Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spirituele Powervrouw: Moonsisters Jetteke & Lieke
0
Interviews, verhalen & columns

Spirituele Powervrouw: Moonsisters Jetteke & Lieke

Spirituele Powervrouw: Moonsisters Jetteke & Lieke ✨

In dit tweede interview uit de reeks Spirituele Powervrouwen spreken we met Moonsisters Jetteke & Lieke van Lexmond. Wat inspireerde hen om Moonsisters te starten? Je leest ‘t hier!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Hi! Wat is jullie naam en wat doen jullie?

Wij zijn Lieke en Jetteke van Lexmond, we hebben een platform Moonsisters.com waar onze ambitie is mensen connecten en terug brengen naar de kracht van de natuur, de flow van het leven.

We schrijven ieder jaar een Moon Calendar, dit jaar ook naast een Nederlandse versie ook een Engelse en Duitse variant.

Verder bieden we de liefste en mooiste cadeautjes aan voor iemand die je lief hebt of natuurlijk voor jezelf, selflove is zo belangrijk.

Waarom zijn jullie met Moonsisters begonnen?

Het delen van informatie en lievelingsproducten doen we eigenlijk altijd al. Delen is vermenigvuldigen!

We zijn naar ons hart gaan luisteren en uit gaan zoeken hoe de kracht van de Maan voor je kan werken, om zo het beste uit de dag te halen.

We krijgen heel veel mooie reacties en mensen hebben meer contact, bijvoorbeeld door middel van samen de Moon Calendar iedere dag scheuren. Ook delen ze de mooie quotes en laten ze de energie die er is beschreven die dag voor hun werken… onze inbox is iedere dag vol berichten van ‘Wow, door de Moon Calendar kom ik er achter dat er zoveel meer is, voel mij zoveel positiever’, nou hoe leuk!

Wist je trouwens dat de Moon Calendar met echt bladgoud is afgezet? Dit komt vanuit onze jeugd. Onze moeder zei aan het einde van een mooie dag ‘dit was weer een dag met een gouden randje’. Dit wens je natuurlijk iedereen die je lief hebt toe, inclusief jezelf… ;o)

Welke praktische tools, tips of rituelen wil je meegeven?

Nieuwe Maan is een moment dat intensies schrijven heel krachtig is. Wij verkopen een Moon Intensions Notebook en daar kun je ook terug zien wat daarvan allemaal door middel van opschrijven is uitgekomen om zo je leven meer richting geven en de beste versie van jezelf te worden/zijn.

Staat de Maan in Stier, dan kun je die dagen beter de tandarts niet inplannen. Dat gebied is dan extra gevoelig. Maan in Leeuw is extra geweldig om de kapper in te boeken en Maan in Boogschutter is perfect om pijlen te schieten en dus plannen te maken. Ook brainstormen is geweldig met Boogschutter in de Maan.

En verder…

Voor veel meer tips voor geschikte momenten, lekkere recepten, mooie weetjes: koop de Moon Calendar 2022 en voel je welkom onder het licht van de Maan ;o).

In de Spirituele Powervrouwen-reeks interviewen wij vrouwen die bezig zijn op ’t gebied van astrologie, spiritualiteit of de maan. Je leert over diverse werkzaamheden én kunt zelf aan de slag met de tips, tools & tricks die zij met jou delen! Wil je jezelf (of iemand anders) aanmelden voor een interview, lees dan dit artikel of vul meteen het interview-formulier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨