Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Dit is de energie van de volle supermaan in Boogschutter (14 juni 2022)
2
Volle maan

Dit is de energie van de volle supermaan in Boogschutter (14 juni 2022)

Volle maan in Boogschutter - VolleMaanKalender.nl

Dinsdag 14 juni 2022 staat de volle maan in Boogschutter. Dit is een supermaan. Wanneer de maan vol is én deze het dichtst bij de aarde staat, spreek je van een volle supermaan. Dit maakt dat ‘ie groter en feller oogt. Ook de energie wordt hiermee uitvergroot. Boogschutter is een vuurteken dat gek is op avontuur. Tijd voor een leuke trip of een uitbundig feestje met de volle maan van juni 2022!

Een volle maan ruimt op en geeft je de kans om zaken die jou niet meer dienen los te laten. Boogschutter is een vuurteken én dit is een supermaan. Ze staat dinsdag 14 juni om 13:52 uur vuurteken Boogschutter. Daar tegenover staat de zon in Tweelingen.

De energie van de volle maan van juni 2022 is ontzettend aanwezig! Er komen een paar krachtige dagen (en nachten) aan. Lees gauw verder om te zien hoe jij deze energie optimaal kunt gebruiken.

Volle maan 14 juni 2022

Met deze supermaan in Boogschutter voel je je optimistisch. Je kunt de hele wereld aan, je kunt al je doelen bereiken en niks is te gek! Je bent enthousiast en voelt je krachtig. Tijd om die ene trip ein-de-lijk te boeken of dat ene feestje te bezoeken. Nu kan het weer! En dat je je reislustig voelt, is niet zo gek. Boogschutter is het avontuurlijke teken dat wil gáán. Zie je geen kans om een trip te boeken, maak dan een moodboard voor je (droom)reis, bijvoorbeeld via Pinterest. Of stippel je droomroute uit via Google Maps. Dream big!

Daarnaast is deze volle maan de perfecte tijd om grote, lopende zaken en projecten af te ronden. Want wat Boogschutter lastig vindt, is lopende zaken afronden… Juist omdat ze alles zó leuk vinden. De les voor deze volle maan is dan ook juist afronden. Wat heb je nog openstaan? Maak de balans op en werk aan een actieplan. Doe je ’t nu niet, dan werkt het voorlopig niet (en laat je het nog heel lang liggen). Dus poets dat ene stoffige hoekje, spreek af met die ene persoon en maak openstaande taken af.

Vind je het lastig? Bedenk dan welke stappen noodzakelijk zijn om je lopende zaken/project tot een goed einde te laten komen. Stap voor stap kom je er ook wel, als je maar begint. Breek je openstaande taken op en schrijf ze op papier. Opschrijven? Ja, opschrijven. Zodra je met een pen je doelen op papier zet, staan ze er. Ze staan ‘vast’, en je geeft er al meteen een boel energie aan mee. Gebruik hierom dus ook geen potlood en kies bijvoorbeeld voor een (bullet) journal waar jij je prettig bij voelt.

Intenties voor de volle supermaan in Boogschutter

Je doelen bereiken begint met het zetten van je intenties. Zet je intenties tijdens deze volle maan en manifesteer je droomleven. Stapje voor stapje, beetje bij beetje. Het thema van je intenties voor deze periode? Die zijn gelinkt aan de energie van Boogschutter. Dus zet je intenties rondom avontuur, filosofie en ambitie. En vergeet niet: zet je intenties alsof ze al bestaan, alsof je zo al leeft. Bijvoorbeeld:

  • Er komt een boost in m’n werkleven;
  • Ik ga met meer plezier naar m’n werk;
  • Ik ben optimistisch;
  • Projecten gaan me gemakkelijk af;
  • Ik volg mijn hart en kies voor mezelf;
  • Ik ben avontuurlijk: ik durf er op uit te gaan en probeer graag iets nieuws uit;
  • Ik ben optimistisch: het komt goed en ik kan alles aan wat op mijn pad komt (dit zie ik als levenslessen);
  • Ik ben ambitieus; ik heb plezier in mijn werk en heb ontdekt wat mijn kracht is. Hierdoor sta ik sterker in mijn werk.
  • Ik kan verwachtingen (h)erkennen en loslaten; hierdoor blijf ik dicht bij mezelf en kan ik mijn grenzen beter aangeven.

Wat ga jij van deze volle supermaan merken?

In welke mate de volle supermaan van juni 2022 van invloed is op jou, ligt aan je geboortehoroscoop. Heb jij bijvoorbeeld Boogschutter in je geboortehoroscoop, met name als jouw maanteken, maar ook zeker als je zonneteken, dan wordt de energie op die vlakken wat intenser. Dat versterkt alle energie van de volle maan. Lees hier hoe je gratis een geboortehoroscoop kunt maken en hoe je ‘m uit kunt lezen!

Volle supermaan in Boogschutter voor tweelingzielen

Natasja van Twinflame Rollercoaster Life heeft weer een mooi stuk geschreven over de energie van deze volle supermaan van juni 2022 voor tweelingzielen. Lees je mee?

Deze supermaan in vuurteken Boogschutter doet je nóg meer vooruit branden (alsof we rust hebben gehad😵‍💫?!). Boogschutter vraagt jou met haar pijl en boog een richting te kiezen. Boogschutter is een vuurteken, en dus wil jij op alle fronten actie. En dan heb ik het niet alleen over jouw tweelingzielenproces, maar over alles rondom jouw liefdesleven.

Tijdens de volle maan in Boogschutter zijn we trouwens precies zeven dagen verwijderd van de Zomerzonnewende 2022. En dat is voor tweelingzielen en zielsconnecties een heel belangrijk moment. Lees er meer over in het artikel ‘Tweelingzielen juni 2022‘. Deze volle maan is het laatste moment (energetisch gezien) voor de Zomerzonnewende dat je bepaalde stukken los kan laten en daarmee definitief jouw richting kiest. Waar richt jij jouw pijlen op? Juni staat in het teken van groei. Deze volle supermaan gaat jou daarmee helpen om hierin definitieve keuzes te gaan maken!

De zon staat tijdens deze volle maan in Tweelingen (Tweelingen-seizoen 2022). Tweelingen en Boogschutter zijn allebei beweeglijke tekens in de astrologie. Ze staan lijnrecht tegenover elkaar in de dierenriem. Dit kan nogal wat spanning en onrust met zich meebrengen, vooral rondom de communicatie met je tweelingziel. Vanwege de zon in Tweelingen en de supermaan in Boogschutter wil jij op het gebied van de communicatie meer actie zien tussen jou en je tweelingziel en kan je drang hebben om de communicatie met je tweelingziel weer op gang te brengen (vooral als die er niet is).

Positief gezien geeft deze volle maan in Boogschutter je juist heel veel kracht en belangrijke inzichten. Het kan je zoveel energie en kracht geven, dat je ineens van alles wil gaan aanpakken. Zaken die je de afgelopen tijd hebt laten liggen.

Als we voor deze supermaan kijken naar het tweelingzielenproces, dan kan je tijdens deze volle maan knopen doorhakken. Je kunt je daardoor wat warrig voelen tijdens deze volle maan. Je weet wat je te doen staat, maar door de ‘beweeglijke energie’ word je voor je gevoel van het kastje naar de muur gestuurd. Dit kan dus ook met je tweelingziel gebeuren. Je weet (hoogstwaarschijnlijk) waar jullie staan en wat jullie proces is, maar door al het vuur van Boogschutter kan je dus toch wel weer actie willen tussen jullie en lijkt het alsof je eventjes wordt overgenomen. Terwijl je dacht te weten waar jullie stonden.

Deze inzichten zijn nodig om met de komende Zomerzonnewende definitief te kiezen. De energie van deze volle supermaan werkt immers door tot aan de Zomerzonnewende en zal jou daarom dan ook aanzetten (een week lang) tot actie op alle fronten en aspecten in je leven, vooral op het gebied van liefde en je tweelingziel.

Boogschutters zijn trouwens zeer passioneel (vuurteken!), dus tussen jou en je geliefde of je tweelingziel kan de seksuele spanning intenser zijn dan ooit. Veel tweelingzielen kunnen rondom deze volle maan veel dromen over elkaar, maar ook op fysiek vlak ontzettend naar elkaar verlangen. Dus veel drang naar ‘seksuele communicatie’. Lees ook ‘Tweelingzielen seksualiteit‘ om meer te begrijpen over dit onderwerp. Tussen veel tweelingzielen en zielsconnecties zullen er op dit (fysieke) vlak doorbraken kunnen zijn. Of juist andersom… je wilt jullie verbinding juist op een andere manier voortzetten (dus fysieke afstand) en werken aan jullie spirituele verbinding. Voor veel tweelingzielen is dit een heel belangrijk stuk op dit moment. Dus het fysieke kunnen loslaten en de verbinding op een hoger niveau met je tweelingziel aangaan. Bekijk ook de speciale 18+ reading.

Voor velen is deze volle maan daarom ook een flinke test. Daarin kan jij met hulp van deze volle supermaan (nog meer) groeien! Want groei is deze maand voor tweelingzielen, zielsconnecties en lichtwerkers dus een heel belangrijk thema (op alle fronten), met name tot aan de Zomerzonnewende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨