Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
In bad tijdens de volle maan (volle maan bad ritueel)
0
Rituelen

In bad tijdens de volle maan (volle maan bad ritueel)

In bad tijdens de volle maan (volle maan bad ritueel)

Met volle maan in bad gaan is een goed idee. Je kunt ontspannen, loslaten en oude energie van je afwassen. Ook geeft een volle maan bad juist nieuwe energie voor de komende periode. Ben jij toe aan een ontspannen volle maan ritueel? Lees dan verder!

Neem een zoutbad: ontgift en ontspan

En gebruik hiervoor dode zeezout, magnesium zout of epsom zout. Het zout zorgt voor neutralisering en ontgiftiging van je lijf. Het regelt je vochthuishouding, neemt negatieve energie van je af en zorgt voor een positief, opgeladen en schoon gevoel.

Optioneel – en voor het relaxte gevoel – kun je nog oliën of kruiden toevoegen, zoals gedroogde lavendel. Lavendel zorgt voor ontspanning en helpt tegen een lage bloeddruk.

Als je geen bad hebt, kun je denken aan een Tubble (een opblaasbaar, luxe bad voor in je badkamer) of een voetenbadje. Zelf doe ik dit regelmatig. Relaxt muziekje op, thee erbij, kaarsjes aan… You get the picture.

Lees ook ‘Ontspannend bad ritueel bij Volle Maan om los te laten‘ van PurebyME

Tip: ken je de donkergroene Rituals lijn al? Voor velen de favoriet! De lijn heet The Ritual of Jing: een ritueel dat geïnspireerd is door het eeuwenoude Chinese concept van ‘Jing’, dat staat voor kalmte, stilte en rust. 🎑

Shop de nieuwste spirituele items

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨