Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Mars in Boogschutter (december 2021)
0
Mars Transits

Mars in Boogschutter (december 2021)

Mars in Boogschutter (december 2021)

Maandag 13 december 2021 gaat Mars in Boogschutter. De komende zes weken zal de actieplaneet in dit vuurteken op zoek zijn naar actie en avontuur. Ook brengt deze plaatsing de waarheid naar boven… 

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Wanneer Mars in Boogschutter staat krijg je een enorme energieboost! Je voelt je gemotiveerd, optimistisch en je hebt weer hoop. Een positieve plaatsing die veel actie en energie brengt. En hoe mooi is het dat dit samenvalt met het nieuwe jaar? Als je dingen voor je uit aan het schuiven bent, dan is nú de tijd om het op te pakken. Wel moet je opletten dat je jezelf niet te ver pusht of te hard van stapel loopt.

Mars in je geboortehoroscoop (Mars berekenen)

Mars is de planeet die gaat over jouw moed en passie. Wat drijft jou? Wat maakt jou enthousiast en wat maakt je boos? En ook: hoe uit je die woede dan? Instinct en drive: dat is waar planeet Mars in astrologie allemaal omdraait.

Wil je je Mars berekenen? Check dan de plaatsing in je geboortehoroscoop. Een geboortehoroscoop is een blauwdruk van de mogelijkheden die jij als persoon in je hebt. Je berekent je geboortehoroscoop aan de hand van je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. De stand van de planeten op dat exacte moment en op die exacte plek bepalen wie jij bent, hoe jij reflecteert op de wereld en hoe de wereld jou ziet. 

Lees hier hoe een geboortehoroscoop werkt en hoe je voor jezelf een gratis geboortehoroscoop kunt bereken! Aan de hand van die pagina kun je ook meteen kijken hoe de andere planeten in jouw geboortehoroscoop staan.

Nieuwe dingen leren? Doen! Hierbij wat tips…

Breid je visie uit en volg je doelen. Wat wil je leren? Ga aan de slag. Even geen intenties zetten, maar gewoon dóen.

Jouw motto voor eind december 2021 en begin 2022?

If you can dream it, you can do it.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨