Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Astrologie kalender december 2020
0
Kalender

Astrologie kalender december 2020

Astrologie kalender december 2020

Wat staat ons in december 2020 te wachten op ’t gebied van maanstanden, planeetstanden en astrologie? Dat lees je deze astrologie kalender van december 2020. 💖

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Dinsdag 1 december gaat Mercurius over in Boogschutter. Communicatie wordt helderder, maar deze transit kan het moeilijk maken om je te focussen op dat wat je moet doen. Er is ook zóveel te ontdekken!

Maandag 14 december staat de nieuwe maan in teken Boogschutter. Hoewel de energie van deze maan flink aanwezig is, is het – ondanks wat we normaal adviseren rondom de nieuwe maan – voor nu geen goed moment om iets nieuws te beginnen of om belangrijke contracten en documenten te ondertekenen.

Liefdesplaneet Venus staat nog tot 15 december in waterteken Schorpioen. Daarna gaat de planeet over naar vuurteken Boogschutter. Tijd voor actie en om nog meer te ontdekken en je horizon – al dan niet samen – te verbreden! Ook gaat op deze dag Chiron retrograde na een periode die ons heeft geholpen bij genezing en inzichten weer direct lopen.

Op de valreep van 2020 vindt er nog een zeldzame uitlijning plaats. De uitlijning tussen Saturnus en Jupiter in Waterman: The Great Conjunction. Dit duurt van maandag 21 december 2020 tot en met dinsdag 29 december 2020. Lees hier meer over deze bijzondere ontmoeting van de planeten. Dit wordt tevens gezien als de start van het Watermantijdperk: The Age of Aquarius.

Na maandag 21 december gaat de zon over van vuurteken Boogschutter naar aardeteken Steenbok. Dit is de donkerste en kortste dag van het jaar. Een goede dag om in onszelf te keren en onze focus te richten op familie, vrienden en leefomgeving.

Zaterdag 26 december 2020 beginnen de Twaalf Heilige Nachten. Een perfecte tijd om je dromen op te schrijven (zodra je wakker wordt in de ochtend) en je intenties voor 2021 te zetten.

Woensdag 30 december staat de laatste volle maan van 2020 in waterteken Kreeft. Besteed deze dagen wat tijd aan jezelf, voordat we ‘t nieuwe jaar ingaan. ❤️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.