf 18 oktober weer voorbij. Hiermee komt er (voorlopig) een einde aan de zoektocht naar je eigen vertrouwen en innerlijke kracht.

Woensdag 20 oktober staat de volle maan in Ram. Zaterdag 23 oktober gaat de zon over van Weegschaal naar Schorpioen en aan het einde van de maand, zaterdag 30 oktober, gaat vurig planeet Mars in Schorpioen.

Zowel Uranus als Chiron en Neptunus zijn de gehele maand oktober nog retrograde.

Liefdeslegging voor oktober 2021

Nieuw op VolleMaanKalender.nl: een liefdeslegging met engelen orakelkaarten. 👼Gastredacteur Liane heeft voor deze maand een speciale liefdeslegging gedaan met drie prachtige decks. Kun jij voor de komende maand wel wat inzichten en wijsheid gebruiken op het gebied van liefde? Lees dan hier de liefdeslegging voor oktober 2021!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.